САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 63

• 50 336
  • 752
  •   1
Отговори
# 735
аз пробвах този 36420 и ми даде само 20 % и то на 1 акаунт. какво друго дава? нещо по=примамливо има ли?

# 736
Момичета ще ви бъда благодарна ако някоя от вас ми даде един код за играчката, вече получихме една, но единият от близнаците ми не дава на братчето си да се допре до кроки-такъв бой пада, нямам думи. Бих се радвала да имаме и синия сет, но къде този късмет. Мога да предложа кодове за розовото и синото чувалче, както и за сак парме.

# 737
  • Русе
Искам да поръчам два чифта маратонки на близнаците. Мога ли да поръчам примерно с 2 сини чувала или нямам право да поръчвам едни и същи подаръци? Имам поръчан един син сет, но дали ще ми пратят такъв, ще разбера след няколко дни, но ми се иска и за другия.

# 738
Искам да поръчам два чифта маратонки на близнаците. Мога ли да поръчам примерно с 2 сини чувала или нямам право да поръчвам едни и същи подаръци? Имам поръчан един син сет, но дали ще ми пратят такъв, ще разбера след няколко дни, но ми се иска и за другия.
Меги, на 1 акаунт можеш да поръчаш само 1 сет (няма значение цвета) и само 1 чувал.
Дори и да е активен кодът, на теб ще ти излезе червен надпис и ще го виждаш като неактивен, защото вече на дадения акаунт си ползвала подобен код.
Вариант е единствено нов акунт, ако с тази карта си плащала на 1 имаш право да плащаш със същата карта на втори.
1 карта = 2 акаунта  Peace

# 739
ZV7VZ незнам какво дава точно, но докато си играх ми показа че не отговарям на определени условия, а не че е изчерано. Надявам се да свърши работа на някого.

# 740
  • Русе
anny_ , много благодаря, не, че съм доволна от отговора Wink.
Ще пускам 30/55 тогава, така или иначе това ми е най-изгодния вариант май.

# 741
ZV7VZ незнам какво дава точно, но докато си играх ми показа че не отговарям на определени условия, а не че е изчерано. Надявам се да свърши работа на някого.

Ето http://stefchicata.snimka.bg/other/la-redoute.530743.0.big
На пръв поглед намаля от вече намалената цена и дава БД.
Няма да го ползвам, впрочем.

# 742
Меги, аз като погледнах сега втория ти пост видях, че това със сетовете няма смисъл  Confused
Ако ще вземаш маратонки на дечицата, те са все прикс верт, а играчките/подаръците намалят само с 20%, което не си струва  ooooh!
За маратонки най-добрият вариант е 2 бр за 55Е и кода 30/55, както сама си го казала  Peace

stefchica  Flutter
Всъщност нищо чудно повечето кодове за БД, които отрихме покрай търсене на други да са с подобно условие, обикновено имах неща за 20-30 Е не повече, та не съм забелязала да намаля, а то явно иска поне 40-50 Е да е намаленото.

# 743
  • София
С кои неща по-точно ви дава БД пробвах всичко от 33 стр. и не ми се получава, направо ще откача smile3511
Всичките ми неща са от албанците, и като сложа някоя дрешка от 33стр. не ми дава БД. При вас как ви дава?????? newsm78

Вчера ти отговорихме аз и Ани.Днес гледам ,че и Хриси ти е отговорила.Нещата от стр.33 дават БД с неща от Албанците на втора стъпка - просто натисни розовият бутон и погледни сумата.Няма да имаш доставка. Peace

# 744
  • Русе
Меги, аз като погледнах сега втория ти пост видях, че това със сетовете няма смисъл  Confused
Ако ще вземаш маратонки на дечицата, те са все прикс верт, а играчките/подаръците намалят само с 20%, което не си струва  ooooh!
За маратонки най-добрият вариант е 2 бр за 55Е и кода 30/55, както сама си го казала  Peace

Аз после осъзнах,че кодовете с подаръците не намалят прикс верт, така че определено 30/55 е най-доброто и вече пуснах даже. Simple Smile

# 745
Хммм..я вземете да проверите нещо....
Кодовете, които до онзи ден ги бях намирала и слагала в графата БД, сега пробвах и видях, че нве дават БД, а само намаляс с 20Е, но ненамалена цена  ooooh! и доставката си стои, като гледам и мин сума тр да  е над 49 Е май-май...не съм преритала за БД, просто за статистиката и "хващане% на логиката  hahaha макар да знам, че такава няма.

# 746
Ани, да....на прав път си.....

Хммм..я вземете да проверите нещо....
Кодовете, които до онзи ден ги бях намирала и слагала в графата БД, сега пробвах и видях, че нве дават БД, а само намаляс с 20Е, но ненамалена цена  ooooh! и доставката си стои, като гледам и мин сума тр да  е над 49 Е май-май...не съм преритала за БД, просто за статистиката и "хващане% на логиката  hahaha макар да знам, че такава няма.

R44W3 - странен код, намаля 20 от 60 май и няма БД

Мда.....аз също имам такива....Пробвах буквените ми кодове, които бяха само с БД и един от тях ми намали по същия начин както този код - 36420 - 30/60 и бд, с тази разлика,че кода се хвана на редовния ми акаунт.....Проверете си кодовете, които са ви давали само бд.......Това е лошото, че аз си изтрих всички кодове даващи само бд от тази седмица - просто съм ги пробвала на малки суми и те не са реагирали с намаление.......

Преси, стана ли ти ясно за втората стъпка?

# 747
мама цоцоланка , за тези кодове, за които пишеш за прикс верт стават ли?

# 748
мама цоцоланка , за тези кодове, за които пишеш за прикс верт стават ли?

Не, не стават, за съжаление.....

# 749
Момичета, извинете ме че бях толкова настоятелна за моята поръчка. Разбрах че грешката бе моя, защото кода за олекотената завивка бил без БД и затова каквото и да го правих не искаше да става. Благодаря ви за търпението и вниманието, особенно на Мама Цоцолана , Анни, tedichka07 , и Хриси. smile3525

Общи условия

Активация на акаунт