САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 63

• 50 495
  • 752
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Честити празник момичета! Уважавайте и обичайте себе си и бъдете много обичани!

Ето едно кодче, няма подарък, но има БД - 33022
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=292619446059fb3a33

# 301

Честит празник, дами!!!!!  bouquet

Получих и розовия сет - той де факто е лилав - но съм предупредена да не го отварям докато госпожицата не се прибере от училище........Материалът е като на плажните пояси, плътни са, дано издържат на игрите......

# 302
  • на 90 км от морето
Честит празник на всички дами! Нека сме горди, че сме Жени, да бъдем обичани и глезени и винаги много усмихнати! Весел празник!   bouquet

И аз щях да пускам кодчето 33022, но са ме изпреварили  Joy

# 303
Благодаря момичета!

# 304
Честит празник момичета! Нека има повече хармония, радост и усмивки!   bouquet

Ще помоля някой ако има код за синия сет с надуваемия фотьойл да ми прати, ще съм много благодарна!Или някой друг код, който да намаля с 20 евро.  Hug Има едно яке за малкия, което преди два дена се намаляше чудесно с буквените кодове и съжалявам, че не го пуснах тогава.

# 305
БД без минимална сума, няма подарък
4SBVG, 62S15, 4SVGB,BV4GG, 1265S, 26S51,65S21, 9TGG6,

# 306
a_trifonova   bouquet   bouquet Благодаря много!!

# 307
R32ST - код за чанта с жираф
veseluhka - изпразни си пощата, че не мога да ти пиша!

# 308
И аз получих синия сет.На мен лично не ми харесва,но ще си го запазя за подарък при нужда.Кутиите са с тънки стени,фотьойлчето не съм го отвараля,че така или иначе нямаме място . Предпочитам подаръци-чантите,но аз съм чанто-пристрастена и си ги събирам  Mr. Green
Сиво-розовата чанта ми харесва,може да се ползва за пътна чанта с немного багаж.

А,и честит празник,девойки! Бъдете здрави,усмихнати и с пълни карти   bouquet

# 309

В реда на мисли мога да кажа, че на мен от тези подаръци ми дпаднаха най-много чантата с точките, покривката, сивите кутии, играчката и чувалчетата......Пармето и покривалото не ме спечелиха.......Но всеки с вкусовете си! Peace На децата им хареса обаче сета, а и в крайна сметка щом нещо е за тях,  важно е тяхното мнение за мен.......

# 310
Честит празник на всички дами
имам 3 кода за розов сет,ако някой иска да ми пише

М-у другото,някой има ли снимка на чантата GRIS ROZE ?

# 311
Честит празник, момичета!
Забелязвали ли сте от спортния сектор нещо, което успешно да се намалява? Някакви каталози се обсъждаха по едно време.... да не би по реф. номера да се въвеждат от там и да излиза по-изгодно? Ще се радвам ако някой сподели.  Hug

# 312
Здравейте  Hug
Честит празник и от мен.   bouquet
Имам код за подарък сиво покривало  но тази сутрин като реших да направя една малка поръчка за 10-15Е и вече не ми маха доставката а преди няколко дни като го намерих я махаше  #Cussing out При вас как е точно с този подарък?   bouquet

# 313
  • на 90 км от морето
Здравейте  Hug
Честит празник и от мен.   bouquet
Имам код за подарък сиво покривало  но тази сутрин като реших да направя една малка поръчка за 10-15Е и вече не ми маха доставката а преди няколко дни като го намерих я махаше  #Cussing out При вас как е точно с този подарък?   bouquet

Здравей. Може ли да ми дадеш малко повече инфо за куклата от твоите снимки от албума ти с покупки/ снимки  48 и 49/.
Благодаря.   

# 314
http://www.laredoute.fr/vente-robe-salopette-bretelles-reglables … =18_n_taillissimeМоля за помощ спешно дали е възможно да се намали още тази рокля и с кой код Embarassed Hug

Общи условия

Активация на акаунт