САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 63

• 50 422
  • 752
  •   1
Отговори
# 405
Много се извинявам Praynig Praynig Praynig Може ли код за някой от двата сета. Благодаря!

изчисти си кутията да ти пратя

Готово! Извинявам се и благодаря!

# 406
И аз ще съм благодарна, ако някой ми прати код за синият сет  bouquet Вссички други подаръци ги налучквам с разместване на букви и цифри, само това не успявам... Sad

# 407
Момичета, вече съм с пълен комплект предлагащи се подаръци.

Дайте нещо ново, че ме сърбят ръцете. Има няколко интересни неща в кошницата, ама неща да ми се повтарят подаръците  Crossing Arms  Crazy. Пробвам, пробвам белким открия и аз нещо ама не ми се отдава.
Евчеййййй, дай нещо ново.

Тамън са ми заредили картата и трябва да се пазари! А пък и дето вика моят мъж: "Жена с пари е като луд с картечница", докато не опука всичко не мирясва!  Laughing и аз така
По добре да има кодчета като 41114 ,без подаръци може и да минем.

# 408
  • насън...
Чувалчетата ми харесват- вече са изпрани и ще се ползват за игра.

и други споделиха, че ще ползват чувалчетата за игра...ако обичате споделете каква точно игра... Simple Smile Peace

# 409
[/quote]

Би ли споделила кода  какво ти намалява 20/29 или от кой сектор?
 Аз пробвах с различни неща , но не стана.

# 410
и други споделиха, че ще ползват чувалчетата за игра...ако обичате споделете каква точно игра... Simple Smile Peace
аз веднага се сетих за надбягване с чували  Laughing

Последна редакция: ср, 09 мар 2011, 15:25 от Doro

# 411
  • Варна

Би ли споделила кода  какво ти намалява 20/29 или от кой сектор?

Например това, макар че определено трябва код с по-голямо намаление.  Laughing
http://www.laredoute.fr/vente-table-hello-kitty-avec-parasol.asp … mp;prodsize=99999

# 412

Би ли споделила кода  какво ти намалява 20/29 или от кой сектор?
[/quote]Снощи поръчах двете разцветки от тази блуза  http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-jersey-coton-enfant-garcon … =2&pos=11_n_n            и тази поличка   http://www.laredoute.fr/vente-jupe-a-volants-bi-matiere-enfant-f … =1&pos=21_n_n

# 413
http://www.laredoute.fr/vente-baskets-a-sequins-enfant-fille.asp … rodsize=undefined  може ли за тези да използвам код 20/29, за 2 4ифта? може ли да ме упътите. мерси!

Маратонките са Шопинг При, ще се намалят само 20%. засега няма код 20/29 действащ на Шопинг при.
Може само ако ги направиш 30/55Е(мисля, че беше)но не си стува, ако нямаш нещо в предвид
по принцип 2 такива чифта ще поръчвам, ако не направят 55 ще взема нещо още, но аз пробвах с кодовете, които са двата по принцип за прих верт, но не се намалиха. кои кодове имаш предвид. Мерси.

# 414

ами моите си правят "къща", например, играят си на училище, родители, разни животни  Laughing, та чувалите са им част от обзавеждането вече  Laughing в ролята на легла  Wink
Днес, например, си легнаха в тях за следобедната приказка, голям мерак.

# 415
L'offre MML16
est appliquée   син чувал....

L'offre 1MML6
est appliquée
20,00€ REPARTI ..........-20 евро + сак парме

# 416
http://www.laredoute.fr/vente-baskets-a-sequins-enfant-fille.asp … rodsize=undefined  може ли за тези да използвам код 20/29, за 2 4ифта? може ли да ме упътите. мерси!

Маратонките са Шопинг При, ще се намалят само 20%. засега няма код 20/29 действащ на Шопинг при.
Може само ако ги направиш 30/55Е(мисля, че беше)но не си стува, ако нямаш нещо в предвид
по принцип 2 такива чифта ще поръчвам, ако не направят 55 ще взема нещо още, но аз пробвах с кодовете, които са двата по принцип за прих верт, но не се намалиха. кои кодове имаш предвид. Мерси.
Сега пробвах - извинявай, не видях (всъщност се обърках, че са Прикс Верт, а те са Шопинг при)какъв им е надписа. Няма как да стане за жалост. Пак извинявай за объркването   bouquet

# 417
Момичета , ако обичате , моля някой да ми прати код за синия сет .
Благодаря !!!

# 418

ами моите си правят "къща", например, играят си на училище, родители, разни животни  Laughing, та чувалите са им част от обзавеждането вече  Laughing в ролята на легла  Wink
Днес, например, си легнаха в тях за следобедната приказка, голям мерак.

Моите какво измислиха.....Тъй като не харесах сивото покривало, но...децата го харесаха....Слагат отдолу сивото покривало, след това слагат чувала и влизат в него и така гледат тв, четат, играят на земята на Не се сърди човече. Кутиите от сета - то силно казано кутии - но щерката си сложи в тях учебниците, седна на столчето, обу си краката в чувала и....така учи вчера......Зависи и от самото дете.....Моята дъщеря не е едра, дребничка е за годините си, и се събира идеално в стола.......Подаръците са за децата, аз им ги дадох и те им измислиха различни предназначения. Децата имат по-голяма фантазия от нас......

Днес пробвах няколко кода с албанци........Мммм...дават подарък и бд при 10е намалена цена, така ли е наистина newsm78.........

# 419
Hello. Sorry for writing in English but I'm not bulgarian  Embarassed I've tried few codes and found that combinations:

I've tried with this: ref. 3466043
http://www.laredoute.fr/vente-la-robe-imprimee-ou-unie.aspx?prod … rodsize=undefined

code WGDJC gives Sac Parme
code JMCXY gives Sac gris rose

Don't be very angry on me that I'm writing here  Praynig Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт