САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 63

• 50 419
  • 752
  •   1
Отговори
# 420
Don't be very angry on me that I'm writing here  Praynig Embarassed
Peace
Welcome!

# 421
момичета имам нужда от  помощ

искам 2 такива http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-jogging-entrej-82-cm.aspx … e=1&pos=8_n_n

и се опитвам да ги намаля от реалната им цена с някой код 20-35/9 ама не ми се получава

искаше ми се да е с надуваемото Simple Smile)

# 422
Вече намалени,пък и Елос,трудна работа... Peace

# 423
Да ви помоля за код за чанта сиво и розово. Трябва ми 20/29

# 424
Hello. Sorry for writing in English but I'm not bulgarian  Embarassed I've tried few codes and found that combinations:

I've tried with this: ref. 3466043
http://www.laredoute.fr/vente-la-robe-imprimee-ou-unie.aspx?prod … rodsize=undefined

code WGDJC gives Sac Parme
code JMCXY gives Sac gris rose

Don't be very angry on me that I'm writing here  Praynig Embarassed

Welcome !   bouquet
Don't be afraid.  Simple Smile

# 425
Въпрос към получилите сета- колко тежи според вас?  newsm78

# 426
Нали от трите сиво-розови чанти с буквените кодове се хваща само тази на точките, че се обърках нещо  newsm78 Налучках някакви кодове за sac gris rose, а пък тази на точките в първия пост е наречена rose gris, та за същата ли става въпрос? 

# 427
Нали от трите сиво-розови чанти с буквените кодове се хваща само тази на точките, че се обърках нещо  newsm78 Налучках някакви кодове за sac gris rose, а пък тази на точките в първия пост е наречена rose gris, та за същата ли става въпрос? 
друга е, но нямам идея точно каква.

# 428
  • София
Въпрос към получилите сета- колко тежи според вас?  newsm78
Около 300 гр.

Друга е, вероятно е лилавата Бенсимон.

# 429

Има sac gris rose
и
sac  rose gris
Така би трябвало да са. Simple Smile

# 430
QJ17B - BD (there was 39.90eur total sum (as you call it, I guess) and SAC DE COUCHAGE ROSE RAIPONC
VHSWZ - BD (also tried with 39.90) and Sac gris rose
S0M14 - BD and SAC DE COUCHAGE BLEU TS3 (и -20% за някои неща, може би)

Последна редакция: ср, 09 мар 2011, 16:35 от Almost

# 431
  • София
Hello. Sorry for writing in English but I'm not bulgarian  Embarassed I've tried few codes and found that combinations:

I've tried with this: ref. 3466043
http://www.laredoute.fr/vente-la-robe-imprimee-ou-unie.aspx?prod … rodsize=undefined

code WGDJC gives Sac Parme
code JMCXY gives Sac gris rose

Don't be very angry on me that I'm writing here  Praynig Embarassed
Welcome!  Hug
But note that according to the rules of this forum should be written in Bulgarian. Moderator can delete your posts.
Please use Google translator.  Peace

кодове 70882 , 70890 , 70793  -40% de remise sur votre article préféré ainsi que 25% de remise sur le reste de votre commande choisi dans les pages FEMME, LINGERIE, BEAUTE, HOMME, ENFANT, MAISON (hors pages rouges, shopping prix, exclusivité, nouveautés et prix déjà démarqués)
И БД над 49 евро.
До 03.04.2011

# 432
Welcome!  Hug
But note that according to the rules of this forum should be written in Bulgarian. Moderator can delete your posts.
Please use Google translator.  Peace

Добре ще се опитам, но е много трудно защото аз не разбирам български изобщо и не знам дали това ще се коригира това, което ще напиша  Laughing  Embarassed

# 433
  • Варна
Welcome!  Hug

Добре ще се опитам, но е много трудно защото аз не разбирам български изобщо и не знам дали това ще се коригира това, което ще напиша  Laughing  Embarassed

Perfect!  smile3501

# 434
  • София
Welcome!  Hug

I know it's hard!  Grinning
I do not know French at all, but I successfully write and read  in several great French forums!
We will understand you!  Wink

I wrote above, lest you think that you are not welcome here, if the moderators delete your post.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт