Великобритания - тема 34 Великденска

• 38 587
  • 729
  •   1
Отговори
# 330
tolumba, не се помотаваи- деистваи Peace пьк знаеш ли, може 2 толумбички newsm04 с 1 удар да направиш Laughing По хубаво от децата няма Heart Eyes

# 331
Добре дошъл на Dylan   да расте много здраво и щастливо дете !
Eya, много хубави имена измисляш.  Simple Smile

# 332
Eya ,страхотна новина!Да ти е жив и здрав бебока и много да ви радва  bouquet !Една мама от класа на децата докато идваше с коремче и оня ден я гледам носи кошничка с бебче  Crazy .Тази пролет много бебчета се очакват/от мои приятели и познати/много хубаво.
dimanili и аз си оставих кучето в Б-я за сега и се надявам да си го вземем по нататък.Слагат се ваксини и като има паспорт с всичко необходимо/незнам за котката дали искат чип/ става ,с кола е по лесно отколкото със самолет,но се плаща билет за животното през  тунела. Виж с квартирата сигурно ще е по трудно като гледам масово не искат квартиранти с животни  newsm78 .
DNP   аз ще ви дам идея за 2 -чки,като питаха мъжа ми я кажи кака се правят близнаци и той отговаряше  "Със скок от гардероба  "  hahaha .
И ние след 2 седмици ще си ходим вече нямам търпение !Слънчев ден от мен !

# 333
Eya, честито ти бебче Simple Smile всичко най-хубаво и много белички да прави и да ви радва newsm32 Wink

да се похваля и аз - ие днес станахме на 7 месеца, а вчера ни излезе и 5тото зъбче Simple Smile голям е чаровник с тази усмивка в момента Simple SmileSimple SmileSimple Smile

на всички лек и спокоен weekend  1swing

# 334
EYA, честита рожба, да е много здрав и послушен.
Както го описваш беше първото ми раждане, много искам и сега да е така.
Тези дни се надявам и аз да се похваля, термина ми е за след 4 дни, но вече нямам търпение.

# 335
  • Лондон
eya, и тук още веднъж честито, да сте живи и здрави всички!

Аз пък предпочитам да се радвам на чуждите втори деца Wink, Лично мнение и виждане за живота...

Току що се захванах с още ангажименти в работата и изгледите за свободно време за напред силно намаляват, но няма как...

През април ще ходим и в БГ и колкото наближава, толкова повече не ми се ходи, та ще видим до 16 на какво мнение ще бъдем, но ако не бяха бабите, май щях да се откажа, ей така се чувствам в момента

Надявам се всички да имате хубав уикенд Simple Smile

# 336
Имаме, имаме  Laughing

Аланглето протестира в Лондон, аз съм се отдала на консуматорски разкош.

tzvetak, аз си отивам за седмица в БГ другата събота.
Тъкмо хапвам една калорийна бомба и си мисля...
Точно колко бях "дебела" последния път като си ходих,
да знам какви коментари да очаквам този път  Mr. Green
Не съм си ходила от една година и е за малко, та чакам с нетърпение.
Вече съм си уговорила среща с две бебета и две бивши гаджета  Whistling

tolumba, не се помотаваи- деистваи Peace
пьк знаеш ли, може 2 толумбички newsm04 с 1 удар да направиш Laughing

Хе-хе.. При последната реорганизация попадам в отдел,
където имаше 2 колежки по майчинство и една бременна.
Всичките с близнаци! И аз-Това с близнаците да не е заразно тук?!
Шефа се шегува-Ааа, който работи за мен, близнаци има.
Въпросният шеф по настоящем ми е гадже, така че близнаците са опция  Crazy
Не планирам аз толумбовци за сега, но знае ли човек...
На мен от коледната баница ми се падна сватба, на аланглето бебе...

# 337
  • Лондон
 Laughing Ха-ха, отсега чакам с нетърпение разказите и картинките от това ти посещение Joy Joy Joy Ще падне голям смях...

Аз съм на футболна вълна, не знам дали друг гледа мача на Англия, но в началото уелсците освиркаха английския химн, на практика той не се чу въобще Shocked за първи път виждам такова нещо на стадион тук...мислех досега, че това е наш и на сърбите патент, ама не...

# 338
Eya, много хубава история на раждането, да ти е жив и здрав Дилън, а ти бързо да се възстановиш ти желая.

# 339
tolumba, сватба ,бебе,алангле,...... страшна си, но както казва диди мам, деистваите сьс скок в гардероба Party Grinning

# 340
  bouquetДобро утро:)
Златната толумба,
Много смешно ми стана за шефа ти, близнаците и как сега ти е шеф Mr. Green За протокола да си кажа, че на мен ми се падна пътуване в чужбина и нов дом, а на мъжа ми нова работа, като и двамата нямахме никакви подобни намерения за смяна, та знае ли човек Whistling
Цветак,
Недей да се навиваш за България Hug Може пък да си изкарате по -хубаво, от колкото очакваш:)
dimanili,
Ако може, ДНП, да сподели за котките, а аз ще кажа какво сме направили досега, че и ние нашето ще си го взимаме. Чип искат, иммунизации, Европейски паспорт, ваксини срещу бяс, както и тест за антитела за бяс. Кастриране не е задължително, до колкото знам. Отделно има много точни срокове преди да се  вкара животното в ЮК - например трябва да минат най-малко 6 месеца от теста за антитела.За колка не знам как ще стане, невъзможно ми изглежда, а със самолет е около 800 Паунда - животните пътуват само с БА Карго. Ето тук http://www.defra.gov.uk/wildlife-pets/pets/travel/pets/index.htm може да прочетеш повече, като те съветвам много внимателно да погледнеш кое кога се прави и да питаш ветеринаря, защото ако нещо не е налице като изискване, взимат животното под карантина, а това струва бая пари.
Хубава неделя на всички  bouquet

# 341
Толумбичке, да ти кажа това с Коледните баници и чужденците е много коварно ... аз за 25 години веднъж не ми се изпълни късметчето от баницата, а мъжа ми на първия път му се падна бебе и си го получи почти Grinning

не съм спала от 3 вечери, моя дреб като каза едно разстройство пак и липса на апетит, аз като реших, че пак сме си хванали вирусче, но не сме Grinning за няма и 2 седмици му излязоха 4 зъбчета и тази сутрин видях, че още на 2 места са подути и побелели венците ... на дърво да чукна, не реве, не дава признаци да го боли, но явно много го сърби и се чуди вече какво да налапа, за да си чеше венците. Спуквам се от смях - 2ри ден тука се засилва и се мъчи да ме захапе по бузата, но не успява и само ми пръцка с устичка по лицето и се залива от смях Simple Smile бебешка му работа ... ама ми се ще и аз така да можех да се смея за щяло и не щяло Simple Smile

веселка неделя Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 342
  • Bristol
Толумба, какво е станало вчера с протестите?!
Да споделя, че днес отборът на сина са ги размазали на плей оффа по баскетбол в Лондон. По принцип те си знаеха, че отборът, с който играят, е силен, но 40 точки разлика им е дошло доста шокиращо  Crazy След тяхната среща са ги завели да гледат в друга зала играта на техния мъжки отбор, дано те поне спечелят  Grinning
А мъжът е заявил интерес за билети за олимпиадата в Лондон, откриването и финалите по баскетбол, дано имаме късмет! Един ден по-късно приятел на сина е пробвал да заяви билети за финалите по баскет и не е успял  Thinking Нещо май не ми е ясно какъв е принципът за правене на заявките. Аз мислех че по всяко време може да се направи заявка, а след определена дата се тегли жребия или нещо не съм разбрала?!

# 343
  • UK
Merry, pravilno si razbrala, osven tova v predvaritelno obiavenia srok mislia,che moje i da se promenia zaiavkata. Az se nadiavam na bileti za pluvane i gimnastika  Sunglasses

# 344
  • След завоя в дясно
Привет от мен,
Eya- честит Ви наследник, да е жив и здрав. Наслаждавай се на първите дни- безценни са понеже минават сякаш са миг.
Това е за теб  bouquet
Magimon- то наистина не останало, леко и безаварийно и на теб.
ev:) - много сте се озъбили, браво на вас, ние сме още на 4, нищо че първите ни излязоха на 5 м.
Burmichka- ето един сайт : http://www.netmums.com/
Merry- наистина са им отупали прахта, но може пък това да ги амбицира повече за следващото дерби.

Общи условия

Активация на акаунт