Великобритания - тема 34 Великденска

• 38 523
  • 729
  •   1
Отговори
# 540
Ако това с ваучерите е вярно то по добре да направим дарение на училището ,има ли някакъв сайт за това ? Не ме разбирайте погрешно  Peace просто си мисля че ще сме по полезни с дарение от колкото с такива ваучери ,аз с удоволствие бих дарила  Simple Smile
П.П.    bebolinka82 какво ще кажеш да се видим някой понеделник в Оксфорд  Party в понеделник почивам и не е проблем да пътувам  Party Всеки който има желание може да се включи и да си спретнем една среща  Party Simple Smile Rolling Eyes

# 541
Момичета, много благодаря за хубавите пожелания, и вие бъдете много здрави и щастливи.  bouquet
Относно името май ще я запишем  Sophia, пък като я записваме в Бг ще му мислим.Аз самата имам проблем със спелуването, имената са ми много дълги, а и да ме пита те защо и фамилията ми е с две имена, абе чудо.
Ние иначе сме добре, мъчим се с яденето много, но скоро се надявам и това да мине.Пак ще пиша.  bouquet

# 542
eva_82 писах ти лс със скайпа ми, за да се разберем. Иначе ние в понеделник (11-ти) ще сме в Оксфорд ако и ти си почивка ще се видим.  Peace Сега ще ти напиша и телефона си.  Hug

# 543
Моят хубавец май е със скарлатина  Sad Sad Sad Sad Sad Чакам сега да дойде джи пи у нас да каже какво е, но на там вървят нещата SadSadSad

# 544
  • ENGLAND
mimaa nie mai letyahme zaedno. Simple Smile
Blagodarya na mamite koito mi sabirat vaucheri. Ne barzaite da prashtate, te uchilishtata sa vav vakancia do 27 april, pak i nie sme v Balgaria sega.
Sorry, ne mi raboti nikakva kirilica, ta pisha taka.

# 545
  • След завоя в дясно
Привет от мен,
Magimon - честито Ви наследниче, много усмивки да ви носи. За името както го запишеш в анг. акт за раждане така ще ти я запишат в БГ. Относно кърменето щом си решила ще успееш.
За протокола моята мома е Sophia (достатъчно дълго и трудно за спелуване и е фамилията, та няма нужда от още  Laughing )
Миналата седмица като пътувах за БГ мацката на митницата ми казва ааа Sophia пътува за Sofia Mr. Green
feta cheese - потвърди ли се прогнозата, дано се оправи бързо детенце.
Еya- как е бебчо?
Не съм чела назад, ще се опитам да наваксам, че май все като ме няма захващате едни интересни дискусии.

# 546
Каза, че е или рубеола, или вирус протичащ с обрив  Rolling Eyes Добре, че не е скарлатина, въпреки че каза да го наблюдавам........ Tired Ама как ще е рубеола като той е имунизиран  Thinking Изписа разбира се калпол  Wink и течности.....Ще го видим как е утре..

# 547
хаха Мис Файн за нашето име освен ''полска му работа'' друго не мога да кажа. Езика им е лесен за учене, но писмено ми е една лудница, и това тяхното спелуване е уникално Simple Smile

Ние днес имахме страхотен ден Simple Smile едно слънце, едно нещо ... всички по летни роклички, сандалки ... сутринта като станахме, мъжлето вика ''обличайте се с бебо, излизаме'' и след час се озовахме в Henley-on-Thames на разходка покрай реката, а аз една радост с новата камера, която си взех вчера, че стана една хубавка фото-сесия на мъжете и Henley Simple Smile На връщане решихме да минем през Boots i Моthercare да огледаме колички (че след инцидента с нашата решихме да купим нова, а тази да я оставим в БГ като си отидем, че да не мъкнем всеки път с нас) ... влязохме в Boots, огледах ги, харесах си на Quinny, отиде женичката да ни донесе нова от склада, че изложените не се продавали, но се оказа, че нямало и се връща с една на Petite Star, която наподобява тази дето си я бях избрала и ни обяснява, че тази серия ги изтеглили от магазините и само по интернет можело да се купят, но тази им останала и тази сутрин мениджърката и сложила цена 47 паунда  newsm78 (т.е. 2/3 от цената онлайн) и им казала да я изкарат утре и да я продадат, че огледахме я, поразходихме я из магазина, сложихме бебко вътре да видим и той на какво мнение е Grinning и я взехме Simple Smile че без да иска женичката ни спести едни близо 200 паунда (като не взехме тази, която първо си харесах) и се уговорихме ако до месец нещо не ни хареса, да отидем да я върнем и да си доплатим и вземем нещо друго Simple Smile

Та съм много доволна от тази седмица, все с добри новини е изпълнена Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Фета, дано се оправи бързо малкия.

# 548
  • Лондон/Пловдив
Magimon  честито ви бебче и аз съм за Sophia някак си по ми харесва  Heart Eyes .
Ев супер цена за количката безпроблемно ползване  Hug
Фета вие нали бяхте на АБ след като свършихте курса ли излезнаха пъпките защото моята племенница 2 Аб изпи неможеше да се оправи и след края на втория на следващия ден изби скарлатината и пак изписаха друг АБ това си спомням .А рубеола е възможно да изкарате макар ,че има ваксина защото имало партида неправилно съхранявана и съответно неефективна в БГ точно за нашите деца  Crazy българска работа вместо в хладилник на хладно са държали ваксините в кашони в стая  #2gunfire
И аз имам от тези ваучери за училищата ако ги намеря къде съм ги прибрала ще искам адреса и аз да помогна .
tzvetak  какви ти лели и баби я не се притеснявай не е важно на колко си ,а на колко се чувстваш ( аз още си мисля ,че съм на 18-19 не се шегувам  Joy)
Трети ден е ужасна жега в Кройдън не знам как при вас ,но аз вече съм изгоряла на късо ръкавче пък в лицето съм като домат червена .Днес се бях разхвърляла така както ходя лятото в БГ и пак ми беше жега .Така ако се задържи времето си мисля утре или в неделя да направим едно море  Mr. Green
Приятни почивни дни дано са изпълнени със слънце за да правим дългиии разходки или плажчета .

# 549
Антибиотика го пи преди сигурно близо 10 дни  Rolling Eyes Избиха му пъпки ей така от нищото и днес с температура  Rolling Eyes

# 550
Grinning май не споменах, че моя палавник днес реши да ми отвори работа Grinning Grinning Grinning понеже го къпем в коритце в кухнята, че само там нямам килим и е лесно за почистване после ... bath1 та детето днес реши на излизане от водата, да си дръпне и тапичката, която е на дъното и плувнахме във вода ... до сега местихме перални, печки, хладилници да подсушаваме ...  clean

# 551
zlatnata tolumba каза, че отива в София и...изчезна..каквото и да значи това Rolling Eyes
Аз си чакам обобщението и разказа пък newsm53

Хо-хо. Обиколих половин БГ. Имам чувството, че съм тук от месец  Crazy
Чуждите деца са супер. Много са сладки и послушни. И ми викат "Како"  Whistling
Бившите гаджета остаряват секси, развиват се успешно и безкрайно ме радват.
Съседките казаха-Аууу, колко си отслабнала!

София не ми хареса. Все по-разбито и мръсно.
За протокола-КогА бях докторантка там, много си я обичах. Особено през пролетта.
Разхождала съм се с часове и беше хубаво. Сега няма къде. И е грозно.
Малките градчета под Балкана са все така спретнати и уютни.
Жените са станали още по-слаби, мъжете още по-шкембести.
Но пък и последните вече говорят и уж пазят диети. Дори спортуват.
Храната ми се стори безобразно скъпа. Има 101 вида маркета
и още толкова вида кисели млека и колбаси със странни имена.

Гледах най-новия БГ филм-Love.net. Страхотен е. Много ми хареса.
Салонът за него е пълен вече втора седмица в цялата страна. Заслужава си.

Днес си взех новата личната карта. Приличаме си. Доволна съм.
И името ми е така, както си го исках.
В нашата държава, все още, всеки селски полицай е Законът!
Но благодарих на служителките от паспортното. Бяха много удивени.
Казаха, че за една година работа, аз съм първата, която им е казала нещо мило.
Тъжно е това, защото жените си бяха свестни и любезни.

Почнах и завърших седмицата с разправии.
Оказа се, че веднъж чекирана за полета на Wizz air от Лондон,
тук не мога да въведа нов документ за самоличност. А стария го върнах.
Обаждам се на телефона им, който е по 1 лев на минута. Гадове.
Това добре, оправиха го веднага. Ноооо, не може при мен всичко да е наред.
Оказа се, че името ми трябвало да е изписано изцяло с лично и фамилия.
А аз винаги се пиша само с инициал и фамилно. Дори и не знаех, че не може.
Момчето казва, от Лондон са ви пуснали на късмет, но тук, не мисля.
Ииии, какво правим сега... 80 лв да го променя он лайн и 120 лв. по телефона.
Гадове. Големи гадове.
О, споменах ли, че прословутата профилактика на тока,
кога цели квартали нямат ток от 8 до 17 все още си върви в БГ...
Мдам. Кака няма ток. Как да е, намираме..
Сайта на Wizz air, обаче, не дава смяна на името. Рових, търсих, не става.
Пак звъня. Чакам си. Оно`брои левчета.. Същото момче. Аз що не ревнах.
Хм. Почти. Каза, ще говоря с шефа. Аз рева-ааа, ни мъъъъъ оставяйййй..
Чакам си...чудо...все още имам кредит. И глас-Как казахте ви е името?
Моето ли?!-е първото, което изтрелвам  ooooh! Оправиха ми го без пари  Laughing
Ама казаха, че ми е за последно и по изключение; и друг път да не правя така.
Няма. Няма...

С много смесени чувства и впечатления съм.
Не ми се живее тук, но ще потъгувам, когато се прибера.

Аланглето ме чака с нетърпение.
Щот` не знае, че съм му купила Български език за англичани  Mr. Green

Хубави почивни дни ви желая.
Новородените да дебелеят, болните да оздравяват.
И Земята до Сатурновата дупка-
Супер си си, по-скоро се зарадвай с нещо, `щото заслужаваш, не потъвай там в тъмното...

Пожелайте ми тих и спокоен полет и шумна и вълнуваща нощ  Crazy

# 552
Zlatna Tolumba, в събота ли летиш? С теб ще се окажем на един самолет май............. Simple Smile

# 553
Да. Вече днес..
Но аз летя от Варна, гледам ти си в Пловдив.
Все пак, може да се огледаш..
До мен ще стои най-бъбривата леля, която ще ми показва снимки на внуците,
ще се жалва, как в БГ стои къща три ката, пък децата блъскат в Лондон.
О, и сватята не помага, само тя ходи да гледа малките..
Зад мен ще има две ревливи бебета, а пред мен подпити англичани.
Стюардесата ще си разсипе кафето над мен,
а нечие двугодишно ще остави шоколадови пръстчета на панталона ми.
Имам страхотна нова френска прическа и не спирам да се усмихвам..

Лек полет и на теб  Heart Eyes

# 554
bebolinka82 ще ти звънна за да се уточним къде и в колко в понеделник  да сее видим  Hug
МОМИЧЕТА НИКОЙ НИЩО НЕ НАПИСА ЗА ВАУЧЕРИТЕ  
Doret не прочете какво писах или просто ме подмина  Rolling Eyes Crossing Arms Ваучерите имат годност а и  100 ваучера са 0.1p.  Колко хиляди  ваучера трябват според вас  за 1£  Shocked Ако искате да помогнем с някакво дарение за училището ,не много 10 или 20£ (кой колкото може или иска ) тея в Теско така са го направили че един ваучер е нищо  #Crazy
Заповядайте може да ме освиркате или оплюете но аз искам като ще е помощ да е помощ не само да казвам че  помагам  Naughty важното е да е от сърце

Последна редакция: сб, 09 апр 2011, 11:31 от eva_82

Общи условия

Активация на акаунт