Великобритания - тема 34 Великденска

• 38 532
  • 729
  •   1
Отговори
# 525
  • Нотингам/Пловдив
 Magimon ,честитa дъщеричка!

Пожелавам ви да е здрава,щастлива и винаги усмихната!

# 526
Magimon, честита ти принцеса София! Нека тази розова радост да ви донесе само щастие!

Според мен няма "правилен" начин на изписване - ти си го избираш сама. То е ясно, че ще се спелува, а пък за бг паспорта също можеш да посочиш твоето желание как да е изписано името на латиница.

# 527
Magimon честита малка принцеса. Да е жива и здрава и много радост да ви носи.   bouquet
За името и аз мисля, че може да го запишете както вие си решите.  Peace В БГ акта също.  Peace

# 528

Честита дъщеричка, Magimon! Да ви е здравичка и само да ви радва!  bouquet
И моето мнение е, че ако детето ще живее тук, Sophia е по-адекватният избор  Peace

# 529
Какво да разбирам под  "други конотации" ?

Ами....В странното изписване на имената може би има нещо...или прекалено претенциозно....или плебейско и леко неграмотно. Различни неща са- знам, пък и въпрос на личен избор.
Но може да се окаже много досадно и за родителите, и за детето, всеки път да обясняват как се пише името и защо са избрали на наопакото кестермето  Wink.

# 530
Ъхъ, пак си права. Сега да видя в коя графа да се сложа ще се направя, че съм от претенциозните, макар че работата намирисва на лека форма на неграмотност.  Simple Smile

# 531
А, забравих да кажа - и рок звездите, кино-актрисите и подобни. Може би пък към тях , ей така лекинко - да се присламчиш  Wink

# 532
Magimon честито бебче Simple Smile да ви прави много щастливи Simple Smile   ylinfant newsm51

за името и аз съм за Sophia, че ние направихме една такава каша с името на малкия ... или поне за мен е каша ... понеже аз му избрах името, та компромиса беше да е с полското спелуване Grinning все още се чудя защо се съгласих така ... синчето ми е Кристиян Анджей (2рото е като 2рото на баща му и на български си е Андрей), но на латиница (и по полски) се изписва Krystian Andrzej - на повечето места като им го спелувам само първото (2рото не го използваме) всички решават, че е мома, а не момък и на мен взе и да ми става дразнещо да го спелувам нон-стоп (а уж си имах на идея като се има предвид, че моето Еvgeniya как навсякъде си губя времето със спелуването му и те все не ме разбират и един не може да го произнесе правилно)

Дорет и аз последно като бях прочела, че някой пита за ваучерите, почнах да ги събирам ако искаш и аз мога да ти пратя (не знам колко са, но все е нещо)

Simple Smile иначе аз съм много HAPPY днес - започнах с изпълняването на моя дългогодишна мечта и съм на седмото небе от щастие ... с малко повече късмет скоро ще съм licensed photographer  smile3509 и се надявам да мога да отворя свое фото-студио Simple SmileSimple SmileSimple Smile да стискате палци  newsm17

лека нощ от мен и сладки сънища на всички мааалки бебета, на всичките не толкова малки и на всички мами и татета, и на тези който не са също  smile3524

# 533
  • Лондон
Magimon, честита дъщеря, много да се радвате взаимно и да сте живи и здрави!

За името си реши сама, или вие по-точно, тук всичко е прието, ако искаш можеш да си традиционалистка, ако не - различна, в смисъл както го изпишеш - така ще бъде. В БГ също дават възможност да изпишеш точно както искаш името на латиница в паспорта, така че няма проблем...

ev:) пожелавам ти да сбъднеш мечтите си...

с малко закъснение да помоля да спрем всякакви дискусии на тема набори и години на раждане, че нещо малко взех да се притеснявам... иначе следващият път трябва да започна с "пише вашата леля"... Не мисля, че съм в Сатурнова дупка, но все пак, ако не си напомняме подробностите, може и да забравим за тях Grinning ...моля

zlatnata tolumba каза, че отива в София и...изчезна..каквото и да значи това Rolling Eyes Аз си чакам обобщението и разказа пък newsm53

# 534
  • Лондон
Честита ти дъщеричка, Магимон! Да ти е жива и здрава. Съгласна съм с Алиса 100% за спелуването.

Много хубаво име. Моят мъж пък искаше да кръстим детето (ако е момиче) Варна.  Mr. Green
Колкото до звездите... Myleene Klass кръстила дъщеря си Hero Harper  ooooh! вече съвсем полудяха...

Цветак, важното е на колко изглеждаш Wink, а златната толумба се среща или с бебета, или със стари гаджета  Laughing

# 535
Magimon, честита дъщеря, много да се радвате взаимно и да сте живи и здрави!

За името си реши сама, или вие по-точно, тук всичко е прието, ако искаш можеш да си традиционалистка, ако не - различна, в смисъл както го изпишеш - така ще бъде. В БГ също дават възможност да изпишеш точно както искаш името на латиница в паспорта, така че няма проблем...

ev:) пожелавам ти да сбъднеш мечтите си...

с малко закъснение да помоля да спрем всякакви дискусии на тема набори и години на раждане, че нещо малко взех да се притеснявам... иначе следващият път трябва да започна с "пише вашата леля"... Не мисля, че съм в Сатурнова дупка, но все пак, ако не си напомняме подробностите, може и да забравим за тях Grinning ...моля

zlatnata tolumba каза, че отива в София и...изчезна..каквото и да значи това Rolling Eyes Аз си чакам обобщението и разказа пък newsm53

благодаря мноого Simple Smile

а между другото и аз споделям мнението ти за името, че сама трябва да си реши ... Grinning aз по-горе просто като се сетих за нашето спелуване и взех да се замислям, че си отворихме допълнително работа така, но в крайна сметка сама си го избрах така ... а ако някой ден се сдобия с нервната система да тръгна да регистрирам детето и в БГ ... не ми се мисли даже ... ние вече правихме опит да му изкараме БГ паспорт, но уви аз не можах 2 месеца да се свържа с посолството час да запазя, а онлайн системата им даваше някаква грешка по него време, та накрая му изкарахме полски (отидохме на място, без запазен час, не ни искаха апостили и други заверки на документите, отне ни 30 мин чакане на опашка и 15 мин оправяне на документи със служителка в посолството, 16 паунда и след 3 седмици беше готов) ... още не мога да си обясня защо в БГ и още няколко други посолства (Чехословашкото например имат същата процедура по изкарване на документите като нашата) така са усложнили цялата система и само ти създава излишни разходи и хабене на нерви.

Grinning изкъпах се и се разсъних ... пак казвам лека нощ ... за сега Wink

# 536
 Честито Магимоннн, да ви е много здравичка, поспалива и да папка малката София  Simple Smile  Hug
 Аз също съм на мнение да се напише Sophia, ако сте решили да живеете тук. Аз с моето Цветелина вече съм в истерия. Някой като ме пита как се казвам настръхвам. Много е неприятно и другото ми име е сложно и е ужас. Та за детето си бях решила, че ще е с нормално име и изписано на английски. Не, че Мишел е английско име де, но е познато.
  ev:) ама вие и на Кристиян сте сложили възможно най-сложното спелуване май  Simple Smile Стискам палци за лиценза  Simple Smile

# 537
Честита рожба Магимон!Да ви е жива и здрава дъщеричката.Моите пожелания към нея   са всичките хубави пожелания, които чуете да се сбъднат.  bouquet  bouquet  bouquet

# 538
Честито, Магимонstork-girl

С красивата усмивка е на мама –
в очите бляска пламъче игриво.
Дали ще стане прима балерина?
Или животът й ще е като на кино?
Дали с наука тя ще се захване?
Със сигурност ще е с сърце голямо,
със топлите очи на мама
и ласкавите длани на баща си!

# 539
 Magimon честита ви рожба newsm51
Дорет аз също съм ти събрала ваучери 21 ,ама си мислих да събера повече и тогава да ти ги пратя .. Rolling Eyes защото един ваучер е 0.001p.  Shocked то трябва цели кашони да се съберат че да има някакъв смисъл  Shocked трябват 100 ваучера за едно пи  Crazy ( ще се радвам да греша,ваучерите са от теско и на гърба на тях пише това )

Общи условия

Активация на акаунт