Великобритания - тема 34 Великденска

• 38 486
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
Ако се обади в болница и иска частен прием, никой няма да откаже. Иначе за адекватно отношение от GP не бих очаквала  Tired Peace

Ev все пак, може да опитат и в София да отидат, има добри специалисти, да занесат епикризата и там, в Токуда примерно, Тина Киркова..и двете болници са с опитни неонатолози. Peace

# 601
за съжаление ще трябва да се съглася с Аве ... но както казах и по-горе, от пробване глава не боли, най-много да ми кажат, че не могат с нищо да ми помогнат ...

Не знам дали има оправия като се има превид състоянието на малката, но се моля да изскочи нещо, че от БГ болницата вече почти са убедили какини да я дадели в дом за деца с увреждания, а мен ме побърква тази мисъл, а те се държат така все едно е най-разумното решение ... грррррр ...

# 602
feta, това се опитвам и аз сега да им намеря като информация, за да могат да чуят и друго мнение от неонатопог в БГ ... ще проверя за номера на 2те болници и ще им кажа.

# 603
Наистина ужасно положение. Дори не знам човек може ли да мисли адекватно в такава ситуация.
Не го пожелавам никому.
Дано се решат нещата по възможно най-добрия начин  Praynig

# 604
Ev,пиши ми ако мога да помогна със съкращенията.Аз не съм неонатолог,но все пак имам спомени от следването.

# 605
golden, the same myself аз почти приключих с превода, само си ми останаха найстина съкращенията, но писах тук до няколко неонатолози в БГ, ще изчакам да видя те какво ще ми кажат и тогава ще ви занимавам с молби за помощ относно съкращенията.

Много съм ви благодарна найстина  Simple Smile

отивам да си дам антибиотика и на моето мъниче и лягам, че ме чака дълъг ден утре.

лека вечер и отново мнооого благодаря на всички ви

# 606
  • Манчестър
feta, това се опитвам и аз сега да им намеря като информация, за да могат да чуят и друго мнение от неонатопог в БГ ... ще проверя за номера на 2те болници и ще им кажа.

Aз имам приятелка неонатолог, но е далече от Добрич, имам и братовчедка - педиатър с над 20 г стаж.....ще говоря с нея, тя поне може да ги посети в болницата и евентуално помогне със съвет/насоки и тн..но нищо не мога да обещая преди да говоря с нея.

# 607
Момичета, не знам дали сте видели тази тема:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=576171.msg18384483#msg18384483

само исках да кажа, че утре ще отида до банката да прехвърля пари, така че ако някой иска да се включи, ще е разумно да направим едно прехвърляне, за да не плаща всеки таксата от 20 лири за международен превод. Ако искате, може да прехвърлите в моята сметка (ще дам подробности на лични), а аз ще пусна към българската сметка.

Алиса, няма ли PayPal семейството, и 20те лири да отидат и те за мляко, а не за банкови такси?
Аз ще участвам, мога да прехврля към PayPal или банкова сметка.

ев, личния лекар тук няма да те консултира за чужда епикриза!

# 608
Аве Simple Smile благодаря, че ще си отделиш от времето да говориш с познатите си. найстина много благодаря.

298 знам, че няма Simple Smile

# 609
ev:)  Praynig дано са сгрешили в преценката си лекарите и детето да се оправи  Praynig Много мъчно ми стана  Sad Иначе за БГ болници не ми се коментира. Откакто съм тука, даже почва да ми става мъчно за индийското ми Джи Пи. Много лекари, много мнения, базата е в трагично състояние, дори и в частните болници не съм особедно впечетлена, отношението, абе нямам думи...

# 610
Sad днес лекарите в Добрич са казали на нашите, че в горно-мозъчната кухина на бебка, се образува налягане, което пречи на мозика да праща сигнали към тялото Sad

... ще ми се пръсне главата от главоболие ....

# 611
ev:)  Hug Незнам какво да кажа  Sad  Hug Отговори ли ти някой от БГ лекарите.

# 612
298, няма пейпал.

ev:) , съжалявам да чуя това. Не се сещам за нищо полезно, освен може би да пишеш на потребителката Лилибон, защото тя е представител на Националния Алианс на Хората с Редки Болести.
Стискам палци.

# 613
Ev, нямам думи за случващото се, ще се моля всичко да свърши с добър край.На вас кураж.Уф защо се случва така, а най-страшно е безсилиието в такива случаи.Искренно се надявам всичко да свърши добре.

# 614
Много благодаря на момичетата, които се включиха в това, да изпратим малко пари на Надя и децата й.

Сега пуснах превода и бях приятно изненадана, че банката не ми взе обичайните си 20 лири за превода, защото им казах, че е за болно дете. Особено като се има предвид, че аз бях влязла в  спор с касиерката, защото ми искаш адреса на банката на Надя, аз го нямах, но пък имах силното желание да си разясним с каката, защо според нея е толкова важен адресът след като има ИБАН и т.н. Wink Та тя отиде да пита шефа си, а той ме погледна и или от добро сърце, или заради хубавата ми червена ми рокля  Sunglasses - разреши набързо спора, в моя полза, тра-ла.

Както и да е, ще изпратя на Надя имената, когато излезнат от болницата, ако намери време, да благодари на лични.

Общи условия

Активация на акаунт