Великобритания - тема 34 Великденска

• 38 513
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
Честито на 2те рожденички Шу и Цветак Simple Smile всичко най-хубаво и от мен Simple Smile

Merry по принцип и аз го знам това за сиропите, но не знаех за новото законче, но вече знам Simple Smile ние обаче се оказахме с chest infection и сме на антибиотик за седмица, но като цяло бил добре Simple Smile

Седим и се наслаждаваме на хубавото време от прозореца и си играем Simple Smile

# 571
  • UK
  Честито на рожденичките, прекрасен ден за празник е навън Simple Smile Да сте живи и здрави!
 От утре ще се разваля времето, а и на работа трябва да се ходи..... ooooh!

# 572
Честито на рожденничките !

svidni4ka  внесе делничен тон в лятното настроение, уви, слънцето тук е щастливо изключение.... Grinning
Истина е , че е друга държава, сутрин съм виждала по поляните около нас англичани да посрещат изгрева с купчина канове около себе си .....Даже червените тухли стоят неуместно , облени в светлина... Laughing

# 573
Merry- Благодаря!

# 574
Днес специални поздрави и тук на Шу, честити рожден ден! Много здраве, късмет, любов и по-малко проблеми  newsm51

bebolinka82, подавате документите и детето се записва в най-близкото училище, където са останали свободни места. Не се притеснявай, няма да остане без училище, но може да не е това, което ти би искала да посещава или да трябва малко повече да пътувате до училище.
ev, така е. Официалното становище е, че няма доказателство научно, че сиропите съществено помагат при кашлицата, обаче това, че съдържат кодеин е проблем, особено при децата. Затова и се въведоха тези по-строги мерки. Много е вероятно и на доктор ако отидеш, да не ти предпише сироп за кашлица.
tzvetak, и аз това забелязах, блесне ли слънцето и тълпите народ излизат. В центъра на Бристол вечер става доста опасно за шофиране, защото народа излязъл да отпуска, въобще не го интересува по улица ли ходи или по тротоара. Все едно съм на някой оживен морски курорт  Crazy

Някой ходил ли е да гледа мюзикъла We Will Rock You. Пак ще минава през Бристол и се чудя, дали си заслужава да взема билетчета  Thinking

Аз съм го гледала в Лондон и много ми хареса (по принцип съм фен на Куин). Направи ми впечатление,че залата беше пълна и всички много се кефеха

# 575
Да. Вече днес..
Но аз летя от Варна, гледам ти си в Пловдив.
Все пак, може да се огледаш..
До мен ще стои най-бъбривата леля, която ще ми показва снимки на внуците,
ще се жалва, как в БГ стои къща три ката, пък децата блъскат в Лондон.
О, и сватята не помага, само тя ходи да гледа малките..
Зад мен ще има две ревливи бебета, а пред мен подпити англичани.
Стюардесата ще си разсипе кафето над мен,
а нечие двугодишно ще остави шоколадови пръстчета на панталона ми.
Имам страхотна нова френска прическа и не спирам да се усмихвам..

Лек полет и на теб  Heart Eyes
Явно при теб е по-интересно Simple Smile По време на моя полет нямаше нищо вълнуващо, освен момичето което повръщаше от едната ми страна .............

# 576
Благодаря ви момичета за пожеланията      bouquet

Цветак честит рожден ден, много здраве и постигнати цели.

# 577
Да са живи и здрави рожденничките, много да ви слушат, много сбъднати мечти и незабравими мигове.  bouquet

Аз имам едно питане, погледнах на първата страница, но линка не ми се отваря относно апостила, който се поставя на акта за раждане.Днес я регистрирахме, и до колкото разбирам следващата крачка е апостила.Ще съм благодарна, ако някой ми обясни каква точно е процедурата.

# 578
# 579
Момичета, не знам дали сте видели тази тема:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=576171.msg18384483#msg18384483

само исках да кажа, че утре ще отида до банката да прехвърля пари, така че ако някой иска да се включи, ще е разумно да направим едно прехвърляне, за да не плаща всеки таксата от 20 лири за международен превод. Ако искате, може да прехвърлите в моята сметка (ще дам подробности на лични), а аз ще пусна към българската сметка.

# 580
Само да допълня към последния си пост, че ще изчакам до петък.
Ако има желаещи да се включат, моля пишете. Ще отговоря в петък, защото сега се налага да отида до Прага за 2 дена.

Мерси.

# 581
Аз в Неделя се прибирам и мисля от там да преведа направо нещичко  Peace

# 582
 Здравейте, и ние скоро разбрахме за хубавите такси за международен превод.
Затова си прехвърляме паричките към старата ни ирландска сметка и от там към България.

Ама, защо по рано не сте писали за проблеми с дивите животни.
 Аз унищожих едни "ecco" обувки на мъжа, ползвах ги за двора и на другата сутрин едната в единия край, другата в другия и изтръпнах.  Confused
  Едната е здрава, а другата изгризана.  Сега се чудя, дали 3 те катерички, които всяка сутрин си играят по дървото, дали лисицата, надали котките са способни на такова нещо.
 За съседски кучета не съм чувала от 2 те ни страни или особено да ги пускат вечерно време.
 Но, със сигурност гумени ботуши не харесват, защото с тях нямаше проблем.

Аз имам едно питане за детските шампоани, не харесвам как става след измиване косата на дъщеря ми, много е перушинена. А, тя има чуплива коса.
 Ползваме "L'oreal" kids шампоан и "L'oreal" conditioner, като става въпрос за дете над 6 години, какви други шампоани мога да ползвам и сте доволни ?
 И може би проблема не е в шампоана а, във водата.
 Благодаря и весела ваканция   bouquet

# 583

Моми4ета,помагаите,4е имам проблем.
На гости сьм в Лондон и ме  xвана един цистит,не мога да стоя от парене и болки.Казваите какwо да правя?Какво да купя от аптеката без рецепта и да ми помогне?
Предварително благодаря и извинете за правописа!

# 584
monii,  http://www.cymalon.co.uk/ купувала съм от Sainsbury's, но предполагам го има във всички големи магазини Asda, Tesco и т.н. или Boots.

Общи условия

Активация на акаунт