Великобритания - тема 34 Великденска

• 38 472
  • 729
  •   1
Отговори
# 660
  • Нотингам/Пловдив

# 661
               Христос Воскресе!!! Весел празник на всички ви ,здарве и щастие!!!

Аз след месец престой в бг ,се завърнах и мога да кажа ,че всичко тук много ми липсваше Mr. Green Дори и индийците  Laughing

Имам едно питане- Търся дваойна стая в северен и източен лондон за две момчета е.Ако някой знае нещо да пише на лични ще съм ви благодарна .. Peace

Цветак -да си изкарате добре Peace

Приятна почивка мацки  bouquet

# 662
Христос Воскресе! Има ли червени борци? Laughing LaughingИ аз се завьрнах от 3 седмичен престои в БГ. И на мен ми липсваше всичко Embarassed особедно пьрвите 2 седмици, и накрая такмо се потопих хубавичко в бьлг. атмосфера и хаиде пак на самолета  Mr. Green Малеее страхотно време тук Heart Eyes направо не е за вярване Peace,в Пловдив сега започна да се затопля, а тук е направо лято Party Англичаните гледам порозовели от сльнцето Laughing ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!

# 663
Христос Возкресе !!!

Всичко хубаво от мен на всички ви Simple Smile

# 664
  • Лондон/Пловдив
Христос Возкресе !!! Да сте живи и здрави всички  Hug
Добре дошли на завърналите се ,аз щях да се прибирам другия понеделник ама си смених дата за 13 юни  Mr. Green до 26 юли. Нещо не ми се прибира хич даже последните 2 седмици ме беше налегнала една депресия покрай наближаващата дата на полета и като го смених веднага ми мина Blush
ЕВ дано детенцето да се оправи  Praynig
Времето е прекрасно този месец направо лято ,аз вече съм със завиден тен (малко кърски на късо ръкавче Joy)

# 665
Христос Возкресе!

Благородно ви завиждам, че не ви се ходи в БГ, и като си отидете, нямате търпение да се върнете тук. Аз се чувствам точно по обратния начин - броя дните до следващия полет до БГ, а като си ида - такъв айляк ми е (тези от Пловдив знаят какво имам предвид), че не искам да се връщам тук... Сега по празниците е особено  Sad .
Готово - оплаках се  Peace

# 666
  • Лондон/Пловдив
Grace ♥ аз съм от Пловдив ама незнам какво имаш предвид Mr. Green аз само първите 6 месеца много страдах за приятелки и за роднини .След това разбрах ,че приятелките са ме забравили вече защото ако не им звънна аз рядко се сеща някой да се обади . Прибираше ми се докато не разбрах ,че баща ми няма да си е в БГ като кацна и това още повече ме натъжаваше сега силно се надявам до 13 юни да се прибере за да си ме вземе от летището Simple Smile

# 667
Христос Возкресе!

Благородно ви завиждам, че не ви се ходи в БГ, и като си отидете, нямате търпение да се върнете тук. Аз се чувствам точно по обратния начин - броя дните до следващия полет до БГ, а като си ида - такъв айляк ми е (тези от Пловдив знаят какво имам предвид), че не искам да се връщам тук... Сега по празниците е особено  Sad .
Готово - оплаках се  Peace
ХРИСТОС ВОИСТИНА ВОЗКРЕСЕ!
Още една сродна душа:)
На мен приятелки не ми липсват -те са повечето тук,семейството ми е тук от 13 години ,но ми липсва айляка на Бг живота, многото семейно време с половинката (сега само работа по 7 дни ,няма празници ,няма нищо) , спокойствието у дома и многото красиви места за посещение като имаш време да идеш.

# 668
Извинявайте че нахлувам така в темата, но имам едно питане. Мъжът ми е в Лондон и ще лети за Бг на 29 април от Лутън. Колко по рано трябва да тръгне, за да е там 2 часа преди полета? Благодаря Ви предварително.

# 669
Христос Возкресе ! Бъдете живи и здрави !

Поздрав за всички , които обичат да  "бичат айляк " http://www.youtube.com/watch?v=AILavRTFJUM .

# 670
Cherry Mam, айляк = пълно густо  Mr. Green Клипчето на Bony Fish  го предстявя идеааааално!   Sunglasses

Хората, които наистина ми липсват, се броят на пръсти (близки роднини и 3-4 семейни приятели). Тук също имаме приятели, но с никого не можем да постигнем такава топлота на отношенията. Липсват и места, по-бавното ежедневие, родна реч отвсякъде ... но за да не превръщам поста ми в оплакване -  и животът тук има доста + страни. Всички знаем - няма бяло и черно, а различни отенъци на сивото   Wink Критериите за щастие са строго индивидуални.
Tanyatais, better times will come  Peace
Hidden, ако ще се пътува с кола - в Google Maps може да видите колко време/разстояние е от пощенския код, където живее съпругът ти, до летището в Лутън. Ако ще е с обществен транспорт - може да се провери в сайтовете на компаниите колко време отнема пътуването от спирка до спирка.
Приятен bank holiday на всички, времето е просто уникално!

# 671
Bony Fish -мерсииии,ех..... Heart Eyes
Grace ♥ -Дано! Пусто все се депресирам напоследък,но поне слънцето и детската усмивка на здраво дете ме изпълват с щастие и позитивизъм.
Ето снощи се събрахме-мама,брат ми,жена му,племенника,леля ,калеко,първите ми братовчеди ,мъжа след работа, детето,аз и си направихме един голям празник по Бг стандарт . Има и хубави моменти,само пустото време за нищо не стига.
Весел ,слънчев и почиващ банк холидей на всички!

# 672
интересна темичка сте почнали за БГ Simple Smile хахаха аз да не я прескоча, че през последните 2 години имам 3 неуспешни опита за прибиране, като последния ми се отрази изключително негативно (затвориха Гатуйк заради точно 5 сантиметра сняг а полета, който трябваше да хвана беше насрочен до последно, т.е. за 6 и 30 сутринта, а те се сетиха в 6 да го канселират, аз бях сама с бебко (той тогава на 3 месеца), решихме да се прибираме и се оказа, че на гарата има 2 счупени влака и е затворена, автобусите бяха спрени, а такситата отказваха да пътуват в нашата посока заради климатичните условия ... просто прекрасно - 16 часа в ада) и от тогава се отказах да се пробвам да се прибирам Simple Smile но ми се иска много ... уви и при мен го има това с приятелите - ако аз не звънна, те няма да се сетят, а тези, които се сещат и те не са в БГ  ... детето ми утре става на 8 месеца, а семейството ми още не го е виждало Sad и ми е криво как се завъртяха нещата, но уви сама съм си го избрала да е така ...

иначе вчера с яйцата падна голям смях  Joy моя малчуган не схвана идеята за борба с яйца, неговата беше за ядене на яйца  Joy опитвам се аз да му покажа как да удари моето и докато се усетя, той налапал неговото наполовина и го отгризна направо с черупката - абсолютно ме изуми ... че и се разсърди, че му го извадих от устата и му взех и другата половинка ... диване непоправимо ... следобеда в паркинга на нашето теско имаше благотворителен car-boot и реших да отидем - загледах се аз на една масичка и по едно време до мен бабичката се разпищя, оглеждам се нищо няма, не мога да схвана какво е станало, тя вика, че някой й дърпал чантата, но никого не виждаме ...  Joy поглеждаме и 2те едновременно към количката с нашия юнак, а той награбил чантата, ухилен до ушите и я гризе ... срамммм  Joy ама мен хем ме е срам, хем ме напуши на смях, а бабето така злобно ни изгледа,че не е истина  newsm62 и де да се бяхме спрели до там - спирам на друга масичка с книги, заприказвахме се със жената, малкия уж далеко от масата да не пипа, че сме много любопитни, купих си аз една готварска книжка, тъкмо ще тръгвам, а мъжа на жената, с която говорих, се залива от смях и ме пита, а за книжките на малкия кой ще плати - поглеждам пак в количката, а той (незнайно как) си дръпнал 2 при него си и си ги оглежда ... та като цяло ни беше забавен денят, нищо, че си бяхме само двамата Simple Smile
и за да го приключа подобаващо като приспах мъника си боядисах косата Simple Smile трябваше да е тъмен махагон, уви обаче не се получи съвсем каквото исках и сега е леко червеникаво-розовееща  Joy мъжа ми много се забавлява за моя сметка (първата му реакция беше ''WAWWW this is really BRIGHT''), а аз се чудя каква боя да си взема, че да оправя щетите  Wink

Simple Smile лека вечер и прекрасна седмица Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 673
  • UK
ev:) Много се смях с твоя малък крадец  Joy

# 674
  Здравейте и от мен от слънчева България. Христос Воскресе!!!! Надявам се да сте успели да починете и да сте заредени с нови сили за сватбата  Mr. Green Ние сме добре, скиторим по цял ден, нищо интересно, чакам да се постопли още малко и до две три седмици отпрашвам към морето.
  За адаптацията и тн аз съм куча марка и вирея навсякъде. Гледам да извличам добрите страни на мястото където съм и не се задълбочавам много в драми. Където и да съм все нещо ми липсва, така че съм се примирила. Аз и в БГ като бях не се задържах много в един град, та роднините и приятелите са ми все далече и си търся все нови  Simple Smile Сега ми е малко кофти, че приятелките ми в Англия се върнаха завинаги в БГ и оставам сама, но се надявам да успея да намеря работа бързо и с детето няма да имам много време. Реших да не се връщам на старата ми работа, просто на смени няма как да гледаме беба и ще търся нещо почасово или редовна смяна.
  Имам питанка, че пак се чудя, четох четох и се пообрърках. Сега знам, че почва нова счетоводна година и трябва да подам пак за Такскредита. Те ли ще ми изпратят бланка или да звъня. Там поне първия път попълних данните за предната година. Сега предполагам пак ще е така. Но аз от другата седмица ще се водя безработна, трябва ли пак да звънна или направо да си го попълня така. После като почна работа знам, че пак трябва да звънна, нали  newsm78 А за чайлд бенефита нямам отговор още, там да подавам ли пак  ooooh! Оф, за едни 10 паунда голяма галимация, но пък са си един кашон памперси поне.

Общи условия

Активация на акаунт