® E-bay - тема 66

• 31 656
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
Момичета на колко време се верифицира картата на пей пал или при какъв лимит? Мерси предварително.

# 241
Еднократно е, Мими.
Може да ти поискат допълнителни подробности около самоличността ти, ако пращаш много голяма сума пари или си промениш драстично навиците за пазаруване. Ако купуваш дамски дрехи например за по 10-20 паунда, а изведнъж купиш бормашина за 200 паунда, може и да те засече системата им и да ти блокира картата, докато не докажеш, че си ти наистина.

# 242
Еднократно е, Мими.
Може да ти поискат допълнителни подробности около самоличността ти, ако пращаш много голяма сума пари или си промениш драстично навиците за пазаруване. Ако купуваш дамски дрехи например за по 10-20 паунда, а изведнъж купиш бормашина за 200 паунда, може и да те засече системата им и да ти блокира картата, докато не докажеш, че си ти наистина.
О Алексче да си ми жива и здрава. Голяма новина ми донесе. Че спечелих пет търга на 12,03 и чакам да стане утре да ги платя че посредника тогава се връща и снощи като ме загложди да не ми поискат верификация та цяла вечер не спах. Но аз съм я правила един път така че да се надявам всичко да мине по мед и масло.   bouquet  bouquet  bouquet

# 243
Мими, а какво общо има посредника?
Плати си търга, пък те като ти ги пратят, има 2-3-4 дни, докато пристигнат на неговия адрес.

# 244
Плати си търга, пък те като ти ги пратят, има 2-3-4 дни, докато пристигнат на неговия адрес.
Алекс те ще са на адреса на 17,03 но сърце ибейско като не трае и от 12,03 съм спечелила пет търга та все ме е страх да пусна парите. Но днеска плащам щом си сигурна в тия 2-3-4 дни.

# 245
Прати си ги при Емпреса или при друг посредник. Те не излизат отпуска.

# 246
Прати си ги при Емпреса или при друг посредник. Те не излизат отпуска.
Мерси за всичко Алексче   bouquet  bouquet  bouquet

# 247
  • Шумен
Пресен похвал от мен
Цък  Rolling Eyes

# 248
  • Варна
Гледах таблицата с размерите и преди да направя някоя глупост, моля да ме посъветвате:
При мерки ГО94, талия 74, ханш 94, какъв размер дрехи да поръчам? Мисля си за горни дрехи UK12, а за панталони UK10. Какво ще кажете? Praynig

# 249
Ще кажа, че горните ще са ти големички малко. Може би си за 10.
Панталоните си се ориентирала добре.

# 250
Извинявам се за поредния тъп въпрос,но когато отворя спечелените от вас неща,пише,че продавачът доставя само до Англия,а всъщност вие сте си купили определения артикул ..
Как става това ? С предварителна договорка ли ? Посредник ?

Последна редакция: вт, 15 мар 2011, 16:03 от ulenceto

# 251
Здравейте!
Аз пак с въпрос. Embarassed Най-накрая си промених и registration address с този на Габко и ми изписва следното: Congratulations on your move to United Kingdom! When you submit your new registration information, Customer Support will receive an email of your move to United Kingdom so that they are aware of your move and can provide you even better service in your new country.

(If you did not mean to change countries, click "Cancel" to correct your country information.)

След което по-надолу в каре пише: Sellers: eBay services (such as seller fees) may be subject to different VAT rates depending on your new country of residence.

Warning: Falsification of information to evade payment of VAT may result in civil fines and criminal prosecution. eBay cooperates with law enforcement in cases involving potential falsification of information to evade payment of VAT. Shocked

На вас същото ли е излизало като сте сменяли адреса с английски? newsm78

# 252
Невероятен късмет имате,че можете да използвате посредник и да участвате в търгове,които са с доставка UK  Heart Eyes
Аз пропускам такива изгодни и интересни покупки  Confused
Похвал и от мен,спечелени последните два дни

# 253
  • Бургас
Anik@, страхотни покупки, но в полата просто ми залепнаха очите  bouquet При вас няма ли такова чудо "посредническа фирма" или то си е нашенско изобретение Rolling Eyes

enigmata, споко - и при останалите е така при смяна на БГ с Англия Peace

ulenceto, посредник, естествено Peace

# 254
  • Варна
Алекс те ще са на адреса на 17,03 но сърце ибейско като не трае и от 12,03 съм спечелила пет търга та все ме е страх да пусна парите. Но днеска плащам щом си сигурна в тия 2-3-4 дни.
И аз бавя едно плащане по тази причина, че продавача е в Лондон и не искам да прелети пакета за 1 ден... п.п. на 17ти вечерта се прибират в Лондон, от 18ти спокойно вече приемат пощата...

Общи условия

Активация на акаунт