® E-bay - тема 66

• 31 677
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
Флаш, мерси!
Ще се връщам при Бритс  Grinning

# 361
Извинявам се за въпроса но в началото на темата не видях нищо за това. Правя си регистрация в eBay и на втората стъпка след име и адрес ми иска да въведа номер на кредитна карта и индентификационен номер. Това нормално ли е ?

# 362
  • Варна
Оооо аз се върнах с 4 пакетчета засега.Simple Smile
Не, че нещо ама... как всички досега ми пишеха името на пакетите пък сега баш с другия превозвач си видях покупка в албума с пратки без имена, егати съвпадението. Писах им вчера, отговор няма. Спокойствие и само спокойствие - както казва Карлсон. Laughing

# 363
  • вляво от асансьора
Момичета, вероятно е коментирано и моля, предварително, да ме извините, че ще попитам, спешно  е.  bouquet

До каква сума е необлагаема с данъци и такси, иде реч да купя стока от Щатите и да пратя на английския адрес на посредника?А и още нещо, номера с "подаръка" минава ли в Англия, че американският продавач се съгласи да напише на пакета?

# 364
  • Варна
Джиджи, за тези неща питай посредника който си избрала.
Но по принцип от щатите през Англия няма да ти излезе по-евтино отколкото директно до България. Според мен.

# 365
  • вляво от асансьора
Оооо, аз докато го чакам посредникът да ми отговори, търгът ще свърши и ще забравя, нищо че има ден и половина поне. Mr. Green
А, продавача го питах за цена на доставка до Англия или до Бг, отговори ми 9 долара, без да уточнява до къде, по подразбиране и до двете мисля. newsm78
Flash, благодаря.  bouquet

# 366
Момичета, има ли доставчик, който да информира, че има получена пратка на ваше име още в UK, ползвам един, свикнала съм с него ама ми писна да гадая ще си получа ли пратките и кога...

# 367
  • вляво от асансьора
Момичета, има ли доставчик, който да информира, че има получена пратка на ваше име още в UK, ползвам един, свикнала съм с него ама ми писна да гадая ще си получа ли пратките и кога...
Емпреса вече предлагат тази услуга, но мен лично цената не ме устройва. Whistling
Погледни във форума им, в темата на последния курс, мисля, имаше подробности.

# 368
  • Пловдив
Здравейте!
Съжалявам, ако въпросът ми е глупав, но от немския и-бей пазарувате ли?
Има ли посредници за там?
  bouquet

# 369
Здравейте!
Съжалявам, ако въпросът ми е глупав, но от немския и-бей пазарувате ли?
Има ли посредници за там?
  bouquet
Само по необходимост.Много от тях не приемат Пей Пал, което си е проблем.
А за посредник- аз поне незнам.

# 370
Много от тях не приемат Пей Пал, което си е проблем.

И аз много пъти съм се замисляла какъв им е проблема да се регистрират в paypal-безплатно е и може да разчитат на повече купувачи...
Така и не разбирам съображенията на англичаните,ограничавайки търговете само до тяхната си държава  Thinking В крайна сметка нали този,който купува си плаща пощенските...
При всички случаи трябва да иде до пощата и да го изпрати,какво значение има до къде ще го адресира newsm78
Вероятно има някакво обяснение,но поне аз не ги разбирам Confused

# 371

И аз много пъти съм се замисляла какъв им е проблема да се регистрират в paypal-безплатно е и може да разчитат на повече купувачи...  -----в Германия банковите преводи са безплатни

Така и не разбирам съображенията на англичаните,ограничавайки търговете само до тяхната си държава  Thinking В крайна сметка нали този,който купува си плаща пощенските...
При всички случаи трябва да иде до пощата и да го изпрати,какво значение има до къде ще го адресира newsm78 -------логиката е че нещото по вероятно е да се "загуби"

Избери си фирма посредник и пазарувай смело  Peace

# 372

И аз много пъти съм се замисляла какъв им е проблема да се регистрират в paypal-безплатно е и може да разчитат на повече купувачи...
Така и не разбирам съображенията на англичаните,ограничавайки търговете само до тяхната си държава  Thinking В крайна сметка нали този,който купува си плаща пощенските...
При всички случаи трябва да иде до пощата и да го изпрати,какво значение има до къде ще го адресира newsm78

Крадливите ръчички на БГ пощи - това е причината.

# 373
Крадливите ръчички на БГ пощи - това е причината.

Даааа  Peace Това не ми беше хрумнало,има резон да е така...
На мен в България само едно малко пакетче ми изчезна с едни чаркаленца,които някоя лелка от пощата и да ги е взела,не е разбрала за какво са  Laughing
Тука си получавам абсолютно всичко,носят ми го в къщи директно и до сега поне 30-40 пратки съм получила без никаква липса Peace
Цитат
Избери си фирма посредник и пазарувай смело

Няма тук такива фирми  Confused

# 374
Anik@   сега видях че съм те засилила в оркестъра Wink
 Hug Hug Hug
Другия вариянт е да питаш всеки от който харесаш нещо дали ще ти го прати!
Аз преди да има тези фирми така правех дори и на обяви където има че е само за UK.от 20 запитани 1-2 ми отказваха. но ти си реши! Peace

Общи условия

Активация на акаунт