® E-bay - тема 66

• 31 614
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
 Shocked Адашче, ти поне си оправна, аз като пате в калчища щях да съм в такав ситуация, много знам какво къде ще са ми върнали  #2gunfire обаче съм солидарна с останалите, тая наистина си е за бой.

Хриска, то не е мн приятно да си нв и никой да не те иска, ама...все пак ако купуваш нещо не мн скъпо, защо да не се пробваш Wink пък и нали парите са защитени от ибей.

А аз оная моята какво да я правя, направо да я диспутирам, аз реално си искам парите, така и така ми е ясно, че не ми е пратила нещата, пък и не ги щЪ особено много  Crazy

Днес от сума писане забравих да се похваля, че дойдоха едни дългоочаквани дънки, то верно са големи малко, ама и лято щеше да дойде докато пристигнат  Laughing 2 месеца точно.
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1304883 … :IT#ht_1088wt_932
много са хубави, много съм доволна, дано есента още и стават на моята, то сега меко казоно са широки, но имат ластик Wink и ги подгъвам 2-3 пъти  Joy

# 631
аз скоро спечих 2 рокли от една и съща мома англичанка, и учтово помолих да ми прати тотала с комбинирани пощенски.Тя най-нагло отказа и трябваше да платя 8 лири за доставка на 2 рокли #Cussing outТези дни си чакам роклите и ако дойдат в един пакет двете, директно ще я заплаша,че ще я докладвам на ибей за  завишени пощенски Mr. Green

# 632
Бихте ли ми препоръчали продавач с по голям избор на  Нови детски дрехи  Praynig
Благодаря предварително   bouquet

# 633
  • Бургас
Ааа, таз гУспУжа продължава да вкарва нерви - отговорила е на двата фийдбека, че съм грубиянка, че съм се оправдавала с хормоните си, задето съм груба Shocked и че отказвала да говори с такива персони... В диспута пък отговаря пак с нейното си, че съм била адски груба (откъде го измисли това идея си нямам... май и нейните хормони не са в час явно Twisted Evil) и не искала да продава на такива хора. Че ми е върнала парите, но аз като глупачка съм ѝ ги върнала обратно и пак щяла да ми прати същата (по-малка) сума, защото тя като продавач трябвало да плати такси и за старите обяви и новото листване, както и такси в Пейпал и затова трябвало аз да ги поема тези плащания - "Какво толкова се правиш за 34 пенса, като на мен ми коства повече" Shocked Shocked Shocked Приеми парите за да теглим чертата и да спрем да говорим ooooh!

Божкеееййй, отде такава простотия и нахалство - не знам! Но пък си заслужи още намаляне на рейтинга, само дето се обърках (че нали съм заслепена от пяната, в която се давя Twisted Evil) и вместо 2 отрицателни още, съм ѝ турила една отрицателна и една неутрална оценка, но пък пак ще я заболи Crossing Arms

Жалко че не мога да ескалирам веднага диспута, а трябва да ѝ търпя простотиите, дето ми ги пише и там Sick Много ме яд в такива случаи как за мижави суми някои хора така се излагат и такива нерви и напрежение да създават около себе си ooooh!

# 634
Брадичке, няма да и се даваш,оправи я така, че дълго да те помни!  Hug

# 635
Ааа, таз гУспУжа продължава да вкарва нерви - отговорила е на двата фийдбека, че съм грубиянка, че съм се оправдавала с хормоните си, задето съм груба Shocked и че отказвала да говори с такива персони... В диспута пък отговаря пак с нейното си, че съм била адски груба (откъде го измисли това идея си нямам... май и нейните хормони не са в час явно Twisted Evil) и не искала да продава на такива хора. Че ми е върнала парите, но аз като глупачка съм ѝ ги върнала обратно и пак щяла да ми прати същата (по-малка) сума, защото тя като продавач трябвало да плати такси и за старите обяви и новото листване, както и такси в Пейпал и затова трябвало аз да ги поема тези плащания - "Какво толкова се правиш за 34 пенса, като на мен ми коства повече" Shocked Shocked Shocked Приеми парите за да теглим чертата и да спрем да говорим ooooh!

Божкеееййй, отде такава простотия и нахалство - не знам! Но пък си заслужи още намаляне на рейтинга, само дето се обърках (че нали съм заслепена от пяната, в която се давя Twisted Evil) и вместо 2 отрицателни още, съм ѝ турила една отрицателна и една неутрална оценка, но пък пак ще я заболи Crossing Arms

Жалко че не мога да ескалирам веднага диспута, а трябва да ѝ търпя простотиите, дето ми ги пише и там Sick Много ме яд в такива случаи как за мижави суми някои хора така се излагат и такива нерви и напрежение да създават около себе си ooooh!

Можеш да отговориш на нейните отговори на твоите фийдбеци - стана сложно... ама дано ме разбра.

# 636
  • Бургас
Ооо, писа кака вече там Mr. Green

Не е попаднала на човека, който не си оставя магарето в калта Twisted Evil Заради зодията си (може би) имам силно развито чувство за справедливост и тъй като адски се дразня на разни такива тарикатски или инфантилни изпълнения, съм склонна така да задълбавам понякога... Тя не може да разбере, че не става въпрос за ст'инките, а за принципите и правилата, които трябва да се спазват без значение дали ни допадат или не!

Пък и мъжо избра баш тази вечер да го поканят на рожден ден и изчезна, тъй че време за глупости имам бол Whistling

# 637
  • София
Ral_p, аз нещо не те разбрах, но ако си мисля, че все пак правилно съм те разбрала, полето за поставяне на фийдбек не е ли ограничено?

едит: въпросът ми е неудачен след като брадичка вече е отговорила Simple Smile

Дай линкове, че ме заинтригува...........

Аз пък за първи път няма да получа нещо, за което съм играла и то при продавач с 0 фийдбек и 8 оценки като купувач. Още 3 дни и изтича срока за диспут. Кога да го пускам? Писах му къде ми е рокличката, ама никакъв отговор от него.  Crossing Arms

Ral_p, разбрах, но дано не ми се налага лично да го пробвам Wink

Последна редакция: ср, 23 мар 2011, 20:13 от maminko

# 638
Ооо, писа кака вече там Mr. Green

Не е попаднала на човека, който не си оставя магарето в калта Twisted Evil Заради зодията си (може би) имам силно развито чувство за справедливост и тъй като адски се дразня на разни такива тарикатски или инфантилни изпълнения, съм склонна така да задълбавам понякога... Тя не може да разбере, че не става въпрос за ст'инките, а за принципите и правилата, които трябва да се спазват без значение дали ни допадат или не!

Пък и мъжо избра баш тази вечер да го поканят на рожден ден и изчезна, тъй че време за глупости имам бол Whistling

Все едно говориш за мен. Аз така се заядох с една дето ми беше пратила носен анцуг и ме беше обвинила, че я изнудвам. Беше се оплакала и ми бяха махнали негативния фийдбек, който и бях праснала. Бях решила да не се занимавам, ама след това избеснях и отворих кейс. И го спечелих, без да ме карат да връщам анцуга.

maminko  има опция да се отговори на отговор на продавача  - т.е купувача слага фийдбек, продавача отговаря, купувача може пак да отговори.

# 639
 Hug Адашче, с теб сме!

maminko, 2-3 дни преди края на срока може да пуснеш диспут и не мисля, че тр да се притесняваш, на въпроса дали си контактувала с продавача излепи баш това, че си писала, но той не ти отговаря и мълчи кат` риба  Crossing Arms е...тази част за рибата може да я пропуснеш  hahaha

# 640
и аз да се отчета за моята неполучена пратка -
ходих в пощата , служителките бяха мили и провериха обстойно , няма нищо ,
къде другаде може да се провери , според вас , дали изобщо е влязла такава пратка в страната ?
пусната е на 9-и , а сега е 23, от Глазгоу е пратена

това ми е трета поръчка всъщност - първата я платих в петък и я получих в понеделник и не вярвах на очите си  , втората не стана работата и ми върнаха парите , сега удрям на камък ...

# 641
Привет
Някой има ли представа по какъв начин се слагат по високи пощенски на дрехи. Нали има ограничения
Ето например
http://cgi.ebay.co.uk/3-BABY-T-SHIRTS-BLUE-WHITE-AND-RED-/260757 … sh=item3cb65a636e  newsm78

И да се оплача че коженото яке с което се похвалих пристигна- носено и цялото в мухъл  Laughing Писайх и отрицателна на тази без да се занимавам.  Whistling

# 642
  • Varna
Изчетох всичко от 1ва страница.Регистрирах се в Ибей,в Пейпал.До тук добре ,но като цъкна на някоя стока ми излиза отговор ,че не доставят до Бг или пък ,че ще ми струва 9 паунда...
Може ли да ми обясните как става номера с доставката до английски адрес и от там до БГ.Четох,че струва 0,97паунда на килограм което си е много добре

# 643
  • Варна
Привет
Някой има ли представа по какъв начин се слагат по високи пощенски на дрехи. Нали има ограничения
Ето например
http://cgi.ebay.co.uk/3-BABY-T-SHIRTS-BLUE-WHITE-AND-RED-/260757 … sh=item3cb65a636e  newsm78

И да се оплача че коженото яке с което се похвалих пристигна- носено и цялото в мухъл  Laughing Писайх и отрицателна на тази без да се занимавам.  Whistling
Продавача е в София  Wink

# 644
Ще го връщаш ли или на химическо?
Щото и аз отнесох едно и сега чакам да видя какво ще пристигне  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт