® E-bay - тема 66

• 31 581
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
bradata, Алекс1, много ви благодаря  Party

# 31
Момичета, влизам с една молба - моля, харесайте снимката на Амелия във Фейсбук, тя страда от ДЦП, а ако нейната снимка събере най - много гласове, ще й отпуснат средства за лечение от Мтел. За да харесате снимката, първо трябва да харесате страницата на Мтел. Благодаря ви от сърце!

Последна редакция: пт, 04 мар 2011, 21:47 от bitter chocolate

# 32
Момичета, може ли някой да ми измери стелка ук10 на HUSH PUPPIES, моля...  Купувала съм досега само сандалки и бяха умалени, но беше преди година и половина. Сега се чудя пак дали 10-ка ще ни станат... Въобще, ако имате впечатления дали номерата отговарят, кажете...
Ще питам и в другата тема за пазаруване от UK.

Мога утре да премеря но според мен са умалени! и на щерката и на сина съм вземала и са умалени!Ама вече знаех...предварително  Crazy Wink

bitter chocolate аз гласувах! Успех!

# 33
  • Балчик
Гласувах. Peace

# 34
И аз също.

# 35
  • София
Момичета, може ли някой да ми измери стелка ук10 на HUSH PUPPIES, моля...  Купувала съм досега само сандалки и бяха умалени, но беше преди година и половина. Сега се чудя пак дали 10-ка ще ни станат... Въобще, ако имате впечатления дали номерата отговарят, кажете...

Мога утре да премеря но според мен са умалени! и на щерката и на сина съм вземала и са умалени!Ама вече знаех...предварително  Crazy Wink

Много ще съм ти благодарна! И аз мисля, че са умалени и затова не искам да бързам и да поръчам и пак да отидат в продавалника...

# 36
# 37

Много ще съм ти благодарна! И аз мисля, че са умалени и затова не искам да бързам и да поръчам и пак да отидат в продавалника...

Сега мерих но точно ук10 се оказа че нямаме

Меря бутушки ук 11 стелка 19см момичешки
И обувки ук8.5  стелка 16.8 за момче

дано поне малко ти помогна!

# 38
Имаме ботушки на Хъш Пъпис, УК 11 ЕВР 29 , не мисля, че са умалени - стелката е 18.5 см - в същото време балеринки на Пума УК 12 са със същата дължина на стелката

Последна редакция: сб, 05 мар 2011, 11:20 от mousy

# 39
  • Пловдив
И аз да покажа, последните покупки за малката :

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1304866 … ame=STRK:MEWAX:IT
http://cgi.ebay.co.uk/TIGERLILY-PINK-DRESS-9-12-/110648684442?pt … sh=item19c32cef9a

Столчето доста го чистих, ама вече светна  Joy
А рокличката е прекрасна  Hug

# 40
И аз гласувах за момиченцето! Peace
Магуса, ако ти се занмава, сложи, моля те, линкове към посредническите фирми, както е в темата за пазаруване от ЮК! Hug

# 41
  • Sofia
И от мен глас. Успех!!!

# 42
Момичета, дайте идея за подарък за рождения ден на 2-годишно момиченце!
Колело ще и вземат родителите. Гледах кухни, но те се препоръчват за 3-годишни.  newsm78

# 43
Момичета, дайте идея за подарък за рождения ден на 2-годишно момиченце!
Колело ще и вземат родителите. Гледах кухни, но те се препоръчват за 3-годишни.  newsm78

Купи и кухня, но гледай да е с по-едри части. Моята хала от 2-3 месеца се заиграва с една такава- бърка все едно готви, идва да ме храни...имитира ме много сериозно.   bouquet

# 44
  • Поморие
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт