® E-bay - тема 66

• 31 752
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Момичета,помагайте,Моля ви. Продавачът иска да му дам номер за връзка,тъй като ще ми изпрати колелото с куриер. Имате ли номер на Гъбко в Англия?

# 511
Момичета,помагайте,Моля ви. Продавачът иска да му дам номер за връзка,тъй като ще ми изпрати колелото с куриер. Имате ли номер на Гъбко в Англия?
В сайта им го има.
Между другото не знам дали сте влизали в него скоро, но има доста показани неща, без име на получател, някои стоят от доста време и са хубави.

# 512
В сайта им го има.
Между другото не знам дали сте влизали в него скоро, но има доста показани неща, без име на получател, някои стоят от доста време и са хубави.
Shocked Shocked Crazy Crazy Аааааааа туко-що си познахме нещо, което е наше...сега ще им пиша, но реално ще си ми го дадат ли, аз мога да докаже със скрийншот и разпечатка, че съм си го спечелила в ибей.

Васи, мисля, че това е телефонът им:
02082455445

# 513
anny_, щом можеш да докажеш, как няма да ти го дадат.Има и доста скъпички неща, как някой не им е писал и да си ги потърсят до сега  newsm78

# 514
Моля и аз за помощ начиеща признавам, изчетох повечето от тази тема но... сигурно са тъпи въпроси    
когато има доставка до Б-я/това обикновено са магазини с твърди цени/без да се наддава/ директно ли поръчвате или е по-изгодно пак чрез доставчик, а когато не предлагат доставка до БГ - чрез посредник и тогава ли му пишете след като сте спечелили продукта и неговия адрес ли трябва да се посочи/ при рег  е моят в БГ bouquet

# 515
 Hug Кети, дано, писах им на скайпа, дано видят по-рано, утре ще им звънна и по телефона  Embarassed
Джаджата е на мъжО (естествено  Mr. Green)

Ахат, не, има и такива на търг за Б-я, но огледай добре нещата и си прави сметката Wink
Примерно доставка до Англия 2 лири, доставка до Б-я - 10 лири...ми за 1 обувки става въпрос примерно, колкото и да са тежки ще са 1 кг (дори  и 2 да са)...доставчикът ти ги кара за 2- 5 лв, ако не си от града, в който има офис, сложи и за Еконт поне 5 лв и мах 10лв, докато за директна доставка - 10.2.30= 23лв....ааааа двойно и отгоре  Crossing Arms
Някъде разликата може да е 1-2 лири, тогава, според мен си струва  Peace
Просто смятай  Mr. Green

За адресът и уведомяването, според мен след като го спечелиш веднага пиши, а за адрес естествено си посочила вече този на доставчика, може и предварително да ги уведомиш, да не би да са нещо в почивка, да отлагат доставка за определн период от време и т н...аз примерно все с 1 и същи (Габко) съм и следя по празници дали са обявили, че почиват и си правя сметката кога, какво Simple Smile

Хич не е трудно, напротив - успех!
Дори току-що имах едни кредити към Фотобокса и си пуснах снимките пак до Гъбата....така за без пари почти 100бр снимки ще извадя, накрая ще платя само за доставката до Б-я, при положение, че чакам и още доста неща...ехеее може и на 0 да ми излязат.

п.п.
Пате, няма лъжа, то си беше мъка докато ги наглася  Joy
хората се оплакват, че не могат да извадят снимки, а ние, че нямаме такива, които да стават за вадене и после, че няма къде да ги слагаме  Joy

Последна редакция: пн, 21 мар 2011, 21:53 от anny_

# 516
Ани, и аз скоро по същата схема получих около 200 снимки и чакам последните 50, че няма какво да вадя вече  Laughing

# 517
О anny_  bouquetзнаех си че все нещо не дочитам, има си навсякъде първи път ще пробвам с нещо купи сега и с посредниците колко ще излезе  Heart Eyes

# 518
Моля и аз за помощ начиеща признавам, изчетох повечето от тази тема но... сигурно са тъпи въпроси    
когато има доставка до Б-я/това обикновено са магазини с твърди цени/без да се наддава/ директно ли поръчвате или е по-изгодно пак чрез доставчик, а когато не предлагат доставка до БГ - чрез посредник и тогава ли му пишете след като сте спечелили продукта и неговия адрес ли трябва да се посочи/ при рег  е моят в БГ bouquet

Аз от самото начало съм с регистрация на бълг. адрес и до сега няма проблеми пу-пу.
Ако няма доставка до Бг.и спечелиш нещо, го пращаш на адреса на доставчика, като преди това, трябва да си го добавила в профила си и просто ги сменяш.Не знам дали го обясних правилно.Като спечелиш, пишеш на доставчика, че ще има пратка на твое име и от там нататък, те си знаят, даже няма нужда  при следваща покупка да им пишеш.

# 519
  bouquet ketti сега ще опитам да го добавя.... дано се справя ! Hug

# 520
О anny_  bouquetзнаех си че все нещо не дочитам, има си навсякъде първи път ще пробвам с нещо купи сега и с посредниците колко ще излезе  Heart Eyes
Аз започнах с "купи сега" в ибей, и като проучих какво как тогава се пуснах на търговете  Laughing
Все още съм далеч от "про", но мой съвет - започни "на сигурно"  Wink Peace
Приятно пазаруване!

# 521
 bouquet ketti сега ще опитам да го добавя.... дано се справя ! Hug
Добавяш го там, където е Add Posstal addres, може и да не го изписвам правилно.
Ако е спам се извинявам  Embarassed

# 522
anny, това за снимките не го схванах, можеш ли да дадеш малко повече инфо, че ми грабна интереса!  bouquet
Предварително ти благодаря Heart Eyes
Срещнахме се и в тази тема, какво да се прави... Wink

# 523
  • Варна
И аз за снимките...не отнема ли много време да се аднат и нагласят там? Или аз с такова впечатление съм останала...веднъж влизах пробвах и ме хванаха карастанчовите...само дето се регистрирах и получавам разни оферти по мейла. Аз имам принтерче за снимки и ме мързи да го извадя и разпечатам снимки ... та ако е по-лесно така. Wink

# 524
  • Бургас
В сайта им го има.
Shocked Shocked Crazy Crazy Аааааааа туко-що си познахме нещо, което е наше...сега ще им пиша, но реално ще си ми го дадат ли, аз мога да докаже със скрийншот и разпечатка, че съм си го спечелила в ибей.

Васи, мисля, че това е телефонът им:
02082455445

Ще ти го дадат, бе, как няма да ти го дадат!  Laughing
На мен вече 2 пъти ми се случи. Трябва пак да нагледам албума, да не би още нещо мое да се мъдри там.

Общи условия

Активация на акаунт