® E-bay - тема 66

• 31 739
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Ох, спечелих еднотои загубих друготоякенце. Някакви смесени чувства изпитвам Simple Smile

# 526
  • София
Момичета,помагайте,Моля ви. Продавачът иска да му дам номер за връзка,тъй като ще ми изпрати колелото с куриер. Имате ли номер на Гъбко в Англия?
Ами влез си в профила на сайта им и виж дали нямаш нещо. Тази опция вече работи и е много удобна!

# 527
как да проверя в бг пощи дали е пристигнала пратка от Англия ?
защото тя трябва да е пристигнала , но сигурно се е загубила , за съжаление ,
и как се доказва , че не си получил пратка ?

# 528
как да проверя в бг пощи дали е пристигнала пратка от Англия ?
защото тя трябва да е пристигнала , но сигурно се е загубила , за съжаление ,
и как се доказва , че не си получил пратка ?
Отиваш в пощата и ги караш да търсят пратки от Англия на твое име...При положение че никъде не си се подписала че си получила нещо - това е доказателството! Ако пратката ти наистина се окаже загубена, пиши на продавача да си направи проверка!  bouquet

# 529
хич не ми се ходи така без бележка ,
много са сопнати , за минала пратка получих бележка , но не я взех със мен ,
да не казвам на какво ме направиха , направо щяха да ме върнат , аз  упорствах , защото бях сигурна , че е дошла ,
сега обаче си мисля , че пратката е изчезнала по трасето , за съжаление , защото е дребна техника , ...

# 530
anny_, моля те сподели за снимките, че аз пък имам една камара за вадене.
rush_rush, отивай и да не ти пука, това им е работата все пак. Аз точно заради подобни неудобства предпочитам да си ползвам посредник, не се налага да ходя до пощата n- пъти и да се съобразявам с настроението на служителките.

Последна редакция: вт, 22 мар 2011, 11:31 от zveta111

# 531
момичета, тези "bidders", какви са - private listing - bidders' identities protected. С по-специални привилегии ли се ползават? За първи път ги срещам в наддаване...

# 532
  • София
Някой ако е купувал маратонки найк може ли да сподели как са като размер? Синът ми носи 37 бг и се чудя кой номер да му взема - 4?  Thinking

И аз чакам една книга по пощата вече трета седмица - поръчах я на 2 март на 3ти продавача ми писа, че е изпратена. Преди няколко дни ходих да си я търся, но още я нямаше. Днес пак ще ходя - да видим. Бележка не съм получавала.  Rolling Eyes

# 533
  • Бургас
момичета, тези "bidders", какви са - private listing - bidders' identities protected. С по-специални привилегии ли се ползават? За първи път ги срещам в наддаване...
Не, просто продавачът е задал при пускане на търга, имената на наддаващите да се виждат само от него - никакви по-специални права нямат, освен това, че запазват анонимност Peace

# 534
Здравейте, опитах да продам за първи път опитах да продам в ибей, но засега няма наддаване, а има един наблюдаващ. Ще направите ли поне едно бидване, че 0,99 хич не ме устройва/надявах се на маалко повеча/  Embarassed
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2507887 … me=STRK:MESELX:IT

# 535
Здравейте, опитах да продам за първи път опитах да продам в ибей, но засега няма наддаване, а има един наблюдаващ. Ще направите ли поне едно бидване, че 0,99 хич не ме устройва/надявах се на маалко повеча/  Embarassed
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2507887 … me=STRK:MESELX:IT
За съжаление така не става, нали ако бидваме и спечелим, трябва да се плаща. Можеше да сложиш някаква по-висока начална цена.
Успех!

# 536
Мии, всеки си пати от акъла. Здраве да е, мислех че може.

# 537
Аз пък до сега не съм продавала в ebay, но се чудя дали да не започна...Как определяте доставката до UK? Колко излиза горе доле за неща до 1 кг с пощите?

# 538
  • Русе
За съжаление така не става, нали ако бидваме и спечелим, трябва да се плаща. Можеше да сложиш някаква по-висока начална цена.
Успех!
 Да,така е,Мимес е права.Ако желаеш да продаваш на цена,която те удоволетворява,трябва да си плащаш  такса за обявата,а става по-висока с по-високата цена на "айтем-а".
Можеш да прекратиш търга,докато нямаш бид все още.

# 539
1во да похваля за пореден път коректността на Габко (не знам дали като реклама ще го приемете, но колкото пъти да съм помолила за нещо са ми го вършили хората).  Laughing само да можеше да спретнат 1 офис и при нас, за да не плащам за вътрешен транспорт и перилните препарати, и  яденето през тях ще ги поръчвам  Joy
"Изгубената джаджа" след като пратих линкове и шоркъти, да докажа, че е моя (то пА едва ли на 1 от 1 мил би му потрябвало такова), та са ми я сложили към нещата, които трябва да получа през Еконт.
Ама на продавача ще му тегля 1 гамо защо ми е пратил пакета без име  #Cussing out

Сега по същество:
anny_, моля те сподели за снимките, че аз пък имам една камара за вадене.
rush_rush, отивай и да не ти пука, това им е работата все пак. Аз точно заради подобни неудобства предпочитам да си ползвам посредник, не се налага да ходя до пощата n- пъти и да се съобразявам с настроението на служителките.
Цвети, сложила съм адрес за доставка този на превозвача, минала ми е поръчката, днес-утре ще чакам известие, че ми е шипната. Нищо сложно няма, много момичета в темата за фотобокса споделиха, че така правят, първоначално не мислих, че ми е особено изгодно, но сега като теглих чертата ми излиза сметката Wink

Ръш_ръш, я не така, върви да ги тормозиш...но ако не е дошло нещо вечемесец пиши на продавача, питай за проследяващ номер (не, че дават винаги, но може да се пробва), пиши, че ще изчакаш до....(45тия ден) и ако не дойде нещото ще пуснеш кейс + че следиш в пощенския клон дали имаш пратки.
В пощата иди и кажи, че имаш пратено нещо, но го няма, та трябва да се провери. Кажи, че понякога бележките може да бъдат взети от съсед и не можеш да си сигурна дали имаш или нямаш.

Хриска  Hug
А за пощенските отвори сайта на БГ пощи и прави сметки...колко гр/кг и до къде Wink

Всъщност за тези такси нали уж има мах цена за доставка, така бях разбрала (никога не съм продавала, не знам и как става), но как така някои имат 1-2-3-4 лири доставка, а други и 10  Crazy
Знам, че пак бяхте казали това вкл не само пощата, но опаковка и бля-бля, ама...Wink ясно ми е, че си е чисто тип застраховка да не се продаде нещо за без пари буквално.

Общи условия

Активация на акаунт