КЪДЕ държите дрехи носени само по веднъж ?

• 50 200
  • 840
  •   1
Отговори
# 630
 Ами тя цената на този парфюм е такава, че по-рентабилно е да се къпе Simple Smile

# 631
Да, Threads е, съжалявам. Може ли да спрем? ще помоля модератор да изтрие мненията ми, не знам дали мога сама.

# 632
 Можеш да ги редактираш до 24 часа Peace

# 633
Ами тя цената на този парфюм е такава, че по-рентабилно е да се къпе Simple Smile

По този въпрос нищо не споменавам   Mr. Green

# 634
Аз пък за нещо друго се сетих - с тялото как процедирате? Чакате да стане мазно и вмирисано, за да се изкъпете, или си се къпете редовно, дори да не смърдите?

# 635
Дона, провокатор такъв, Mr. Green, тЪз тема не я ли знаЙш
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=564344.555#bot

Само дето Тати я изкъпа hahaha

# 636
Ми не бе, що, аз изхождам от логиката за косата. Има хора с по-суха кожа и такива, които не се потят толкова, не стоят в задимени помещения и т.н. Би ли следвало да се къпят веднъж седмично?

# 637
Няма парфюм на света, който да неутрализира миризмата на пот, цигари или готвено. Sunglasses

# 638
 Използват скъпи парфюми и боди лосиони от същата серия:) Това по логиката- използвам скъпа козметика за коса и мога да си позволя да я мия веднъж в седмицата.
Темата в СО е  ooooh! Трябвало е и анкета да сложат.

# 639
Стига, бе, един път седмично Shocked Като бяхме малки ни водеха един път седмично на обществена баня Rolling Eyes, незнам защо, при положение, че имахме баня и вкъщи newsm78
Всеки ден се къпя, а мъжът ми и по повече - мисля, че понякога прекалява Mr. Green

# 640
Използват скъпи парфюми и боди лосиони от същата серия:) Това по логиката- използвам скъпа козметика за коса и мога да си позволя да я мия веднъж в седмицата.
Ох, то по логиката за косата тия, дето се къпят всеки ден, трябва да са тънки, фини и слаби, ама де тоз късмет  Rolling Eyes

# 641
Като ползваш такъв скъп парфюм, не може да си позволиш да се къпеш всеки ден.

# 642
  • София - Рим и обратно
Добре бе, толкова ли е трудно да се проумее, че ако косата се мие всеки ден - ще се омазнява всеки ден, ако се мие на 3 дни - на 3тия ще е мръсна, не преди това.
А по въпроса за готвенето /което не практикувам всеки ден/ и вмирисването - вкъщи съм винаги вързана, не пържа, не запържвам и вклЮчвам абсорбатор ако нещо ври, макар и да не вися отгоре да му светя.
Миенето на косата няма нищо общо с ежедневния душ. Поне според мен.

# 643
  • Boston, MA
Да бе, остава и да се къпем всеки ден.

# 644
Добре бе, толкова ли е трудно да се проумее, че ако косата се мие всеки ден - ще се омазнява всеки ден, ако се мие на 3 дни - на 3тия ще е мръсна, не преди това.
А по въпроса за готвенето /което не практикувам всеки ден/ и вмирисването - вкъщи съм винаги вързана, не пържа, не запържвам и вклЮчвам абсорбатор ако нещо ври, макар и да не вися отгоре да му светя.
Миенето на косата няма нищо общо с ежедневния душ. Поне според мен.
да, но няма кой да го разбере. и по темата отговорих, че си пера дрехите след всяко носене, но тогава ме нападнаха, че не трябвало. значи дрехите могат да се носят 2-3 дни, но косата - не. еми, всеки да си прави както иска. има и по-важни неща в живота. само,моля, ако може като съм в софия и ми се наложи да ползвам градски транспорт, да не трябва после да се изварявам от полепналите миризми. пък, уж всички са много чистоплътни.

Общи условия

Активация на акаунт