КЪДЕ държите дрехи носени само по веднъж ?

• 50 040
  • 840
  •   1
Отговори
# 180
ама ако на някоя и се подреждат гардероби, да идва у нас  Mr. Green.

Aз, аз  Peace - много обичам да подреждам гардероби - сгъвам пприлежно, подреждам логично, но гледам мнооого критично ако някой разбичка подредбата  Mr. Green

п.п. За мази и килери не ме търсете - бракувам буркани при най-лекото подозрение. 

# 181
МГМ, проветряваш само ако си на последен етаж. Иначе не се знае коя чистница ще си изтупа килимчето отгоре  Laughing
Тупането през терасата е забранено с наредба на Столична община. Има и глоби.

По темата: не ме е страх от мъртви клетки. Някои дрехи пера след всяко обличане, други - не. Мятам си дънките на стол в спалнята, но до големи камари с дрехи не стигам. Абсолютно никой не може да ме накара да подбирам щипките за прането. Спално бельо сменям веднъж седмично. Отчетох се  Flutter

# 182
Въпрос на избор и вкус. Аз пък не харесвам големите килими,които са трудни за поддържане. Само прахосмукачка не би ми била достатъчна,след известно време бих искала да изпера килима,а ако е дебел тежък това не е удобно. За това върху теракотата съм постелила по едно тънко килимче, с различен размер във всяка стая. Прахосмукачка нямам, подовете мия с моп, а килимчетата тупам през прозореца,и пера в пералня.
Е, как без прахосмукачка? Разби ме #Crazy
И по два пъти на ден да баршеш с мопа без прахосмукачка си е не почистване, а мазане, винаги има прах, който не можеш да поемеш само с мопа.

# 183
Може с метла и лопатка да мете жената бе! Вий пък... Wink
Иначе верно си е въпрос на вкус.
Аз теракот у дома, мога да понеса в банята, евентуално в кухненското боксче ( в никакъв случай цяла стая). У дома сме на дюшеме.

# 184
И по два пъти на ден да баршеш с мопа без прахосмукачка си е не почистване, а мазане, винаги има прах, който не можеш да поемеш само с мопа.

Не е мазане. Имам си техника на бърсане,с която не ми е нужна никаква прахосмукачка. Навсякъде вкъщи е теракота, във всички 4 стаи. Според моите разбирания не може нещо да е чисто,щом не е минало през вода. С мопа събирам и прах,и мръсотия. При често плакнене на мопа той събира всичко.

# 185
Битката на титаните още продължава:) Да ви дам още малко поле за размисъл:палтата и обувките в гардероба ли държите или не?

# 186
Битката на титаните още продължава:) Да ви дам още малко поле за размисъл:палтата и обувките в гардероба ли държите или не?

Палтата след като са били изпрани,или са минали химическо да. Обувки никога в живота не би ми минала мисълта да държа в гардероба. Има ли някой,който държи обувки в гардероба  #Crazy

# 187
Има, да. Аз си държа обувките в дрешник, заедно с палта, якета, сака, жилетки, дънки, чаршафи.

# 188
  • При хората, които обичам
Ах, леле, обувките при чаршафите. Оставам да гледам!

# 189
 Обувки и чаршафи заедно??? Звучи ми абсурдно.

# 190
Ах, леле, обувките при чаршафите. Оставам да гледам!
Палавнице  Blush

# 191
А, в никакъв случай - обувките в единия край на апартамента, всъщност най-добре пред вратата, а дрехите - в другия. Какво е това - заедно в дрешник, не може така. Нали дрехите ще се вмиришат от обувките.

# 192
Нали дрехите ще се вмиришат от обувките.

Даммм, а някои даже не си мият обувките преди да ги приберат  Crossing Arms Това го научих в темата за странностите. Странно било да се мият  Crossing Arms

Тук наистина е титанично. Но още не е достигната класата на "Бележите ли си чаршафите"

# 193
BirdsFlu, не използвай моментната ми слабост и признание, да си хвърляш камъните в моята градина, моля  Crossing Arms

причува ми се ключ

# 194

Не е мазане. Имам си техника на бърсане,с която не ми е нужна никаква прахосмукачка. Навсякъде вкъщи е теракота, във всички 4 стаи. Според моите разбирания не може нещо да е чисто,щом не е минало през вода. С мопа събирам и прах,и мръсотия. При често плакнене на мопа той събира всичко.
Дай тази техника. И кажи от къде да си взема качествен моп? Троша ги за има/няма месец.
И все пак, без прахосмукачка, не може да се изчисти ок само с моп.  Аз бърша и паркета, и ламината и плочките с моп, но не мисля, че е достатъчно. Преди това задължително прахосмукачка.
Обувките си стоят в шкафовете за обувки в коридора. Там има и гардероб за връхните дрехи.

Общи условия

Активация на акаунт