Сенки, пигменти и палитри за очи 2

• 75 217
  • 577
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Само да вметна, че в сайта на UD има сейлс- 20% off, като това се полага и на продукти, които вече са на разпродажба. Ако някоя от вас е решила да си вземе палитрата чрез посредник сега е момента.
Това е супер ценно инфо, само, че аз ги виждам и 2те палитри без дискаунт. х50 USD всяка. Thinking

Иначе, аз съм толкова доволна и щастлива с тази 88ца, че не мога да и се нарадвам Hug. Всички цветове, до един са прекрасни и стоят прекрасно върху окото.

Но този пуст Нейкид много ме изкушава. 'Ми, то, все мойте цветове там събрани. Rolling Eyes

# 481
  • USA, Steak State
Нейкед има малко повече блестящи цветове отколкото матови, но и двете палитри са страхотни!

# 482
Копче, дискаунта най-вероятно  се отбелязва като добавиш неща в количката и отидеш към чек аут.

# 483
  • в 1001-та нощ
аз мисля, че видях и код за целта, като разглеждах сайта  newsm78

до колкото разбрах - някои палитри са намалени и отгоре се прилага и кода, трябва да се пробва наистина

погледнах в темата за посредници и положението ми се видя отчайващо  Cry Cry Cry то караници, то кавги ....

мен това ме отказа, освен, ако някой няма реална идея за удачен посредник  Rolling Eyes

# 484
Пуснах поръчка, кода от заглавната страница се прилага при чек аут и тогава намаля.

# 485
  • в 1001-та нощ
а за намалените палитри прилага ли се  Rolling Eyes Embarassed

# 486
Да, важи и за тях  Peace

# 487
  • в 1001-та нощ
 newsm44 newsm68 newsm51

# 488
Извинявам се за нахълтването, но за сайта на UD кой посредник използвате, май и за мен ще ми е проблем или до БГ Thinking и още един въпрос ако не прозвучи глупаво има ли съмнения за тези палитри на UD в ибей, както за продуктите на MAC  bouquet отдавна и аз съм ги харесала Hug

# 489
  • в 1001-та нощ
аз от тук се надявам да успея да взема тази, която коментирахме и ми се искаше от сайта да взема naked 1, обаче с ДДС-то става май, като да се вземе от тук, но тук пък май само naked 2 се продава, нали  newsm78

има тема за посредниците  Peace

# 490
a.l.e.n.a   bouquet при нас  само в единия мол има БЗ, но май не съм виждала тези палитри -така или иначе ще се взема насляпо:thinking:

# 491
  • в 1001-та нощ
мисля, че само в сефора се продават и то само втората

има и в европейски сайтове, но пак може би само втората  Peace

# 492
  • София
Само първата я има в Сефора. Втората изобщо не е внасяна, а аз точно нея искам... но пък след като си направих 40ка на Инглот се зарекох други сенки да не купувам  Confused Хич не ми се иска да трупам безумни количества и да ги изхвърля заради изтекъл срок без да са ползвани почти... ама пък толкова хубаво изглеждат тия Нейкед...

# 493
  • в 1001-та нощ
Арди, заради цветовете ли я предпочиташ или първата я имаш вече  newsm78

На мен в първата ми се стори, че има по-разнообразни цветове  Rolling Eyes помня, че коментирахме в коя са по-лъскавите, ама не запомних  Rolling Eyes Embarassed

# 494
  • USA, Steak State
От тази палитра Vice ми харесват само 2 цвята. Ако имаше лесен начин да се вадят сенките и да си ги разменяме би било страшно яко.  Mr. Green
Още от миналогодишната имам няколко цветове, които стоят недокоснати и сигурно няма и да ползвам.

Пробвали ли сте Cottage cheese на NYX за основа на сенки, вместо Milk?

Последна редакция: чт, 11 окт 2012, 04:47 от TheBlackWidow

Общи условия

Активация на акаунт