Тема Незабравима (Unutulmaz) 175

• 38 964
  • 760
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, момичета и момчета! Hug
Чудесна нова тема, благодарение на Мокси! thumbsup Flowers Bouquet baloni
Много хубави оформления са направили Роси, Мокси и Диди на скромните ми словесни импресии- благодаря им от сърце! lovekiss
Фрагманът #Crazy #Crazy #Crazy- кратък и ужасен, но не и прекалено изненадващ! ooooh!
 В първия сезон фрагманите бяха около 1 минута, сега с всяка изминала серия- все по- кратки и по-кратки, накрая само ще дадат надпис "фрагман" с многоточие и кой каквото и както иска да си мисли! Crossing Arms
Това явно ще е серията на големия сблъсък Бату- Харун с един куп жертви наоколо, най- абсурдната от които е Ямур- съсипаха му психиката на това дете! ooooh! То възрастни хора трудно биха преживели подобни случки, та какво остава за едно мъничко дете, че то и умничко, всичко разбира и не може да бъде залъгано лесно, че да речем че са го баламосали нещо, та да не се плаши и страда!  NaughtyТука вече сценаристите определено прекалиха! Crossing Arms
[/b]

Във фрагмента се виждаше , как Бату гушка малката.
Може да е проявил разум и пред нея да не е беснял!!
Дали е върнал детето или го е заключил някъде newsm78 #CrazyДа не му е дал и приспивателно newsm78за да кротува.Ау....какви гадни неща пиша заради тоя психо.... #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Моето мнение е,че детето вече са го намерили , но Еда не знае това и е много притиснена!!
Може да е било на яхтата , която претърсваха.А Бату през това време да е отвел Еда някъде!!

# 76
Защо ли си мисля, че Бату не би навредил по никакъв начин на Ямур? newsm78

# 77
  • София

ЛЕДЕН         

Пред теб стоя....но все едно ме няма         
Студен и восъчен...потънал в тишина         
Докосвам те ....но пръстите се хлъзгат         
Превърнал си се в ледена преграда         

Мълчиш и гледаш като упоен         
С очите си какво ли изучаваш         
Виж ...болката и тя загнездена е в мен         
Но казаните думи няма как да върна         

Сипи ми от виното и не ме гълчи         
Аз искам ....топлината му да се разлее         
Във вените измръзнали..... защото         
Усещам....иначе ще полудея         

Така ..добре ми е усещам аромата         
На хубавите пролетни цветя         
А ти тръгни си ако искаш.....         
Не се опитвам да те задържа.....         

# 78
Като се замисля над "гугалския прочит"на резюмето  newsm78 newsm78 newsm78,ми се струва ,че епизода ще завърши точно като фхрагмента.
Наистина може би ще се окажем прави , като си мислехме ,че Бату ще идзевателства над Харун , като ще го кара да избира между Еда и Ямур.
Прочетох нещо и за Арас и за това ,че Бату е ядосан. Явно е разбрал ,че Арас ще върне фирмата на Харун.
За "Есе", нищо не се споменава,освен накря ,когато се казва за някаква изненада на Харун.
Джемил явно чува разговора на Ферда и Тюркян,за бременността на Ферда.
А Мелинда ,както и цялото "котило "Гюлер ,май си нямат "хал- хабер"  за случващото се с Еда и Ямур.

# 79
  • София
Боби , браво!Чудесно стихотворение!!
 smile3525 newsm51 newsm51 smile3525 newsm51

Ехоооооо,фенките на Харун сме много повече!!
Тук има двоен стандарт #Cussing out #Cussing out #Cussing out,вредили са се блондинки и то само две!!!! #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Да бе Меги......егати и фотоапарата.....що не е хванал всичките фенки hahaha Joy hahaha
Тези.....двете верно са много подозрителни.Кога ли са го издебнали ....толкова сам hahaha Joy hahaha

# 80
  • Русе
Боб, Рекси, изключителни стихове! smile3501 smile3501 smile3501 newsm10 newsm10 newsm10 newsm51 newsm51 newsm51 newsm74 newsm74 newsm74 newsm74

# 81
  • София
Изрод  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 82
Не мога да си обясня защо , но тук Харун ми изглежда смешен!!

# 83
  • Русе
Боби , браво!Чудесно стихотворение!!
 smile3525 newsm51 newsm51 smile3525 newsm51

Ехоооооо,фенките на Харун сме много повече!!
Тук има двоен стандарт #Cussing out #Cussing out #Cussing out,вредили са се блондинки и то само две!!!! #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Меги, аз виждам блондинка и брюнетка... newsm78 ...да облизват плаката! hahaha

Последна редакция: сб, 05 мар 2011, 20:40 от winona

# 84
  • Русе
Че се е маскирал като калинка ли? hahaha Репетира "Джеймс Бонд" за Холивуд. Joy Joy Joy

# 85
  • София
Като се замисля над "гугалския прочит"на резюмето  newsm78 newsm78 newsm78,ми се струва ,че епизода ще завърши точно като фхрагмента.
Наистина може би ще се окажем прави , като си мислехме ,че Бату ще идзевателства над Харун , като ще го кара да избира между Еда и Ямур.
Прочетох нещо и за Арас и за това ,че Бату е ядосан. Явно е разбрал ,че Арас ще върне фирмата на Харун.
За "Есе", нищо не се споменава,освен накря ,когато се казва за някаква изненада на Харун.
Джемил явно чува разговора на Ферда и Тюркян,за бременността на Ферда.
А Мелинда ,както и цялото "котило "Гюлер ,май си нямат "хал- хабер"  за случващото се с Еда и Ямур.
Меги по-скоро Арас е ядосан,защото май научава какво се е случило с Еда и Ямур  newsm78 newsm78

# 86
Наистина страхотни стихове.Браво и от мен.  bouquet  bouquet  bouquet

# 87
Във фрагмента се виждаше , как Бату гушка малката.
Може да е проявил разум и пред нея да не е беснял!!
Дори в разюмето това е загатното ,колко дружелюбно се отнасял Бату,дано наистина не съсипват детската му психика  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
в опит да hissettirmemenin Yağmur'a .. Бату е изключително приятен, насладете се на последния мач .
Рекси , чак след като каза ,   го прочетох .За това става дума нали??

Последна редакция: сб, 05 мар 2011, 20:50 от migi_megi

# 88
Че се е маскирал като калинка ли? hahaha Репетира "Джеймс Бонд" за Холивуд. Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 89
  • Русе
Еда сигурно иска да отиде при Яамур, а Бату я спира. Е, гадината си е гадина! smile3511

Общи условия

Активация на акаунт