Тема Незабравима (Unutulmaz) 175

• 38 932
  • 760
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
Снощи гледах пак за кой ли пореден път някои серии от "Незабравима" smile3555 newsm09, по специално сериите от 71 до 75 и едно нещо ми направи впечатление- когато Толга и Еда отиваха в мавзолея да се запознаят със семейството на баща си, в колата си сложиха халки, нали уж бяха женени! Струва ми се, че сега Еда подари на Харун същия модел халки или някой твърде сходен- явно бижутера е един и същ! Laughing Peace

# 391
http://www.whopopular.com/Serhan-Yavas
http://www.whopopular.com/Ozlem-Yilmaz

Мили дами, гласувайте! newsm80 Нашите любимци днес имат твърде малко гласове! newsm78 Да ги подкрепим thumbsup thumbsup- те го заслужават! Two Hearts newsm18 Two Hearts newsm18
Гласувам , Дани, упорито но май само ние двете го правим като гледам броя на гласовете.  hahaha hahaha hahaha Joy Joy JoyПоздравявам те за хубавия стих ! Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet
Кесара,поздрав и за теб  Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet, притежаваш уникално чувство за хумор не го губи никога. PeaceБобояана , хубаво клипче  bouquet  bouquet  bouquet ама кратичко  Grinningчакаме си продължението с обещаните снимки от Мокси. Praynig Praynig Praynig

# 392
  • Варна

Невероятна малка актриса, кукличка и дяволия! newsm10 newsm03 newsm74

# 393
Снимките:

# 394
  • Варна

Нещо не ви се пише! newsm78 Ето ви малко мъжка прелест newsm03 newsm09- за раздвижване! newsm10

# 395
  • Варна

Нещо не ви се пише! newsm78 Ето ви малко мъжка прелест newsm03 newsm09- за раздвижване! newsm10
Данииииииииииииииииииии, това не е добре , рано е още  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 396
  • Варна
Снимките:

Мокси ти си моето съкровище , нали знаеш , благодаря слънчо   bouquet

# 397
  • Русе
Ей,да не ви остави човек, бе?! "Първа Конна на Будьони" сте! hahaha

Дани, халката на Толга е друга, по-тънка.
Мокси, страхотна серия! Готви Нова тема! newsm62

# 398
# 399
Привет и от мен. Сега да измоля и аз за прошка, ако съм обидила някой.

Ей ... за два часа да ви остави човек и нямате стигане. Като на маратон съм...  animal037
Сега да ви кажа и моето мнение относно Арас в стил Дързост и красота.
Арас, Бату и Едже са с един баща. hahaha hahaha
Или още по- зле... Арас и Едже са с един баща, а Бату е подменен  .... Joy Joy Joy

# 400
Ей,да не ви остави човек, бе?! "Първа Конна на Будьони" сте! hahaha

Дани, халката на Толга е друга, по-тънка.
Мокси, страхотна серия! Готви Нова тема! newsm62

Вени, "героите" май са уморени...Да не говорим колко участника вече се отказаха...Истината е, че на хората им омръзна да гледат небивалиците на сценаристите...а, резюметата обикновено се оказват не толкова сложни за разгадаване...

# 401

Тази вратовръзка нещо не му е натъкмена както трябва..Или някой по време на снимките му я размества или незнам какво да си мисля ..... hahaha hahaha

# 402
# 403
  • Варна
Мокси ах тези фотосесии , ще има заспиване с  лаптопа , наскоро пострада , какво съм сънувала .................. че като скочих и той на земята , тези снимки не ми влияят добре  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 404
Ето, скромния ми опит, сигурно има още какво да се желае, но:

„Неабравима'' - 74. Епизод - резюме:

Харун е разтърсен до дъното на душата си от попадането на Еда и Ямур в ръцете на най-големия му враг…  Но истинкият удар ще дойде след това… Предложението на Бату ще изправи Харун срещу най-трудното решение в живота му… Еда пък прави усилия Ямур да не се досети за събитията… Бату е изключително доволен от последните събития, той няма да пропусне да се наслади на тази последна игра… Започнала е най-трудната нощ в живота за Харун… така и за Еда и Ямур.
1.Една информация свързана с Бату се предоставя на Харун и предизвиква голяма изненада… Това развитие го обърква толкова много, но и го зарадва… Защото вече в тази смъртоносна игра държи в ръцете си и един силен коз.
Научавайки за стореното от Бату, Арас е обхванат от силен гняв… Този гняв отново ще го доведе до сблъсък лице в лице с Харун, но този път всичко е много по-различно. 2.В същото време още една различна изненада очаква Харун… Кое е това развитие, което предизвиква голямо изумление и ядосва Харун?
Докато Ферда полага големи усилия да прикрие бремеността си, ще й бъде дадено да разбере че срещу съдбата не може да се отива… При това по много болезнен начин… За семейство Гюлер  предстоят черни дни.
Докато Бату осъществява стъпка по стъпка плана си, Харун не бездейства (не чака напразно)…. Само че изглежда, че шансът е на страната на Бату… Бату иска да даде на Харун един урок и показва още веднъж колко е жесток… Времето е спряло, най-сетне е настъпил момента двамата врагове да разкрият козовете си…3. Какво е изненадващото развитие, което ще доведе до изумление Харун? Как ще се изправят един срещу друг Бату и Харун? Кой ще излезе победител от тази смъртоносна игра?
Отговорите на всички тези въпроси и още за Незабравима ще намерите в изпълнения с емоции, вълнение и напрежение 74. епизод на 9 март, сряда вечерта от 23:00 ч. от екрана на ATV...

1. Едже
2. ?
3.Бату ще поиска срещу Яамур или Мелда, или самия Харун.
Втора точка - Арас! Той ще изуми и ядоса Харун!

Общи условия

Активация на акаунт