Тема Незабравима (Unutulmaz) 175

• 38 972
  • 760
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
кесарче,ще трябва дискретно да му поискаш прошка,за да не разберем какво точно трябва да ти прости... hahaha hahaha hahaha ,че току виж и другите си поискали... hahaha hahaha hahaha
целия ден няма да ни стигне всички да му искаме прошка... hahaha hahaha hahaha
hahaha hahaha hahaha hahaha, абе ако аз съм напред в редицата , ще стане страшно, ........ hahaha hahaha hahaha hahaha, ужас забравих прошката

# 376
  • Русе

Доритал, цветя за теб! Радвам се, отново да чета твой пост тук! Hug Hug Hug
Прости и ти, ако съм те засегнала с нещо!

# 377
  • София
Бобо,още малко снимки към бялата колекция на Серхан  hahaha hahaha hahaha

# 378
  • Варна

Кесара, ето ти "прошката" от мистър Изкушение!

newsm03 newsm03 newsm03 newsm03 благодаря  newsm03 newsm03 newsm03

# 379
# 380
  • Варна
Дани страхотен стих  newsm51 newsm51 newsm51

# 381
  • Варна

Ама вие нямате милост , Рекси аз днес прошка му исках  hahaha hahaha hahaha, ти не ми помагаш  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 382
  • Русе

Ама вие нямате милост , Рекси аз днес прошка му исках  hahaha hahaha hahaha, ти не ми помагаш  hahaha hahaha hahaha hahaha
Ама, Кесара! Ти да не искаш Серхан да изчезне от тези страници? Абсурд! Naughty

# 383
Прошка

Прошка?!...Да се прости?!...
Толкова ли е лесно?!...
Ако можеше всичко да се прости,
би било наистина чудесно!...
Миналото щеше да се забрави...
Всичко зад гърба да се остави...
Да се почне на чисто отново
и всичко за новия живот е готово!...
Истинска красота!...
Но не става така!...
Понякога колкото и да го искаш,
душата прошка не дава!...
И сам да се натискаш-
не се получава!....
Сърцето докато кърви...
Миналото докато боли...
И спомена гнети-
не може да се прости!...
Може би времето лекува,
а може би- не!...
Може би това са само думи,
за да се почувстваш по-добре...
Не знам! Аз само се надявам
да се науча да прощавам!...
Засега не успявам...
И докато сърцето само
прошка да даде не реши,
ми остава само едно-
да се пазя миналото
да не ме разруши!...

Автор: Дани

Дани, много е тъжен стиха ти! А, истината е, че животът е необикновено хубав, ако човек не се страхува от него и го приеме с открита душа. ..!!!

Кесарче, слънце и твоята Прошка е уникална...След толкова думи, убедена съм "съвършенството" Харун ще прости!

За вас момичета с любов:

# 384

Вени, аз се извиних, че е кратко - ама не съм виновна, начи!  Naughty На Мокси толкова снимки й се откъснаха от сърцето и яз набързо ги краднах и...ето!  amiiii Знам аз, че хубавите работи стават яваш, яваш.  hahaha hahaha hahaha Ама време-йок! Обещавам като намеря време да изпълня желанието ти, и това на Дани, щото съвпадат.  Hug

Бобо,
поздравления за новия ти клип...Прекрасен е!  newsm51 newsm51 newsm51

И понеже е намесено името ми, не мога да остана безучастна откъм отговор...Обещавам да ти пратя на ЛС пълен снимков материал, от бялата  колекция на Харун...

# 385
  • Варна

Вени грешна съм , но не толкова , на Изкушението мястото му е тук , иначе ще си докарам аритмия  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 386

Вени грешна съм , но не толкова , на Изкушението мястото му е тук , иначе ще си докарам аритмия  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
newsm62 newsm62 newsm62

# 387
  • Варна

Вени, аз се извиних, че е кратко - ама не съм виновна, начи!  Naughty На Мокси толкова снимки й се откъснаха от сърцето и яз набързо ги краднах и...ето!  amiiii Знам аз, че хубавите работи стават яваш, яваш.  hahaha hahaha hahaha Ама време-йок! Обещавам като намеря време да изпълня желанието ти, и това на Дани, щото съвпадат.  Hug

Бобо,
поздравления за новия ти клип...Прекрасен е!  newsm51 newsm51 newsm51

И понеже е намесено името ми, не мога да остана безучастна откъм отговор...Обещавам да ти пратя на ЛС пълен снимков материал, от бялата  колекция на Харун...
Ревнувам , тази колекция да я споделим ,може ли ? hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 388
  • Варна
http://www.whopopular.com/Serhan-Yavas
http://www.whopopular.com/Ozlem-Yilmaz

Мили дами, гласувайте! newsm80 Нашите любимци днес имат твърде малко гласове! newsm78 Да ги подкрепим thumbsup thumbsup- те го заслужават! Two Hearts newsm18 Two Hearts newsm18

# 389
  • Варна
http://www.whopopular.com/Serhan-Yavas
http://www.whopopular.com/Ozlem-Yilmaz

Мили дами, гласувайте! newsm80 Нашите любимци днес имат твърде малко гласове! newsm78 Да ги подкрепим thumbsup thumbsup- те го заслужават! Two Hearts newsm18 Two Hearts newsm18
Дани не се ядосвай , комшиите имат странни предпочитания , изборът се прави съобразно броя на продукциите , аз от време на време хвърлям по едно око и на др.филми , но няма такова актьорско присъствие , като при нашата двойка ,и двамата са уникални

Общи условия

Активация на акаунт