Тема Незабравима (Unutulmaz) 175

• 39 006
  • 760
  •   1
Отговори
# 345
# 346
  • София
Дани, много е хубаво, но и много тъжно звучи! Дано наистина не се чувстваш така!  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 347
  • Варна

Мокси аз прошка от Изкушението щях да искам , ама с тази фотосесия , нечистите мисли пак ми влизат в главата  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 348
  • София
Бобо, клипчето е  newsm74 Той мъжът е страхотен, та затова! newsm10 newsm03 Heart Eyes А тая музика си е точно в 10-ката! newsm09
Следващата крачка е ново клипче с ретросесия в бяло- с бялото поло в мавзолея, серия 71, когато баджанаците се оказаха братя! newsm53 hahaha
Дадено, Дани! За тебе - винаги! Само да намеря малко време и го имаш!  Hug

# 349
  • Русе
А бе, Бобо, защо толкова кратко , бе джанъм?! newsm09 Чувствам се...започната и недовършена! tantrum Искам още, още и още! В бяла риза, фанелка/ пижамената/, с бялата хавлия в банята...Цяла бяла феерия! Party Колкото трае цялата песен, не само интродукцията! hahaha
/Наглото си е нагло - ти му казваш "под масата, то ти яде пражолата", че и моята работа/Прости ми! Praynig Praynig Praynig

# 350
Бобояна,много хубаво клипче...направено с много хубави снимки   bouquet

Дани,права си.Има неща,които не могат да бъдат простени...или както се казва прощаваш,но не забравяш.Понякога е трудно да се прости,понякога невъзможно...Може би е най-трудно да простиш на себе си...

Пепел от рози,благодаря ти за тези снимки..хубаво им е било на онази яхта..веселили са се,жалко че ние ще преживеем поредния ужас там.Само снимката с Ямур е от филма...детето изглежда толкова разстроено.
Хюрикейн хубави снимки....прекрасна е нашата Йозлем,особено на тази с очилцата  hahaha hahaha hahaha

# 351
Привет на форума в деня на Сирни Заговезни!
Ще ви прочета, може и да напиша нещо, стига да има какво да Ви кажа!
Изгледах само фрагмента! Не мога да не изразя задоволството си от развоя на действието! Горе-долу познах!
Значи каузата Едже не се оказа кауза пердута!
И някои от форума получиха особен урок!
Няма предварително обречени каузи, може да загубиш битката, дори войната, но това не значи,
че каузата ти е обречена и не си струва!

# 352
# 353
  • Русе
Може ли да се прости ?!

Прошка
...........
И докато сърцето само
прошка да даде не реши,
ми остава само едно-
да се пазя миналото
да не ме разруши!...

10 ! 10 ! 10 ! newsm10 newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51  love001  love001  love001

# 354
  • Монтана
Мили дами и господа,в деня Сирни заговезни искаме и даваме прошка!Искаме прошка от родителите си,от всички по-възрастни от нас,даваме прошка на по-младите...Така повелява традицията!А традициите се спазват!
Затова простено да е на всички,които искат от мен прошка и ПРОСТЕТЕ НА МЕН !Нека не се нараняваме,да бъдем по-търпеливи и да приемаме чуждото мнение!Да умеем да прощаваме на всички,които обичаме,защото понякога....може да се окаже твърде късно...

# 355
  • София
А бе, Бобо, защо толкова кратко , бе джанъм?! newsm09 Чувствам се...започната и недовършена! tantrum Искам още, още и още! В бяла риза, фанелка/ пижамената/, с бялата хавлия в банята...Цяла бяла феерия! Party Колкото трае цялата песен, не само интродукцията! hahaha
/Наглото си е нагло - ти му казваш "под масата, то ти яде пражолата", че и моята работа/Прости ми! Praynig Praynig Praynig
Вени, аз се извиних, че е кратко - ама не съм виновна, начи!  Naughty На Мокси толкова снимки й се откъснаха от сърцето и яз набързо ги краднах и...ето!  amiiii Знам аз, че хубавите работи стават яваш, яваш.  hahaha hahaha hahaha Ама време-йок! Обещавам като намеря време да изпълня желанието ти, и това на Дани, щото съвпадат.  Hug

# 356
Кесара,защо да му искаме прошка на господин Изкушение...та ние само хубави работи му мислим  hahaha hahaha hahaha

# 357
  • Русе
Привет на форума в деня на Сирни Заговезни!
Ще ви прочета, може и да напиша нещо, стига да има какво да Ви кажа!
Изгледах само фрагмента! Не мога да не изразя задоволството си от развоя на действието! Горе-долу познах!
Значи каузата Едже не се оказа кауза пердута!
И някои от форума получиха особен урок!
Няма предварително обречени каузи, може да загубиш битката, дори войната, но това не значи,
че каузата ти е обречена и не си струва!
Каламици, каузата на Едже беше : да отстрани Еда и да има Харун за себе си, с целия пакет/Яамур/!
Още ли мислиш, че Едже ще спечели ?!

# 358
# 359

Общи условия

Активация на акаунт