Тема Незабравима (Unutulmaz) 175

• 39 023
  • 760
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна
Здравейте, мили дами! Hug
Много добри разсъждения относно историята около Арас thumbsup- има две възможности newsm78- или да няма нищо общо с героите ни, макар че никак не ми хареса как Харун изплющя тази доста интимна и деликатна информация в лицето на Арас, който явно беше в пълно неведение относно миналото си и историята около раждането и истинските родители, или е твърде възможно бай Феяз с хлабавия колан на панталоните си и игривия си нрав на млади години да е направил някое лирическо отклонение с чужда булка- в случая Назан! Thinking Би могло да бъде и нещо друго   33uu- чудно само, ако тази история с Арас няма нищо общо с нашите герои, за какъв дявол ни заляха с толкова ненужна информация и направиха буря в чаша вода около него и майка му- аман от пълнежи! Crossing Arms Но ако се окаже, че Харун и Арас са братя #Crazy- това пък ще е върхът на сладоледа! smile3555

# 331
  • София
Добър ден и от мен  Hug Моля да ми бъде простено,ако съм обидила някого волно или неволно. Нека поне днес не се нараняваме,хубав празник е,въпреки че за мен е много тъжен ден-загубвайки близки хора човек осъзнава че единственото сигурно на този свят е смъртта  newsm45 newsm45 newsm45 но нека не натъжавам и вас.
Диди,пожелавам ти бързо оздравяване   bouquet
Виждам че нищите историята около произхода на Арас - според мен Назан е дала детето си на Атиджан,за да я спаси от изгонване,но с каква цел не ми е ясно,а и как така се е съгласила да се откаже от детето си,може би обстоятелствата са я принудили  newsm78 newsm78 .Бащата на Арас явно е подразбрал за цялата история и затова е имало такива сътресения-искал е да лиши Арас от името му.Но въпреки всичко не мисля че Харун трябваше да използва това като удар срещу него,защото бизнес отношенията са едно,семейните отношения съвсем друго. Но нали Харун си мисли че Арас е непочтен и безскрупулен,а не подозира че в основата на всичко стои "приятеля" му Бату. Като се замисля и Феяз искаше да се отказва от сина си  #Crazy #Crazy #Crazy буквално за да се слуша неговата воля,така ч енищо чудно и при Арас нещата да не са чак толкова страшни.Но не мога да разбера ве пак Назан и Атиджан защо продължават да крият истината от Арас,не е малко дете за да се страхуват от последствията,че ще му наранят психиката,може би научавайки истината ще е малко сърдит,но постепенно ще свикне с този факт.

# 332
# 333

Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: нд, 06 мар 2011, 15:59 от Hurricane

# 334
# 335
# 336
# 337
# 338
# 339
Добър ден, Незабравими!
Честит празник! Моля и на мен да ми бъде простено, ако по някакъв начин съм засегнала или обидила някой!   bouquet

# 340
  • Варна
Ако ми разрешите, две-три словца относно прошката! Peace Лесно е да простиш нещо незначително, като да речем подхвърлена реплика или някакъв коментар, който не ти е харесал! Но би ли могъл човек да прости нещо толкова сериозно като да речем издевателството с години и непоправимото увреждане на психиката на даден човек, насаждането на ненужни комплекси и пренебрежението на чувствата и желанията?! Може ли да се прости на хора, които системно и методично ти рушат живота с вмешателството си и манипулират и насочват живота ти в посока, която не желаеш и която вреди на всички, най- вече на самия теб?! Хм! Едно стихче в тоя ред на мисли, като ви моля да ми простите, че развалям малко идилията на всеопрощението... Peace

Прошка

Прошка?!...Да се прости?!...
Толкова ли е лесно?!...
Ако можеше всичко да се прости,
би било наистина чудесно!...
Миналото щеше да се забрави...
Всичко зад гърба да се остави...
Да се почне на чисто отново
и всичко за новия живот е готово!...
Истинска красота!...
Но не става така!...
Понякога колкото и да го искаш,
душата прошка не дава!...
И сам да се натискаш-
не се получава!....
Сърцето докато кърви...
Миналото докато боли...
И спомена гнети-
не може да се прости!...
Може би времето лекува,
а може би- не!...
Може би това са само думи,
за да се почувстваш по-добре...
Не знам! Аз само се надявам
да се науча да прощавам!...
Засега не успявам...
И докато сърцето само
прошка да даде не реши,
ми остава само едно-
да се пазя миналото
да не ме разруши!...

# 341
  • София
Един специален поздрав за всички вас! Набързо спретнах едно кратко клипче на нашия любимец, че отдавна бях се заканила на тязи бяла серия, но днес Мокси ме провокира! Дано ви хареса!  Hug

Последна редакция: нд, 06 мар 2011, 16:25 от BoBoYana

# 342
# 343
  • София
Ураганче, откъде го изрови сега тоя Берксан да подлагаш на изпитание обещанието днес да съм много добричка  Crossing Arms Добре, че отдолу си сложила снимка на Йозлемчето със Серханчо, та поне и слепия да види разликата!  hahaha hahaha hahaha

# 344
  • Варна
Бобо, клипчето е  newsm74 Той мъжът е страхотен, та затова! newsm10 newsm03 Heart Eyes А тая музика си е точно в 10-ката! newsm09
Следващата крачка е ново клипче с ретросесия в бяло- с бялото поло в мавзолея, серия 71, когато баджанаците се оказаха братя! newsm53 hahaha

Общи условия

Активация на акаунт