Тема Незабравима (Unutulmaz) 175

• 39 084
  • 760
  •   1
Отговори
# 315
Момичета,за вас кафе...за мене чайче,защото съм малко болна

Хайде,да ни е сладко  Laughing Laughing Laughing

Днес трябва и торта да има на трапезата ни, така,че да ни е сладко....

# 316
  • София

Диди, да оздравяваш бързо, мила!  HugСъс Серхан или с нещо друго, стига да ти се отразява добре! Всички хубави мисли лекуват!  smile3521

# 317
Аууууууууууу, Диди, Мокси, недейте така бе момичета, че ще трябва да си самопрощавам за помислите, дето предизвиквате в мене с таз красота!  ooooh!
Простено да ни е за всички помисли към милия Серхан,само дето ние нищо лошо не мислим,така че... hahaha hahaha hahaha Аз така си се самолекувам  hahaha hahaha hahaha А и Мокси доста помага   bouquet

Приятел в нужда се познава... love001 love001 love001

П.С Бързо възстановяване ти желая!

# 318
Благодаря ви момичета,много сте мили  Hug

# 319
Според мен,арас е изгубения син на Низал!Итова е голямата таина м/у двете.

Да, но кой е бащата на изчезналото дете на Назал ?
После, как така е бил заблуден за майката ? Поне произходът от майката почти винаги е ясен.
Ако не е била бременна как така се е сдобила с дете ?
Както и да е, предстои да разберем.
Но доколкото това знание няма никакъв смисъл, ако не е свързано с основните лица,
то каква е връзката с Харун или с Бату ???

Възможно е Назан да е забременяла като момиче, впоследствие когато бащата разбира за бебето, да се е отказал от нея и детето. И тъй като в Турция морала и честа са преди всичко останало, сигурно Назан е била принудена да го остави на някого...А, предполагам семейството,което го е осиновило са били богати хора, но не са могли да имат деца.Вероятно са взеле Назан като икономка за да е до сина си..... Така с Божията помощ Арас се озовава в добро семейство, близо да истинската си майка.
Звучи като в красив роман, но не е изключено и този вариант... Peace
Мокси,аз също мисля така,но ти ме изпревари с писането Laughing

Мокси, звучи съвсем разумно. Нищо чудно точно така да се окаже.
Но в такъв случай не виждам причина осиновителят - баща му, да иска да се откаже от него.
По-скоро дали съпругата - майката на Арас,  не го е заблудила, че е родила дете като момиче, което дала за осиновяване, ако причината да не имат деца е в бащата, то тогава по-добре, поне майката да е истинска. А по-късно , той да разбира, че го е излъгала... и затова да е искал да се откаже от детето.
Съвсем го разнищихме  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 320
Здравейте, мили ми Незабравими!   bouquet
В деня за прошка моля да ми простите, ако с нещо съм обидила някого, макар и неволно! Все пак сме заедно повече от година, а бегрешни хора няма, така че простете!  Praynig
Аз на вас няма за какво да прощавам, мога само да благодаря на всеки един от вас за прекрасното, уютно, красиво и интелигентно виртуално общество, в което имам честта да участвам!
С много любов за вас  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

...Сега като се замисля, има на кого да прощавам   smile3506....на милите ми, ненагледни сценаристи. Айде, да им е простено, въпреки че като гледам още в сряда ще съм им набрала отново!  hahaha hahaha hahaha Ама днес да не говоря лошо! 

Бобо, колко си добра ! Виж, аз не прощавам на сценаристите, не мога да им простя за издевателствата над героите и психиката на зрителя.... Wink
Само ако заслужат, ама трябва много, много да се потрудят накрая ....  Praynig

# 321

И един горещ шоколад от мен за диди88,за бързо оздравяване

# 322

Диди, да оздравяваш бързо, мила!  HugСъс Серхан или с нещо друго, стига да ти се отразява добре! Всички хубави мисли лекуват!  smile3521

Абсолютно !!!  PeaceИ от мен - скорошно оздравяване, Диди. Hug  bouquet  bouquet
Признавам си, изпих кафето, голяма кафеджийка съм, но твоето чайче е толкова изкусително и така красиво поднесено, че май и чайче ще си направя....  newsm78

# 323

Оооо, фантазия !!!  bowuu

# 324
  • София
Здравейте, мили ми Незабравими!   bouquet
В деня за прошка моля да ми простите, ако с нещо съм обидила някого, макар и неволно! Все пак сме заедно повече от година, а бегрешни хора няма, така че простете!  Praynig
Аз на вас няма за какво да прощавам, мога само да благодаря на всеки един от вас за прекрасното, уютно, красиво и интелигентно виртуално общество, в което имам честта да участвам!
С много любов за вас  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

...Сега като се замисля, има на кого да прощавам   smile3506....на милите ми, ненагледни сценаристи. Айде, да им е простено, въпреки че като гледам още в сряда ще съм им набрала отново!  hahaha hahaha hahaha Ама днес да не говоря лошо! 

Бобо, колко си добра ! Виж, аз не прощавам на сценаристите, не мога да им простя за издевателствата над героите и психиката на зрителя.... Wink
Само ако заслужат, ама трябва много, много да се потрудят накрая ....  Praynig
smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 И аз мисля така, Али, ама днес си обещах да съм бяла и добра!  hahaha hahaha hahaha

# 325
  • София

Добре дошла в отбора на Незабравима!  welcome Желая ти незабравими мигове в най-незабравимата компания!  Hug

# 326
Дидикриси,благодаря за горещия шоколад...толкова изкусителен   love001
Алисас,след като изпих чайчето идва ред и на кафенцето...едното не пречи на другото   bouquet
Още веднъж ви благодаря за пожеланията,дано по-скоро си отиде пустата хрема,че ми привършиха запасите от кърпички...а ги пазех за сряда  hahaha

# 327
Според мен,арас е изгубения син на Низал!Итова е голямата таина м/у двете.

Да, но кой е бащата на изчезналото дете на Назал ?
После, как така е бил заблуден за майката ? Поне произходът от майката почти винаги е ясен.
Ако не е била бременна как така се е сдобила с дете ?
Както и да е, предстои да разберем.
Но доколкото това знание няма никакъв смисъл, ако не е свързано с основните лица,
то каква е връзката с Харун или с Бату ???

Възможно е Назан да е забременяла като момиче, впоследствие когато бащата разбира за бебето, да се е отказал от нея и детето. И тъй като в Турция морала и честа са преди всичко останало, сигурно Назан е била принудена да го остави на някого...А, предполагам семейството,което го е осиновило са били богати хора, но не са могли да имат деца.Вероятно са взеле Назан като икономка за да е до сина си..... Така с Божията помощ Арас се озовава в добро семейство, близо да истинската си майка.
Звучи като в красив роман, но не е изключено и този вариант... Peace
Мокси,аз също мисля така,но ти ме изпревари с писането Laughing

Мокси, звучи съвсем разумно. Нищо чудно точно така да се окаже.
Но в такъв случай не виждам причина осиновителят - баща му, да иска да се откаже от него.
По-скоро дали съпругата - майката на Арас,  не го е заблудила, че е родила дете като момиче, което дала за осиновяване, ако причината да не имат деца е в бащата, то тогава по-добре, поне майката да е истинска. А по-късно , той да разбира, че го е излъгала... и затова да е искал да се откаже от детето.
Съвсем го разнищихме  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
кои може да е бащата, за да има връзка с Харун

# 328

кои може да е бащата, за да има връзка с Харун

Минимален е процента, но не е за изключване Феяз да се окаже отново баща и на Арас... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
В началото си мислех за Джамил, но той такъв морал "упражнява" върху семейството си, че не ми се мисли да е прегрешил до там-да има извънбрачно дете..

Друг  е въпроса дали това не е една обикновена, семейна история...Без да се свързва с главните герои във филма, а ние направихме сценарий за още 2 еп. smile3523 smile3523

# 329
  • Русе
Хич не ме интересува историята на Арас, стига само да не е свързана с Феяз или Джемил, докато не са могли да си завържат панталоните! Толкова много герои и съдби, и заплетени интриги, които още не са разплели, има, че и тази - ще ми дойдат в повече! smile3515

Общи условия

Активация на акаунт