И тъй като днес е "Неделята на всеопрощението" реших да се включа.Прошката е важен прелом за една наранена душа.Прошката те кара да дишаш по-свободно и ритмично.Направиш ли го - чувстваш сякаш огромен товор сваляш от плещите си.
МОЛЯ, ЗА ПРОШКА И ИЗВИНЕНИЕ ОТ ТЕЗИ КОИТО ВОЛНО ИЛИ НЕВОЛНО СЪМ НАГРУБИЛА С МОИТЕ РЕЗКИ МНЕНИЯ И КОМЕНТАРИ КОИТО ПОНЯКОГА СЪМ ПУБЛИКУВАЛА!!!
По лесно е да простиш на другите отколкото на себе си за някой грешки или резки думи.Затова и аз казвам " Простено да ви е и от мене и от Бога!",но на себе си не мога да простя за думите отправени в момент на ефект,защото това не ми е присъщо.
Не съм спирала да Ви чета нито за миг и няма да спра,защото за мен е истинско удоволствие след тежък и изморителен ден да седна и да се полюбувам на прекрасните стихове,гифчета,клипчета,
и най-вече на интересните коментари.Благодаря и за неуморния труд наг-жа Броненосец,Милена и Рекси за преводите.Благодаря и на Златна рибка за качените субтитри.
За всички Вас с много любов:
Това беше инцидентно включване,за да измоля прошка и за да ви поздравя за всичко което правите за да бъде този форум незабравим кът за отмора и истинска наслада за душата.Ще продължа да ви чета ,но няма да се включвам защото може пак да не се въздържа при някое предизвикателство отправено към мен и да отговоря пак рязко,а аз не желая да влизам в конфликти но не мога и да не отговоря.
Желая Ви приятен неделен ден и много щастливи мигове днес със най-близките си хора.