Тема Незабравима (Unutulmaz) 175

• 39 119
  • 760
  •   1
Отговори
# 270
Добро утро, Дами! Желая ви усмихнат ден..

Скъпи приятели измина повече от 1 година, от както Незабравима ни свърза...
Имало е моменти на радост, моменти на тъга и огорчение...моменти на обида  и болка...

Нека всеки днес за себе си реши
от кой да търси прошка и на кой да дава.
Нали е казано: "Човешко е да се греши,
а пък божествено - да се прощава!"

Ако съм обидила някого, МОЛЯ да ми бъде простено!

# 271
  • София
Добро утро  bouquet Laughing Heart Eyes дами и господа!!!
Отдавна сме заедно....в добро или лошо.Леем на воля тук по тези прекрасни страници силни емоции и чувства.Винаги с притаен дъх и удоволствие сядам пред монитора и комуникирам с Вас.
Тази връзка ме зарежда с много приятни душевни мигове. newsm10 smile3521 smile3525 newsm51 newsm68 newsm44
Простете ми ако съм Ви обидила.Нека подадем ръка на Добрината,защото нея я има във всяко човешко сърце.

http://vbox7.com/play:d9c7c1a5

newsm10 smile3501 newsm10 smile3501 newsm10 smile3501

Последна редакция: нд, 06 мар 2011, 11:21 от bob_99

# 272
Здравейте Незабравими!
Най-напред да поздравя всички прекрасни хора, благодарение на които този уникален форум съществува все още!!!!
И после, да поискам прошка, ако с нещо съм Ви обидила или засегнала. А ето и задължителната торта ...

Последна редакция: нд, 06 мар 2011, 11:14 от kometka76

# 273
  • Русе

Да си заредим телефоните, че Харун може да ни се обади!"Ач,серсемин!" hahaha

# 274
Здравейте Незабравими Hug
В деня за Прошка, моля и аз да ми простите, ако съм засегнала някого!

Пожелавам весел празник на всички! Бъдете щастливи с любимите си хора!

# 275
Здравейте и от мен момичета!!

Освен ,че днес е Сирни заговезни ,е и ден за прошка!!

Затова ,мили момичета и момчета ,ако с постовете си съм обидила или засегнала някой , моля да ми прости!!
----------------------------------------------------------------

Кометке , радвам се ,че се появи!

Днес ще ми идват на гости "кумците", затова ще съм ангажирана!
Чао и весело изкарване на празника!!

# 276
Добър ден ,Незабравима компания!

Благодаря на милите преводачки,за труда който полагат. newsm51 newsm51 newsm51

За всички таланти в темата. lovekiss  bouquet lovekiss  bouquet lovekiss

Моля ви,да ми простите ,ако съм обидила или засегнала някого.    Хубав празник!

# 277
Както разбирам, Арас заминава да търси истината от майка си, значи той ще е извън голямата игра в драматичната нощ.
От друга страна, каква ли истина за произхода му ще излезе наяве  ? Rolling Eyes
Вече знаем, че майката е Назал, но кой е баща му ?
Защото един баща тръгва да се отказва от детето си, най-вече при съмнение, че е негов баща.
Така ли е и сега ? Заинтригуваха ме с Арас, дано не е само поредна димка на сценаристите.
Знаем как безславно прключиха нещата с Толга.
Още веднъж - хубав ден ! И хубав празник  !  Hug
И на мен историята около Арас ми стана интересна още, когато загатнаха във фрагмента. Да си призная, обаче от преводите нищо не ми се изясни-много странни разговори м/у Назан и него. Така, че оставяйки се на буйната си фантазия мисля, че Назан е била в някаква безизходица, за да се наложи да си остави детето, а Атиджан е била под заплаха, че ако не роди наследник, ще я изгонят от семейството. И тази тайна м/у Назан и майката сигурно е била разкрита сега от бащата и затова да иска да му отнема името. Но това е малко вероятно, просто така си фантазирам.
Благодаря на преводачките, които не оставиха и една реплика без превод.   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Моля, простете ми и на мен!

# 278
Добро утро и от мен! Hug Hug Hug
Честит празник на всички! Ако има нещо,моля да ми бъде простено!
Hug

# 279
Както разбирам, Арас заминава да търси истината от майка си, значи той ще е извън голямата игра в драматичната нощ.
От друга страна, каква ли истина за произхода му ще излезе наяве  ? Rolling Eyes
Вече знаем, че майката е Назал, но кой е баща му ?
Защото един баща тръгва да се отказва от детето си, най-вече при съмнение, че е негов баща.
Така ли е и сега ? Заинтригуваха ме с Арас, дано не е само поредна димка на сценаристите.
Знаем как безславно прключиха нещата с Толга.
Още веднъж - хубав ден ! И хубав празник  !  Hug
И на мен историята около Арас ми стана интересна още, когато загатнаха във фрагмента. Да си призная, обаче от преводите нищо не ми се изясни-много странни разговори м/у Назан и него. Така, че оставяйки се на буйната си фантазия мисля, че Назан е била в някаква безизходица, за да се наложи да си остави детето, а Атиджан е била под заплаха, че ако не роди наследник, ще я изгонят от семейството. И тази тайна м/у Назан и майката сигурно е била разкрита сега от бащата и затова да иска да му отнема името. Но това е малко вероятно, просто така си фантазирам.
Благодаря на преводачките, които не оставиха и една реплика без превод.   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Моля, простете ми и на мен!

Да, Весе, би трябвало да се отказва от сина си, от името, което му е дал, само ако се съмнява, че е баща на детето си, но ако не е, тогава кой е бащата ?! Може би ще излезе нещо интересно тук.
Възможно ли е бащата на Арас вече да е починал и той да е отгледан от майка си и Назал ?
А информацията на Харун да е за минало време, т.е. Арас търси истината, но вече може да я научи само от майка си и Назал, не и от баща си.

# 280
# 281

Добър ден, Незабравими!
Честит празник! Моля и на мен да бъде простено, ако по някакъв начин съм засегнала или обидила някой!

# 282
Според мен,арас е изгубения син на Низал!Итова е голямата таина м/у двете.

# 283
# 284
Според мен,арас е изгубения син на Низал!Итова е голямата таина м/у двете.

Да, но кой е бащата на изчезналото дете на Назал ?
После, как така е бил заблуден за майката ? Поне произходът от майката почти винаги е ясен.
Ако не е била бременна как така се е сдобила с дете ?
Както и да е, предстои да разберем.
Но доколкото това знание няма никакъв смисъл, ако не е свързано с основните лица,
то каква е връзката с Харун или с Бату ???

Общи условия

Активация на акаунт