Тема Незабравима (Unutulmaz) 175

• 38 996
  • 760
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Назан е прислужницата на Арас,която всъщност му е истинска майка
благодаря много, а тогава Атиджан кои е

Майката на Арас

# 256
Назан е прислужницата на Арас,която всъщност му е истинска майка
благодаря много, а тогава Атиджан кои е

Майката на Арас
благодаря за поясненията

# 257

ДАНИ, Събрала си толкова много емоции и  любов в един прекрасен  стих!

http://www.vbox7.com/play:91b7855b

http://vbox7.com/play:9669dc31

# 258
  • София
Разни герои – из част 4-та:

В чифлика на Арсланлъ:
Бурак – остави, остави, аз ще отворя!
Синем – татенце!
Бурак – а-а-а, скъпата ми дъщеря! О-о-о, ….
Ъшъл – т-ц!
Синем – ти защо не дойде да ни посрещнеш?
Бурак – не дойдох, скъпа! И без друго ми е трудно с този крак.
Синем – явно, какво се случи, татко?
Бурак – малък инцидент, не е важно.
Ъшъл – Синем, ти си отиди в стаята!
Синем – а, с баща ми да говоря, не може ли мамо?
Ъшъл – Синем, не ме карай да повишавам глас!
Бурак – после ще си поговорим, едничката ми, ти си почини малко, хайде мила.
Ъшъл – това което преживяхме, кое по ред събитие е? Повече така не може да продължава. Умрях от страх, това ще ни довърши!... Искам да взема Синем и да заминем в чужбина,
Бурак – не е нужно, съвсем скоро ще се разреши всичко. Всичко ще приключи. Кенан ще изчезне оттук.
Ъшъл – как така реши, че Харун ще успее?
Бурак – ще видиш!

Тюркян – Джемил (докато децата играят Микадо):
Джемил – Еда кога се връща?
Тюркян – не знам, Джемил. Нищо не каза.
Джемил – ще се нанесат двете с Ямур в стаята на Еда. В къщата в двора, ще приготвим стая за Керем
Тюркян – не знам, Джемил, да бързаме ли искаш?
Джемил – изобщо не може да става на въпрос. Длъжници сме. Кажи на Еда, Харун си остава само като баща на дъщерята. Повече грешки не можем да допуснем, при това положение.
Тюркян – добре, ще й кажа.

Мелда звъни на Бату по телефона:
Бату – Мелда!?!
Мелда – Ами, като ми звънна, не можах да отговоря. Има ли нещо?
Бату – исках да ти кажа, според мен, повече да не чакаме. В най-скоро време заминавам.
Мелда – сериозно?
Бату – утре да се срещнем! Не искам да остава нищо свързано с мен.
Мелда – има ли неща, които не знам? ……

Закуска в чифлика на Арсланлъ:
Ъшъл – гледам, много си спокоен. След преживяното през последната седмица, ти посрещаш поредния ден, все едно нищо не се е случило. Отвлякоха ни, за малко да си загубим живота, такъв ли ще е живота за нас. Аз не искам повече такъв живот.
Бурак – нали ти казах, случи се, премина, приключи. Оттук нататък в живота ни ще има само малки грижи.
Ъшъл – ще отида да видя Ниса в болницата.
Бурак – да и кажеш, че й пожелвам бързо оздравяване.
Ъшъл – Синем, побързай, след малко тръгваме.
Синем – е, аз няма да дойда.
Ъшъл – дъще, тя е твоя леля, друго по-важно нещо ли има?
Бурак – остави я, по-късно ще я посети. Хем и Ниса да се поизлекува.
Ъшъл – е-х!
Синем -  татко? Трябва да те питам нещо.
Бурак – питай!
Синем – всички тези събития, заради Бату ли са, така ли е?
Бурак – откъде измисли това, дъще, не разбира се, няма такова нещо.
Синем – хайде татко, на погребението на дядо ви видях двамата да говорите. Той те заплаши. Защо не отиваш в полицията, татко?
Бурак – ти не се намесвай! Това са въпроси по работата ни. Ако за всеки спор се отива в участъка, оттам няма да излезем. В бизнес отношенията се случват такива неща.
Синем – тогава, обясни на вуйчо Харун.
Бурак – дъще, ти нали вярваш на баща си? А?
Синем – а-ха.
Бурак – това недей с никого да го обсъждаш, става ли? Ще разнища от основи тази работа.

В къщата на Харун сутринта след рождения ден:
Харун – Еда събуди ли се?
Нилюфер – събудила се е, но е малко неспокойна, като чели.
Харун – ще погледна.
Еда (в банята пред огледалото) - В живота си всичко приключваш…. Като чели себе си можеш да приключиш…. Но напълно не можеш да се провалиш…
Харун – Еда!... Еда!?!... Еда, добре ли си?,,, Еда,…
Еда – добре или зле, от теб нямам нужда!
Харун – майка ти идва насам, да доведе Ямур. Исках да ти кажа, В това състояние ли ще ги посрещнеш?  Ако се пооправиш ще е по добре.
Еда – до това състояние как съм стигнала, никак ли не помисляш?

# 259
  • Варна
Благодаря на Милена за преводите, както и на Рекси и г-жа Броненосец- винаги отзивчиви, мили и всеотдайни!  bouquet  bouquet  bouquet
Лека нощ! smile3531

# 260
Милена,благодаря за преводите!  newsm51 newsm51 newsm51

Лека нощ и от мен! Hug Hug Hug

# 261
  • Русе

Добро утро, незабравима компания!
Хубав ден е днес - неделя! Сирни заговезни - ден за прошка! Простете и на мен, ако с нещо съм ви обидила или наскърбила! newsm17

# 262
  • Русе
Благодаря на Милена, за снощните преводи!Както и на Рекси, Розовка, г-жа Броненосец!
Всеки път се възхищавам на всеотдайността ви! smile3521 smile3521 smile3521  love001  love001  love001 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
На Дани- за прекрасното стихче и Диди69 за оформлението му! newsm51 newsm51 newsm51  love001  love001  love001 Hug Hug Hug
Боб- ай, каква Молба си измислила! Grinning smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51
Ради - прекрасен аватар,"Телефонна любов"! #Shocked #Shocked #Shocked smile3521 smile3521 smile3521

Това, че разнищваме епизодите все по-лесно, е обяснимо. В началото все още ни нахвърлят събитията, интригите и ни оплитат . Сега малко по малко започват да дърпат нишките. А и ние тук сме си добри , де?!  smile3521

Последна редакция: нд, 06 мар 2011, 07:24 от winona

# 263
  • Варна
            Добро  утро и от мен Незабравими , днес съм малко ранобудна , но ще пътувам .
Вече е сирни заговезни - Денят е известен още и като „Неделя на Всеопрощението“ или просто „Прошка“. На този ден според църковният канон се четат Христовите думи: "Ако не простите на човеците съгрешенията им и вашият небесен Отец няма да прости съгрешенията ви". На Сирни Заговезни близки и познати се опрощават помежду си. Прошката си вземат по-млади от по-стари, деца от родители, младоженци от кумове с думите Прощавай отговора обикновено е Простено да ти е от мене и от Бога"

И аз да поискам своето "Прощавайте " , ако някого съм нагрубила или обидила , моля да ми бъде простено  newsm03 newsm03 newsm03

Боб, Дани страхотни стихове сте творили  newsm51 newsm51 newsm51

Миленче безценна  си , толкова преводи , браво мила  newsm51 newsm51

на всички ,приятно изкарване на празника момичета и момчета  smile3503

Последна редакция: нд, 06 мар 2011, 08:44 от kesara

# 264
Добро утро компания Hug
Огромни благодарности на Милена за преводите  newsm51
Отново красиви стихове и оформления  newsm51 newsm51 newsm51

В денят за прошка,нека си простим,ако някой е обидил другия...простете и на мен,ако с нещо съм засегнала някой   bouquet

Днес сигурно ще пуснат някоя и друга снимчица,та ужаса да е пълен преди фрагманите утре  ooooh!
Желая ви приятен ден   bouquet

И да се почерпим в духа на празника

Последна редакция: нд, 06 мар 2011, 09:29 от диди88

# 265
  • Русе

За всички участници и фенове на Незабравима!

# 266
добро утро и от мене.

И една снимчица за събуждане!

И да поискам и аз прошка на всички ако с нещо сам ги обидила! Heart Eyes  bouquet

# 267
Добро утро, компания Незабравима! Hug Hug HugЖелая ви прекрасен неделен ден! Heart Eyes Grinning
Милена , благодаря за преводите , безкрайно съм ви благодарна на теб, на г-жа Броненосец , на Рекси и Розовка! bowuu bowuu bowuu   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Отново хубав стих на Дани , оформен прекрасно от Диди! newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51

# 268
Добро утро, съфорумци ! И хубав ден !  Hug

Благодаря на г-жа Броненосец, Милена и Рекси за преводите.

Както разбирам, Арас заминава да търси истината от майка си, значи той ще е извън голямата игра в драматичната нощ.
От друга страна, каква ли истина за произхода му ще излезе наяве  ? Rolling Eyes
Вече знаем, че майката е Назал, но кой е баща му ?
Защото един баща тръгва да се отказва от детето си, най-вече при съмнение, че е негов баща.
Така ли е и сега ? Заинтригуваха ме с Арас, дано не е само поредна димка на сценаристите.
Знаем как безславно прключиха нещата с Толга.

Още веднъж - хубав ден ! И хубав празник  !  Hug

# 269
То се видя,че Керем , колкото и години да минат ще си бъде все същия инфантил и няма да се промени. Това, което ме издразни е ,че си позволи да дърпа ухото на Ямур  ooooh! Баща й не си позволява да го прави , а тоя кретен  ooooh! ooooh! ooooh!
Дори да е било на шега , е малко глупаво. Еда не си е оставила детето там да му дърпа ушите и да го въвлича в простотиите си  ooooh!
И Тюркян вижда , как се държи вече порасналият й син и нищо не казва  Sick

Ами ураганче, от тази гледна точка, права е Ъшъл, като казва на Харун да не дава детето си на Еда.
Аз пък не разбирам каква стая на Еда и Ямур приготвя Джамил, като Еда си има дом, нали ни го показаха, там да отглежда детето си с бавачката, далеч от Гюлер.
И още - на Джамил не му ли обясни Еда, че ще стои до Харун.
Може би заради разговора с Харун  Rolling Eyes
Аман с тоя първосигнален човек. И пак ще го лъжат , този път за Ферда  Embarassed

Не ми се мисли какво ще остане от възпитанието на Ямур, ако е в дома на Гюлер,
макар първите пет години да си ги има вече. Hug

Общи условия

Активация на акаунт