Тема Незабравима (Unutulmaz) 175

• 39 023
  • 760
  •   1
Отговори
# 240
  • София

Да се помолим и ние Харун по-бързо да освободи любимите си жени от този психопат Бату.  hahaha  hahaha  hahaha
+1 Joy hahaha Joy

# 241
  • София

Пуснете ....снимки... десетина   
На страниците да си ги положим   
С фрагмент и само резюме   
Да знайте ....хич не ви отива   
Вдигнете още малко завесата потайна   
Надеждица вдъхнете на форума ни всеотдаен
С Ямурчето ....какво ще стане
Бату....какво ще го прихване
Харунски пък Еджето как ще хване
Джамилестия и тоз път ли ще остане
Ферда ...ще бута ли количка
Мелда ...какво ще припиликва
Пуснете..... снимки....десетина
За друго няма да ви молим
Задружно ....нашата дружина
На път е вече кротко да заспива

# 242

Дани, за теб и твоята неуморна муза!

# 243
Опс, видях, че Милена вече е превела  резюмето.
Милена, много ми хареса превода ти Simple Smile

Последна редакция: сб, 05 мар 2011, 23:53 от Г-жа Броненосец

# 244
  • София
И още Арас и Назан.

Назан – Арас (кавга):
Арас – (по телефона) за три часа съм там. Ще ме вземат от летището…. Като че ли сме готови.
Назан – Арас, не отивай!
Арас – не ми се бъркай! Как трябва да се държа, няма да се уча от теб.
Назан – никак ли не мислиш за майка си? Изобщо, как можеш да кажеш такова нещо? Извинявай, но ще ми позволиш ли да ти кажа (дам съвет),..
Арас – остави за майка ми, аз да си мисля! Това е проблем на нашето семейство. Теб не те интересува!
Назан – прав си! Но научавайки тези неща, объркана съм, какво сега? Ще се успокоиш ли?
Арас – ти разбираш ли какво говориш? Вярно ли е, всъщност?
Назан – лъжа е? Баща ти как ще се откаже от единствения си син, единственото си дете?
Арас – това е само предположение. Време е майка ми…
Назан – полудя ли? Чуваш ли се какви думи излизат от устата ти?
Арас – това грях на майка ми ли е? Щом знаеш, отговори! Кажи ми истината! Майка ми да излъже за баща ми, това…
Назан – млъкни! (шамар) Повече така за майка си да не си посмял да говориш! Да не си посмял! Тази жена заради семейството си всичко би направила. Заради теб… (вече по телефона) – здравей, Атиджан!
Атиджан – здравей, скъпа, какво става?
Назан – една неразбория се случи. Арас въпреки всичко, може да е научил истината.
Атиджан – какво? Какво говориш? Как може така да се случи, скъпа? Нали освен теб друг не знаеше.
Назан – аз искам само да ти кажа. Приготвил се е да дойде там. Но какво ще направи не ми е ясно.
Атиджан – какво е пък сега това?
Назан – казвам ти да си готова за всичко.
Атиджан – добре де, сега какво да направим, Назан, кажи де!
Назан – не знам….

# 245
Благодаря на Милена, г-жа Броненосец и Рекси за преводите. Голяма работа сте. Благодаря ви от сърце   Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet
Поздравявам Дани и боб за стихчетата  Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet

# 246
Огромни благодарности на Милена, г-жа Броненосец и Рекси за преводите! bowuu bowuu bowuu  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 247
Огромни благодарности на момичетата за преводите.
 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

Огромни благодарности на момичетата, които поддържат форума весел въпреки ужасните неща, които са ни подготвили сценаристите.
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Няма да добавям нищо, за да не се повтаряме, всичко сте разкостили.

За всички вас. txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves

# 248
Лека нощ момичета, оставям ви, че при  мен тръстиката расте денонощно и няма оправия, едвам си открадвам малко време за да изчета всичко, но за сега успявам.

# 249
  • София
Днес големи размисли ударих,ама като съм почнала да продължа  ooooh! ooooh! ooooh! Опитвам се да разбера образа на Керем и какъв е смисъла от този герой във филма  newsm78 newsm78 В първи сезон беше забавен,на моменти дори глуповат,в други сериозен(когато започна да работи,за да помага на семейството си).Но ролята му във втори сезон не мога да я разбера-постоянно ни показват разправиите му с приятеля му Джан  #Crazy #Crazy #Crazy накрая да не ги сватосат  hahaha hahaha hahaha ,че Джемил хептен ще лудне,ако оцелее след сърдечната криза. Да не говорим че и в миналия епизод беше показан на нивото и акъла на едно 5 годишно дете Ямур,дори нея  я представиха като по интелигентна-предлагаше му професионална помощ със момичетата,но естествено срещу заплащане  hahaha hahaha hahaha После като боядисваше килера говореше че това била резиденцията на Керем  Joy Joy Joy Joy Joy Опитвам се да проумея смисъла на образа му и не мога  newsm78 newsm78 newsm78

# 250
Днес големи размисли ударих,ама като съм почнала да продължа  ooooh! ooooh! ooooh! Опитвам се да разбера образа на Керем и какъв е смисъла от този герой във филма  newsm78 newsm78 В първи сезон беше забавен,на моменти дори глуповат,в други сериозен(когато започна да работи,за да помага на семейството си).Но ролята му във втори сезон не мога да я разбера-постоянно ни показват разправиите му с приятеля му Джан  #Crazy #Crazy #Crazy накрая да не ги сватосат  hahaha hahaha hahaha ,че Джемил хептен ще лудне,ако оцелее след сърдечната криза. Да не говорим че и в миналия епизод беше показан на нивото и акъла на едно 5 годишно дете Ямур,дори нея  я представиха като по интелигентна-предлагаше му професионална помощ със момичетата,но естествено срещу заплащане  hahaha hahaha hahaha После като боядисваше килера говореше че това била резиденцията на Керем  Joy Joy Joy Joy Joy Опитвам се да проумея смисъла на образа му и не мога  newsm78 newsm78 newsm78
newsm10 tooth tooth tooth

# 251
То се видя,че Керем , колкото и години да минат ще си бъде все същия инфантил и няма да се промени. Това, което ме издразни е ,че си позволи да дърпа ухото на Ямур  ooooh! Баща й не си позволява да го прави , а тоя кретен  ooooh! ooooh! ooooh!
Дори да е било на шега , е малко глупаво. Еда не си е оставила детето там да му дърпа ушите и да го въвлича в простотиите си  ooooh!
И Тюркян вижда , как се държи вече порасналият й син и нищо не казва  Sick

# 252
кои е Назан

# 253
  • София
Назан е прислужницата на Арас,която всъщност му е истинска майка

# 254
Назан е прислужницата на Арас,която всъщност му е истинска майка
благодаря много, а тогава Атиджан кои е

Общи условия

Активация на акаунт