Тема Незабравима (Unutulmaz) 175

• 39 097
  • 760
  •   1
Отговори
# 300
Хайде малко снимчици за тонус  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 301
  • София
Чудя се какво да кажа за фрагмента и резюмето, което вие вече да не сте се сетили, обсъдили и разнищили! Ама права е Боби, само да кажат а........и за два часа тук е разкостена азбуката. Ей, страшни сте, начи!  smile3501 smile3501 smile3501
Да се присъединя към чуденката с Арас - и аз не схванах много каква е тая страшна тайна и защо баща му е искал да се откаже от него - ако е осиновен, то осиновителят му е знаел, че не му е баща, ако е негов син, защо ще иска да го лишава от фамилия? Тук ще има какво да видим, ако ни го покажат.
Нашата история много бързо се разплита, та започнах да се притеснявам, ако в по-следващия епизод бат Харунски си прибере девойките, какво има да гледаме до края на сезона  newsm78
1. Бату е разкрит - дали в затвора, дали в лудницата или заровен жив - все тая. Там развитието приключи;
2. Бурак - той, според мен ще бъде втората изненада за Харун - не знам Харун, ама Ашълката ще му види сметката - ама и тя е една надута пуйка - загледала се в кусурите на другите, а не види какъв "левент" си е взела за мъж - то, красив, то умен, то почтен;  Crossing Arms
3. Гюлерови са ясни - множат се, скоро ще трябва да разширяват къщата;
4. Мелда - това си остава голямата енигма за мен. Тук ще ми е супер любопитно;
5. А, забравих Едже - ако искате вярвайте, ами ми дожаля - и нея проклетията я напира отвътре, но не може да понесе последствията. Има още какво да учи от батко си! Малко черен хумор.  hahaha hahaha hahaha И аз да кажа, че Харун беше много груб! Нещо се е развилнял да налита на жени - блъска и бута Еда, бие шамари на Едже, абе лоша работа! ooooh!
Айде да спирам, че се олях...пак!

# 302
# 303
Дами, следобедното кафе пристига....

# 304
Честит празник! Моля  простете, ако по някакъв начин съм засегнала или обидила някой!

# 305

# 306
# 307
За още по-голям тонус  Laughing Laughing Laughing

# 308
# 309
  • София
Дами, следобедното кафе пристига....

Мокси, тъкмо го приготвях за вас - ама наистина, не се шегувам. Ей, тая телепатия!   love001

# 310
  • София
Аууууууууууу, Диди, Мокси, недейте така бе момичета, че ще трябва да си самопрощавам за помислите, дето предизвиквате в мене с таз красота!  ooooh!

# 311
Момичета,за вас кафе...за мене чайче,защото съм малко болна

Хайде,да ни е сладко  Laughing Laughing Laughing

# 312
# 313
Аууууууууууу, Диди, Мокси, недейте така бе момичета, че ще трябва да си самопрощавам за помислите, дето предизвиквате в мене с таз красота!  ooooh!

Аз от сутринта съм така Бобо...Но разбира се не заради Харунски... Blush

# 314
Простено да ни е за всички помисли към милия Серхан,само дето ние нищо лошо не мислим,така че... hahaha hahaha hahaha Аз така си се самолекувам  hahaha hahaha hahaha А и Мокси доста помага   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт