Тема Незабравима (Unutulmaz) 175

• 39 189
  • 760
  •   1
Отговори
# 450

Едно поне е ясно, размяната е минала успешно...Дано само Бату стреля тук по колата на Харун...

# 451
# 452
добро утро и от мене.

И една снимчица за събуждане!

И да поискам и аз прошка на всички ако с нещо сам ги обидила! Heart Eyes  bouquet

И ти си простена!

# 453
# 454
# 455
Изрод!!!Да стреля пред детето  ooooh! ooooh! ooooh!

# 456
  • Русе
Взе си сестрата и пак иска да ги гърми, този луд! smile3515

# 457

Тази вратовръзка нещо не му е натъкмена както трябва..Или някой по време на снимките му я размества или незнам какво да си мисля ..... hahaha hahaha
аааа,кесарче пак не си била достатъчно дискретна... hahaha hahaha hahaha
поне му оправи вратовръзката,че да не бие на очи .... hahaha hahaha hahaha

# 458
  • Варна
Благодаря Каламитси за прошката, аз вече ти казах преди няколко дни , ако има нещо за прошка ,сторено е , да остане в миналото.

Абе момичета кокичета , момчетата ги няма днес , поста на Каламитси ме подсети , вашата прошка къде е , толкова ли съм грешна аз горката , горки сълзи ще редя , искате Еда ли да изпреваря по рев. Аз държа на традициите , искам си прошката .

# 459

Едно поне е ясно, размяната е минала успешно...Дано само Бату стреля тук по колата на Харун...
Tук ще има ранен най-вероятно ooooh! и ако са верни подсказките за Еда в болницата, явно ще е тя newsm78

# 460
Ако съдя по снимките Харун разменя Едже за Еда,но после Бату стреля и така свъшва серията.А дали е улучен някой сигурно ще разберем в 75 епизод. newsm78  ooooh!

# 461
лелеее,нямаше ме за малко и какви снимки имаме вече.... ooooh! ooooh! ooooh!

# 462
# 463
  • Русе
Това сигурно е след като Еда удря Бату, не успяват да избягат от него. Затова са уплашени!

# 464

Общи условия

Активация на акаунт