Pampers-игри, продукти, цени, промоции - 3

• 34 630
  • 684
  •   1
Отговори
# 165
Coolmummy, Мерси за успокоението. Ние около 10-11-ти го изпатихме нашето. А как се получават тези прословути играчки?

# 166
  • Бургас
Coolmummy, Мерси за успокоението. Ние около 10-11-ти го изпатихме нашето. А как се получават тези прословути играчки?

С куриер в къщи.

# 167
Здравейте, току що говорих с памперс! Девойката каза, че важали старите кърпички, където мечето е по-голямо newsm78 Някой има ли опит? Пращал ли е такива  Wink

# 168
Vesi_pg, Валя, благодаря ви за бързите отговори  bouquet
И ние явно сме пропуснали примоцийката Simple Smile
Но в момента имам памперси поне за месец напред, така че ще починем малко от покупки на памперси Stop
С тази игра по едно време направо се задръстих с памперси - чудех се къде да ги прибирам-по 5 пакета на покупка ми идваха малко множко, но добре,че вече приключих с тази игра. Heart Eyes

# 169
Здравейте, току що говорих с памперс! Девойката каза, че важали старите кърпички, където мечето е по-голямо newsm78 Някой има ли опит? Пращал ли е такива  Wink
  smile3521 Да аз имам опит! Участват.

# 170
на мен с писмо от 01.02 играчката ми дойде края на миналата седмица.
как ме е яд за промоцията на Кауфланд,да му се не види  Close

# 171
  • и аз незнам къде
fruitty не се ядосвай. Ние случайно попаднахме на въпросната промоция и си взехме одеалце. Изпрах го отделно на ръка (все едно нещо ме накара) и цялата вода позеленя. Пуска боя. Добре поне че не позелених всичкото пране.

# 172
Такааааа, днес имах време за губене и доста свободни минути в телефона хихихи, та направих обстойно разследване за моето загубено писмо. Изумена съм от любезността и отзивчивостта на пощенските служителки. Преди години за последно съм звъняла за справка или дори да попитам нещо принципно, но са ми затваряли без да ме изслушат дори. Сега се разтърсиха, много ме учудиха, честно! Оказа се, че писмото е пристигнало в пощенския клон след 2 дни, а след още 5 дни е получено от уполномощен представител срещу подпис. Да, ама от Грей твърдят, че го няма.
Споделям всичко това, за да си имате едно на ум, че изпратените препоръчани писма чакат някой упълномощен да отиде да ги получи и затова се бавят. И все пак от момента на получаване са минали 21 дни, 15 от които работни...

# 173
  • Razgrad
искам да питам,някой който е пращал от старите мечета на памперс 2 мечета на 3 точки ли отговарят,или 1 мече на 3 точки?

# 174
  • Добрич
2 мечета за 3 точки.  Peace

# 175
  • София
искам да питам,някой който е пращал от старите мечета на памперс 2 мечета на 3 точки ли отговарят,или 1 мече на 3 точки?

Пращала съм и едно мече от старите е важало за 3 точки.

# 176
нещо не мога да намеря никъде в условията да пише, че трябва да се пратят и картинките в плика...
моля обяснете ми, че за първи път ще участвам в игра на памперс Wink
и още един въпрос - имам пакети Премиум, но от малките опаковки, ако ги изрежа дали ще ми ги признаят? никъде не пише че трябва да са големи пакетите, които да се изрязват...

# 177
нещо не мога да намеря никъде в условията да пише, че трябва да се пратят и картинките в плика...
и още един въпрос - имам пакети Премиум, но от малките опаковки, ако ги изрежа дали ще ми ги признаят? никъде не пише че трябва да са големи пакетите, които да се изрязват...
Пише ! Пише в рекламните материяли които са в  зеления плика за лоялни клиенти

# 178
Пише ! Пише в рекламните материяли които са в  зеления плика за лоялни клиенти
Да, мисля, че в самата карта пише "залепените символи". А за пакетите - няма проблем МОЖЕ и символ от малките пакети.  Peace

# 179
  • Razgrad
мерси  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт