Pampers-игри, продукти, цени, промоции - 3

• 34 630
  • 684
  •   1
Отговори
# 360
На 4-ти април получихме "пеещ приятел", който е по-скоро вибриращ! Wink Не си струва, по-добре патето да бях искала! Crossing Arms Писмото ми беше пратено на 10.03! Хайде, приключихме с играта!

а колко то4ки беше изпратила?  а пакет памперс дадоха ли? Simple Smile

днеска ще звъня и аз да ги видя гадовете

# 361
Аз звънях вчера, писмото ми е пратено на 07.03., а мацката каза, че още обработвали от тази дата, да звънна другата седмица. Учудвам се, че някои мами с по-късно изпратени писма, вече са получили играчката, а на мен не можаха да ми кажат дали изобщо е получено.  newsm78

Последна редакция: ср, 06 апр 2011, 14:35 от Amica

# 362
  • В.Търново
Аз звънях вчера, писмото ми е пратено на 07.03., а мацката каза, че още обработвали от тази дата, да звънна другата седмица. Учудвам се, че някои мами, с по-късно изпратено писма, вече са получили играчката, а на мен не можаха да ми кажат дали изобщо е получено.  newsm78
Май го карат през просото вече...

# 363
сега звънях, изобщо не откри писмото ми Sad   аз до дадох на друг 4овек да го пусне , та си мисля, може да не е пуснато изобщо, а аз 4акам ли 4акам...

нямало оФлЬОфи  Laughing 

# 364
На 4-ти април получихме "пеещ приятел", който е по-скоро вибриращ! Wink Не си струва, по-добре патето да бях искала! Crossing Arms Писмото ми беше пратено на 10.03! Хайде, приключихме с играта!
И аз си милсех за тоя пеещ приятел.Нещо не ми вдъхваше доверие и си поръчах патка Mr. Green
Картата ми беше с 20 и 2,3 печата и сложих 12 точки от мечки bowuu

# 365
сега звънях, изобщо не откри писмото ми Sad   аз до дадох на друг 4овек да го пусне , та си мисля, може да не е пуснато изобщо, а аз 4акам ли 4акам...

нямало оФлЬОфи  Laughing 
Ти май вече сънуваш охлюви Flutter

# 366
сега звънях, изобщо не откри писмото ми Sad   аз до дадох на друг 4овек да го пусне , та си мисля, може да не е пуснато изобщо, а аз 4акам ли 4акам...

нямало оФлЬОфи  Laughing  
Ти май вече сънуваш охлюви Flutter

да бе  Simple Smile  накрая ще се прежаля да си купя от продавалника. Или да чакам следващата игра-преебавка на памперс

Наградите ще се раздават до изчерпване на количеството им – 595 плаващи патета, 1000 пеещи приятели, 2236 вълшебни жирафчета и 2000 пеещи и светещи играчки от „Fisher Price”.

В случай, че наличностите от определен вид играчка е изчерпан, ще се свържем с участниците, изпратили необходимия брой точки за този вид играчка, и ще им предложим друга играчка/ играчки на „Fisher Price”, с подобна цена и характеристики.

това е от правилата им  Sick

# 367
Аз ги знам пооочти на изуст  Rolling Eyes

# 368
  • София
Моето писмо е от 14 ти март и звънях и ми казаха,че нямат инфо и,че няма  уокъри Rolling Eyes

# 369
Моето писмо е от 14 ти март и звънях и ми казаха,че нямат инфо и,че няма  уокъри Rolling Eyes
Еее и уолкърите ли са свършили? Сега за 60т. какво ще ми пратят?

# 370
Какви играчки са останали изобщо?

# 371
Мамчета, сеа виждам, че има нова игра на Памперс. Имам въпрос от моята щерка са останали около 100 точки има ли вероятност да се сдобия с печат и карта отнякъде като не са купувани сега памперсите?

# 372
  • В.Търново
Мамчета, сеа виждам, че има нова игра на Памперс. Имам въпрос от моята щерка са останали около 100 точки има ли вероятност да се сдобия с печат и карта отнякъде като не са купувани сега памперсите?
Каква нова игра.....ако питаш за тази с мечетата,ами тя е към края си,даже повечето играчки са изчерпани вече.Приключва на 30 април.Брат ми чака от вибриращите играчки,писмото е от 18 март,но още нищо.Не се знае,докато стигнат до неговото писмо дали ще са останали от тези играчки.Уокър няма,жираф няма,охлюв няма,само вибриращите и патетата.
Аз се усетих по на време и имаме жираф и уокър.Сумати пари дадохме за памперсите,но вече ги изразходихме отдавна,така че не са дадени на вятъра.

# 373
Аз викам,че имало някаква нова игра,то какво било Joy

# 374
  • Sliven, Bulgaria
има нова игра на фейсбук страницата на памперс

Общи условия

Активация на акаунт