Pampers-игри, продукти, цени, промоции - 3

• 34 630
  • 684
  •   1
Отговори
# 105
И моята обратна разписка не е престигнала,а от памперс са получили писмото ми,обработено е и е изпратена играчката по куриер.Остава да чакам,кога ще престигне при мен Simple Smile Не мога да разбера и друго:защо тия лелки в пощата отказват да пуснат писмата препоръчани.Една ми вика,то ще си престигне има ли смисъл да е препоръчано.Обаче не им се навивам и си го изпратих препоръчано.

# 106
Здравейте,
някой може ли да ми каже от къде в София мога да си взема или закупя картата, на която се лепят мечетата. До колкото разбирам тя се дава с печат и сериен номер /не както преди година две/.
Имам събрани мечета от последните 1-2 години и се чудя дали мога с тях да спечеля някоя от играчките. Мечетата нали са едни и същи??

# 107
  • София
Kokolin@
прочети условията на играта за тази година, различни са.

Съседка беше пуснала писмото на 15.02 в пощата 1504 и днес си е получила проходилката
(някой се интересуваше по-напред)

# 108
Имам чувството, че като не са препоръчани пристигат по-бързо! Поне от това което чета Simple Smile

# 109
Играя за първи и последен път! Tired Немам нерви аз за такива работи! Писмото ми е от 07.02, уж беше и обработено, а играчка още йок! Пък ако има, пък ако няма...пък тва, пък онова! Crazy Какви са тези глупости, че играчката идвала  до месец след обрабооката незнам! Sad
П.П. Трябваше да се оплача, за да дойдат! ; ) Преди 2 минути ми донесоха охлюва!

Последна редакция: чт, 10 мар 2011, 11:41 от wine

# 110
Имам чувството, че като не са препоръчани пристигат по-бързо! Поне от това което чета Simple Smile
Така е защото тези,които са препоръчани се вписват в разни списъци и се проследяват, въвеждат данни за тях и др. , а обикновенните се хвърлят в чувала и ако не изпадне някъде по пътя пътува  Laughing Но пак би трябвало за пристигат за 1 един ден, съдейки по пакетите, които съм изпращала досега  Grinning
Аз винаги съм ги пускала препоръчани и са ми взимали само 54ст за препоръката Peace

# 111
Писмата към Памперс /и изобщо тези за сметка на получателя/ не могат да се пускат с доплащане за препоръка. Или се пускат обикновени, или се третират като такива без марка и се плаща 1,28лв. Не че има кой знае каква разлика, но да го знаете. Ако сте попаднали на някоя разсеяна лелка, която ви е взела само за препоръката, е друга бира. Wink

# 112
Писмата към Памперс /и изобщо тези за сметка на получателя/ не могат да се пускат с доплащане за препоръка. Или се пускат обикновени, или се третират като такива без марка и се плаща 1,28лв. Не че има кой знае каква разлика, но да го знаете. Ако сте попаднали на някоя разсеяна лелка, която ви е взела само за препоръката, е друга бира. Wink
Всички писма, които са за сметка на получателя съм пращала така и никога не е имало проблеми  Peace

# 113
Не пратих писмото препоръчано...
Пуснах го в пощенската кутия на 02.02.! и до днес не сме получили НИЩО!
Ами това е - препоръчано или не - явно е въпрос на късмет.
Казаха, че е пратено да чакаме до две, най-много три седмици hahaha

А коя куриерска фирма ги носи?

# 114
Здравейте, мами! Вчера звъннах на Памперс и казаха че писмото ми е получено, но не е обработено. До един месец ще си получим подаръка. 

# 115
Да се отчета и аз. Преди 3 седмици пуснахме писмото натурално - непрепоръчано и без марки. Не съм звъняла никъде, за да проверявам каквото и да било. Днес пристигна проходилката, за която бебка е още малка, но другите 3 играчки ги имаме от каката.
Куриера не го запомних от коя фирма беше, но не я бях чувала.

Иначе открих една истина, макар и късно Mr. Green Ако бяхме купували памперси от любимият ми хипермаркет за по 21.99 вместо за по 26-27 от аптеката, която участваше и слагаше печати, играчката щяхме да си я купим преди да купим заветните 10 големи пакета Premium care. И даже щях да си спестя нервирането всеки път, като прочета как някоя "достойна мама" нарушава правилата с помощта на също толкова "достойните" познати или не продавачки, слагащи печати ей така. Щях да си спестя и чуденето ще дойде ли или няма да дойде. Подаръка.
Ама то така е, като все още се вържа на мита за подаръците ....  Laughing

# 116
Tani4ka_04, така съм свикнала с фейса, че започнах да се озъртам за бутон "харесва ми" под твоя пост!  Joy Страхотно казано! В нашата страна няма такова нещо като подаръци- всичко си плащаш. Виж, в други страни хората отпускат огромни суми за реклама и често продават стоки на загуба, само и само да популяризират марката си. После защо предпочитам да пазарувам от чужди сайтове по време на намаления- защото промоциите и намаленията им са наистина такива!

# 117

А коя куриерска фирма ги носи?
с ин тайм дойде нашият охлюв, но някъде по-напред някоя мама май беше споменала друга фирма...
Аз в Пловдив взимам памперсите от един от най-евтините, поне за мен, магазини! Ако ще се плащат с оскъпяване наистина си губи смисълът...

Последна редакция: чт, 10 мар 2011, 17:59 от wine

# 118
Май наистина трябва да се оплаче човек тук, за да си получи играчката!  Joy
Няколко часа след като писах, донесоха уолкъра. Ура! newsm44

# 119
  • Пловдив
wine , би ли соделила кой е този магазин, за да пазарим и ние от там. Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт