Pampers-игри, продукти, цени, промоции - 3

• 34 630
  • 684
  •   1
Отговори
# 465
Благодаря за отговора Simple Smile Не мога да изчета всичко назад, защото има много спам  Rolling Eyes

# 466
Отново прясна информация. Писмото ми е от 10.03 (както бях споменала в постовете си по-горе). Беше ми надълго и нашироко обяснено, че ще получа най-вероятно пате плюс малка опаковка Памперс 4+ и то след средата на май месец. Днес бях изненадана рано сутринта от куриер на Ин Тайм, който ми носеше пакет. От Памперс. С охлюв вътре  Rolling Eyes
Та...има шанс и за останалите.
п.с. Памперс са ок като качество, ама доста се поизложиха с тази игра. Хубаво е сериозна и голяма фирма като Памперс да държи на думата си. Но...да не забравяме, че сме и в България де.
п.п.с. Играх за жираф, казаха ми, че ще получа пате и пакет пелени, получих охлюв  Laughing

# 467
Момичета, някой да е купувал памперси от Метро?
Много странни ми се видяха - на точици, отзад също има картинка...
А на пакета има знак Fisher Price - Little People  newsm78
Някой да има информация по тази ситуация?

# 468
От няколко месеца купувам само такива и то не от МЕТРО и без значение 52 или 58 броя /купувам 5-ца/. Смениха си вида просто, иначе са същите.  Peace

# 469
  • в рaя
Здравейте! Може ли да ми кажете този ли е телефона за връзка 029430101, защото звъня, но не ми вдигат

# 470
Здравейте! Може ли да ми кажете този ли е телефона за връзка 029430101, защото звъня, но не ми вдигат
да,  но сиг вече им е омръзнало от нас Simple Smile

# 471
  • София
aз също звън от вчера и не вдигат Twisted Evil

# 472
да,  но сиг вече им е омръзнало от нас Simple Smile
ами и на нас ни омръзна от лъжливите им правила и игри #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Не вдигат от около седмица вече Peace

# 473
  • Добрич
Ами, може играта да е свършила.  Sad
Ако играчките са свършили, няма смисъл да продължават. Thinking

# 474
dneska v Tmarket kakvo da vidq- na paketite pampers po rafotvete me4etata izrqzani  Joy Joy Joy  kakto kazva myja mi "bylgarska rabota".   Dali nqkoi slujitel gi e izrqzal, ili klient ne mi stana qsno, trqbva6e da obyrna vnimanie na kasite  Sunglasses

P.S> syjalqvam za latinicata, ne6to pri men se precaka

# 475
Здравейте момичета. Днес изненадващо ми звънна куриер (който очаквах средата на май месец) и ми донесе уокъра. Много съм доволна и малкия макар и малък още да го бута, се забавлява много добре с музиката. Писмото го изпратих на 15 март препоръчано.

Искам да благодаря на всички ви за помоща. Благодарение на вас сега моя син се радва на нова играчка.

п.п. Аз съм виждала в Кауфланд бели памперси със откъснати символи и ги продават в преоценени стоки.

# 476
От няколко месеца купувам само такива и то не от МЕТРО и без значение 52 или 58 броя /купувам 5-ца/. Смениха си вида просто, иначе са същите.  Peace
Всъщност, не исках да спамя, исках да питам дали това не е поддатка за нова игра с награди от Fisher Price - Little People

# 477
Аз от известно време все такива на точки взимам, не че си ги избирам, ама така се падат в пакета, може би са по-нови.Сега мъжа ми купи пакет от турските ама и те такива, разликата е само че са с повече син гел турските.

# 478
  • В.Търново
Телефона постоянно дава заето.В рамките на две седмици звънях вече три пъти и ми казват ,обадете се в петък,обадете се в сряда,последно казаха днес да се обадя.Писмото е пусната около 21 март.Някой от тази дата да е получил тия дни играчка?

# 479
моето е от 20 март и вчера с триста зора успях все пак да се свържа Peace да съм се обадила пак тези дни обработвали от тази дата,но до момента моето писмо не е сред обработените Twisted Evil взех да губя търпение

Общи условия

Активация на акаунт