Pampers-игри, продукти, цени, промоции - 3

• 34 630
  • 684
  •   1
Отговори
# 480
А, успокоих се, че не само аз съм забавена:) И моето писмо е кам 25.03 и нямам икаква вест от тях, но има надежда...

# 481
  • София
и моето е от 25.03. мислих другата седмица да им звъня, ама като гледам още няма смисъл  Whistling

след Гергьовден може да са стигнали до "моята" дата, ако все още изпращат каквото и да било  Crossing Arms

# 482
и моето е от 25.03. мислих другата седмица да им звъня, ама като гледам още няма смисъл  Whistling

след Гергьовден може да са стигнали до "моята" дата, ако все още изпращат каквото и да било  Crossing Arms
И аз на 25.03 пратих писмото..писах, че искам охлюв ама надали ще ме огрее

# 483
  • София
оо, за охлюва е сигурно, че няма да ни огрее  Sad иначе и аз писах, че го искам, ама...
пък знае ли човек..надеждата умира последна  Peace

# 484
  • Варна
Има ли някой, който е получил играчка с писмо от 15.03. Аз реших да звънна да питам дали са ми го обработили поне писното, ама няма - никой не вдига.  #Cussing out

# 485
  • В.Търново
Има ли някой, който е получил играчка с писмо от 15.03. Аз реших да звънна да питам дали са ми го обработили поне писното, ама няма - никой не вдига.  #Cussing out
Събота и неделя почиват.

# 486

Аз си получих играчката във сряда с куриер. Писмото ми е от 15 март. Обаче днес се чух с една приятелка и тя каза, че писмото и е от 16 март и още няма нищо. Много странно  newsm78

# 487
  • Варна
Кой ги знае на какъв принцип пращат. Уж по градове, ама как си сортират градовете  Confused В понеделник пак ще звъня, може пък да имам късмет някой да ми отговори.

# 488
Моето писмо е от 16.03 и още нямам играчка.
Сортират ги по градове, но след като обработят всички писма от съответната седмица предават списъците с играчките на куриерите и вече от тях зависи кога ще ни дойдат играчките. Щом вече има получени играчки от писма с пощенско клеймо от тази седмица, значи скоро ще дойдат и нашите. Аз лично вече нямам търпение  Mr. Green

# 489

az 4akam o6te ot 8mi mart, drugoto mi pismo e ot 15. Mackata mi kaza, sredata na mai mesec.....

# 490
Tя и ня мен ми каза средата на май, понеже получавали хиляди писма и физически неможели да ги обработят. Да, но си дойде играчката и съм най - щастлива заради това, че детето си я хареса и се забавлява с нея. Аз жираф си бях купила мнооого отдавна от продавалника и кубчетата до сега бяха много вкусни, но вече от време на време се ползват и по предназначение. За мен това е най - важното.
Имате ли представа колко струва този охлюв по принцип, понеже го гледах в продавалника на 3олв и ми се стори скъп.

# 491
  • Добрич
Цената на охлюва е към 55 лв. Гледах го по-скъп дори и от жирафа.

# 492
Цената на охлюва е към 55 лв. Гледах го по-скъп дори и от жирафа.
Явно играчката е по-нова, спрямо жирафа, а и е доста по-интересна и полезна. Моето дете използва кубчетата от охлюва, за да ги пуска и в жирафа.  Grinning

# 493
  • Добрич
И на мен охлюва ми харесва повече от жирафа. Детето също е на това мнение.  Wink Играе си с кубчетата, въпреки, че спред мен е малко големичък за тях. newsm78

# 494
Моето писмо е от 30 март и мислех да звъня да видя какво става. Ама така като гледам как се движат нещата може към края на Май да си чакаме играчката  fingerscrossed fingerscrossed Wink

Общи условия

Активация на акаунт