Pampers-игри, продукти, цени, промоции - 3

• 34 630
  • 684
  •   1
Отговори
# 675
А иначе, каква е точно системата?

Както вече писах, и "шефа" не можа да ми обясни (тук вече не знам каква имот икона да сложа-смееща се или ревяща).
Относно "наградите"-ситуацията е същата-никъде не видях написани, както би било редно : при еди колко си точки-еди какво си и т.н..
Октомври мин.год. сезирах КЗП за некоректни условия на игра на "Памперс"-май сега отново ще го направя.

# 676
Аз доколкото разбрах, няма награди за определен брой точки, а накрая на играта има награди за трите бебета събрали най-много точки. Първа награда е снимка на бебето на корицата на някакво списание, втора награда е 200$, а третата не помня точно, ама май беше 100$. Това ми обясни момичето в Кауфланд.

# 677
Що се занимаване с глупости
Вместо за пишете на комисии и подобни си направете една разходка с бебето в парка или свършете нещо полезно за себе си Wink
Аз вече не пиша в темата,ама като ви чета ми призлява понякога Simple Smile
Ще ви излезе по-евтино от Метро примерно да ги вземете,какво като нямало скреч карти.Да ама няма и главоболия...
Както и да е

# 678
Що се занимаване с глупости
Вместо за пишете на комисии и подобни си направете една разходка с бебето в парка или свършете нещо полезно за себе си Wink
Аз вече не пиша в темата,ама като ви чета ми призлява понякога Simple Smile
Ще ви излезе по-евтино от Метро примерно да ги вземете,какво като нямало скреч карти.Да ама няма и главоболия...
Както и да е

Защото аз съм на мнение, че за да ги стигнем онези, в "белите държави", трябва да има  т.нар. гражданско общество.
За да го има, ОБАЧЕ, ще е нужно да не си заравяме главите в пясъка (или да ги обръщаме към парка), а да направим така че, да има коректни и честни взаимоотношения..
И защото въпреки, че съм християнка, не съм възпитана в духа "ако ти плеснат един шамар, обърни и подложи и другата буза" Stop

# 679
И решихте да започнете с "гражданското общество" от памперсите . . . ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!! Свалям Ви шапка на ентусиазма и жертвоготовността да си търсите правата за някаква играчка (която в повечето случаи не ви е и нужна дори).

Вижте си държавата първо и се огледайте около себе си. Главите на всички ни са заровени под земята и скоро няма да се покажат. Лошото е че всички сме овце и още дълго ще си останем такива.

Нямам нищо лично към никого, моля ви не ме разбирайте погрешно. Просто и аз като вас, изказвам своето мнение!!!

# 680
И решихте да започнете с "гражданското общество" от памперсите . . . ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!! Свалям Ви шапка на ентусиазма и жертвоготовността да си търсите правата за някаква играчка (която в повечето случаи не ви е и нужна дори).

Вижте си държавата първо и се огледайте около себе си. Главите на всички ни са заровени под земята и скоро няма да се покажат. Лошото е че всички сме овце и още дълго ще си останем такива.

Нямам нищо лично към никого, моля ви не ме разбирайте погрешно. Просто и аз като вас, изказвам своето мнение!!!

Тц Stop-нищо подобно..това е ПОРЕДНОТО.
И не, не играчката е "нещото"...писах какво, ама... Whistling

И да, приемам лично коментара ти, защото нито ме познаваш, нито знаеш какво съм направила, за да бъдеш саркастична, обиждаща и слагаща ме под своя си знаменател.
Ако ти се имаш за овца-ок; аз обаче не съм от твоето стадо.  

# 681
Да,вече разбрах какво искаш да се случи.Хубаво,но ни трябва толкова много време за това.Да не говорим,че всеки търговец правещ подобни кампании се надява да ни заблуди и ощети Simple Smile
Ние сме си долен народ и с този манталитет.....
Влизам в друга тема Wink
Аз не исках да бъда груба,но ми е смешно защото знам,че нищо няма да се промени.Също знам,че не мисля правилно,но това е мнението на повечето народ в тази държава и затова сме на това дередже

# 682
И да, приемам лично коментара ти, защото нито ме познаваш, нито знаеш какво съм направила, за да бъдеш саркастична, обиждаща и слагаща ме под своя си знаменател.
Ако ти се имаш за овца-ок; аз обаче не съм от твоето стадо.  [/color]

Щом се обиждаш значи виждаш себе си в коментара ми. Съжалявам, но проблема си е лично твой. И аз като ˙·٠•●teddtedd ●•٠·˙ се оттеглям от тук, понеже не виждам смисъл да споря в тази тема. Ти също не ме познаваш така че недей да коментираш каква съм, моля те.

Преди време получих помощ от момичетата в темата, за която съм искрено благодарна. Още веднъж искам да им благодаря за жеста, който направиха за мен. За съжаление се разделяме тук. Успех в поредната игра на всички.

# 683

Влизам в друга тема Wink
...но ми е смешно защото знам,че нищо няма да се промени.Също знам,че не мисля правилно,но това е мнението на повечето народ в тази държава и затова сме на това дередже

Да, темата е друга..и въпреки всичко става дума за едно и също-правата ни.
Днес са памперси, утре-колата, жилището, отношението на учителките към децата ни...живота им/нашия, попадайки при някой също толкова коректен и етичен доктор...
Аз смятам, че трябва да си търсим правата.
Да, ще ни коства някакво усилие, и ест. нерви..но няма как да стане по друг начин; ако имаше самосъзнание, морал, етика и разни други подобни добродетели-всичко ще е песен, ама и онези в "белите държави" имат рестрикции-иначе  е доказано че не става  Peace

Щом се обиждаш значи виждаш себе си в коментара ми. Съжалявам, но проблема си е лично твой. И аз като ˙·٠•●teddtedd ●•٠·˙ се оттеглям от тук, понеже не виждам смисъл да споря в тази тема. Ти също не ме познаваш така че недей да коментираш каква съм, моля те.

Не, не се обиждам ни най-малко...казах вече: не съм от твоето стадо Peace (това за принадлежността-сама си си го написала..)
Аз с теб не съм спорила-погледни си поста.
А проблеми и да имам-съм се научила да си ги решавам, не да си завирам главата някъде и да чакам друг да ми ги реши Wink

# 684

Общи условия

Активация на акаунт