Зъбки мъчат юлското човече, хайде да излизат вече

• 27 363
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Честити месечинки на порасналите бебета  Tada!

Силвена е много крива последните три дни- крещи, мрънка нон стоп, направо ужасТ! В събота много навън в количката, където обикновено е доволна  Confused. Може ли да е пак скок в растежа? Имам някакъв спомен, че след 6-ия месец нямаше скоро друга такава  newsm78.

karinnna, добре дошла! И честити зъбчета!

evita_fr, честити зъбчета и на вас   bouquet!

# 76
karinnna, добре дошла   bouquet

dunaika, Роско е невероятен сладур! Да го нацелуваш по сладките бузки. Относно яденето, не се притеснявай - никой не е останал на мляко цял живот. Когато е готов ще прояде. :*

Честити месечинки на всички бебчета родени днес! Да са много здрави и усмихнати! Simple Smile

# 77
dunaika Роско много сладък, пупу. И ние сме така с яденето. Аз вече спрях да се нервя, когато прояде тогава. От време на време изпапква 80-90гр пюренце и точно реша, че това поне ѝ харесва, но на другия ден ми го отказва.

Засега успех имаме само с оризова каша с някакъв плод и с плодовите пюренца, зеленчуковите са на настроение - някой път яде, друг път съвсем същото пюре не го иска. Пробвах и с купешки и с домашно приготвени.

# 78
  • в 1001-та нощ
карина - добре дошла  Hug

дунайка - прекрасен е малкият   bouquet

нас днес педи ни насочи към буйки - с ортопедични стелки - понеже сега се оформяли костичките на сводовете  newsm78

каза - на 10-11 месеца с прохождането - ще ги сменим с обувки за прохождане, които поддържат и глезена  newsm78

купували ли сте и от къде?

# 79
a.l.e.n.a, доколкото знам буйките на К&К са ортопедични и съобразени с анатомията на крачетата на българските бебенца. Ето и сайта: http://www.k-k.bg/shoes/index.php?f=69  Ние имаме такива буйки, но ги ползваме само когато излизаме, в къщи сме само по чорапчета! Rolling Eyes

# 80
  • в 1001-та нощ
благодаря много   bouquet разглеждам  Hug Peace

# 81
Честито на месечинките Hugмного ни пораснаха бебоците ,да са ни живи и здрави!
Звездичка, мерси,ще пратя снимка тези дни Simple Smile

# 82
Ние имаме алергия към обикновеното АМ,но ФризоХА ни понесе,само че аз не съм решила още кога ще давам цяла доза от него,че досега давах 2 пъти плодово пюре с каша в него,педиатърката каза,че е много.Пюрета и зеленчукови и месни и плодови повече от 130 гр трудно изяжда и трудно изкарва повече от 3 часа след тях.Сега съм решила да пробвам да я оставя малко повече гладна,следобед да давам цяла доза каша и да видя накрая ще има ли някакъв режим.Тя на 3 месеца имаше сега ooooh!Не ни дават нито глутен,нито жълтък да даваме,а обикновено мляко и млечни продукти незнам кога ще може да яде,но най-рано на 1 година.
Иначе по цял ден пълзи,не се спира и на колена стои и гледа да се хване за нещо да се набира да става.Спрях да и слагам каишките,че е страшен рев и нокътче и врасна...А откакто тръгнаха и зъбите и те я мъчат.
Ние и двамата с таткото сме болни.Аз се разминавам засега 3 ден само с болки в гърлото.Обаче имам по-сериозен проблем-много ми се вие свят.И преди ми се е случвало,но след като родих доста зачести.Някоя от вас да има същия проблем?

Аз съм много отпаднала напоследък и подозирам, че хемоблобинът ми е нисък (както беше през бременността). Нещо нямам енергия, пък взех и да се запъхтявам  Shocked
И на бебето хемоглобинът беше малко нисък - преполагам, че не получава достатъчно желязо с кърмата  Tired
Мисля да си пусна едни изследвания и ако наистина е нисък, да си взема железни хапчета  newsm78

# 83
Карина  sohappy

# 84
Честит 8-ми март!Бъдете винаги обичани и желани!

# 85
Честит 8-ми Март,момичета! Бъдете все така прекрасни!   bouquet

# 86
Честит празник  !!!
Бъдете жени благословени
с любов и нежност надарени
с усмивка вечно озарени
и с много радост наградени!
newsm51

# 87
Честит 8 март!

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 15:39 от evita_fr

# 88
Честит 8-ми Март. Пожелавам на всички да бъдете обичани и щастливи жени и майки Hug

# 89
ЧЕСТИТ ОСМИ МАРТ на всички майки и прекрасни жени в този форум.  bouquetБъдете много обичани, желани и уважавани като съпруги и майки.

Общи условия

Активация на акаунт