Зъбки мъчат юлското човече, хайде да излизат вече

• 27 359
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте момичета  bouquet
Приемате ли нови във вашата темичка?Аз съм августова мама,но ще ми бъде приятно да споделям при вас! Heart Eyes

# 61
svetlana79, така като те чета, най-вероятно пъпчиците да са от лекарствата  Peace Иначе, аз авокадото го давам сурово (то и така се консумира), дълбоко обелено и нарязано на парченца, удобни за хващане. Малчо много го обича и често си хапва по около половин плод. Относно това дали е био или не - мисля, че след като аз не консумирам био храни и чрез кърмата Борис вече е опитал какво ли не, няма смисъл да се втелясвам толкова. Основното което гледам, храната за семейството да е качествена, добре изчистена и сготвена по-възможно най-здравословния начин  Peace

Бтв, вчера направих извара и дадох на Малчо. Много я хареса и едвам го възпрях да се наплюска яко с нея  hahaha Все пак му беше първо опитване, но днес мисля да го оставя да "отвърже прасето" Simple Smile

# 62
Здравейте момичета  bouquet
Приемате ли нови във вашата темичка?Аз съм августова мама,но ще ми бъде приятно да споделям при вас! Heart Eyes

Мами с такива усмихнати и чаровни бебета са винаги добре дошли!   bouquet

# 63
На мен и ХБ и кръвното по принцип са ми ниски ,но от това не съм се чувствала така.А днес върха беше,че имах 1 храчка с кръв #Crazy
Това с виенето на свят ми е от години,но просто сега се появява по-често и за по-дълго време.Изследвания какви ли не са ми правили,понеже имах и проблеми със забременяването и след като родих също.Днес пак ще ходя при ЛЛ да видим какво ще ми пусне.Пък преди понеже все пиех лекарства си мислех,че и от тях може да е,сега заради кърменето не пия нищо и по-зле...Вече трудно се грижа за бебка.Почва и в легнало положение да ми се вие...

# 64
karinnna , Hug  Добре  си  дошла

# 65
  • в Кошера
Да почерпя за 8-мия ни месец!

Честито и на Тото, Виктор и останалите астрални близначета!

welcome, karinnna! Августовска мама казваш....при Юлките е най-весело, добре си се ориентирала  Grinning

# 66
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
На мен и ХБ и кръвното по принцип са ми ниски ,но от това не съм се чувствала така.А днес върха беше,че имах 1 храчка с кръв #Crazy

Задължително отиди на лекар!!! Може да е от раздразнена лигавица, аз редовно щом се стигне до храчки, храча и кръв, но това е от лигавицата устната кухина, а не от белия дроб. Дано не е нещо сериозно, но с тази кръв е задължително да се прегледаш!

Цвети, благодаря, оздравяхме   bouquet Борко днес следобед ще го водим на контролен преглед, но вече  е много по-добре, видимо е здрав и "шета" с паяка.
Аз така се бях запритеснила - за нула време от 2 вечерта до 7 сутринта беше вдигнал 39.4 Т , при положение, че на два пъти му давах Панадол  Rolling Eyes  Слава Богу хванахме вируса навреме, аз веднага го заведох на лекар и се размина само с възпалено гърло и възпалени уши (моят кошмар... нали съм ви казвала за брат ми), но с правилното лечение вече всичко е наред. Изглежа покрай него изобщо не разбрах кога и аз съм се разболяла и татко му също, ние се усетихме едва когато не можехме да станем от леглото също с 39Т аз с бронхит, мъжа ми с пневмония. Но както казах вече всички сме здрави. За това е по-добре да се търси навременна лекарска помощ и да не се стига до усложнения  Peace

# 67
karinnnawelcome

Ей, Тире, не мога да пропусна тортата. Да ти е здравичка Деа и много да те радва. Честити месечинки на Тото и Виктор

# 68
Благодаря за топлото посрещане  bouquet
Честит 8-ми месец на всички празнуващи бебета!
Ние вчера отбелязахме 7-мия месец със зъбчета  newsm44 tooth
Сесилия,аз преди две години преживечх този кошмар със виенето на свят.Случваше ми се 3-4 месеца за по 10 дни.Нощем съм се събуждала,защото все едно някой ми бъркаше в главата с миксер.Ужас.На мен ми казаха,че това били вестибуларни кризи.Дано и при теб да не е нещо сериозно.То сега ти е по кофти,че се притесняваш и за детенце.

# 69
Здравейте!

Добре дошла, Кариннна!

Аз да похваля Широка лъка, където бяхме по празниците...  чудесно място, страхотен хотел, любезни хора... дъщеря ми беше много впечатлена от кукерите, които видяхме. А Роско се чувстваше чудесно на новото място

Само дето не иска нищо да хапва мъникът. Абсолютно нищо. Просто не знам какво да го правя.  Rolling Eyes

Честити месечинки.   bouquet

# 70
Tyra, Buggy, Karinna благодарим за честитките  Hug Чукнахме осмака  Mr. Green Честито на цялата групичка, която се появи на хубавата дата 07/07/2010! Да са ни живи и здрави децата!

Dunaika, твоето бебче е голямо пухче. Направо ми се прииска да го намачкам, такова русичко и веселичко  Hug Истински бонбон!

# 71
Честити месечинки Heart Eyes Как бързо минава времето покрай нашите съкровища Blush

# 72
Честити месечинки и от нас,на всички останали бебчета родени на тази дата smile3503.да са много здрави и усмихнати .

# 73
Честита месечинка на порасналите бебчетата  bouquet

Да се похваля и аз вече,имаме си зъбчета  Peace броя от раз Joy

Дунайка,голям сладур,пу-пу!

Карина   smile3525

# 74
Честито на всички бебоци, които днес стават на 8 месеца Simple Smile

Специално Деа на Тайра, Тото на Втренди и Вики на Дани!
 Hug Hug Hug

Добре дошла на августовската мама  Peace

Общи условия

Активация на акаунт