?!!Силиконови шини !!?

• 5 651
  • 8
  •   1
Отговори
Извинете много ако в някоя тема пише, но наистина много искам да си купя от интернет такива силиконови шини   Embarassed Laughing. Видях в една, две теми за тях, но пишеше, че мога да ги открия в спортен магазин, а доколкото търсих в такива  магазини нямаше.Ако някой не знае как изглеждат ето:
http://www.amazon.com/Improved-Modable-Bleaching-Touch-White/dp/ … ref=pd_sim_hpc_17
А ако ги поръчам от тук ще ми излязат малко скъпо с доставката
(искам ги за избелване на зъби с гел )
 Laughing newsm78

# 1
  • в 1001-та нощ
моят зъболекар ми прави - като ми взема отпечатък от зъбите - са са ми точно по мярка

мисля, че бяха 35 лв, но може и да бъркам

попитай стоматолога си  Peace

# 2
# 3
Това е кофти вариант за избелване! Препаратите са с перхидрол  Stop и само индивидуално изтеглена шина ти гарантира липсата на изгоряли венци  Mr. Green

# 4
# 5
Намерих въпросните шини в един сайт,но ги чаках 10 дни да ми ги доставят за сумата от 18.72лв.без куриерските.Не искам да коментирам колко труд положих да ги открия и какво бе разочарованието ми след използването им.Ефективноста им е нулева,тъй като те са термоформиращи и почти не прилепват по зъбите а варианта,който аз съм избрала за себе си е гел и за него са нужни индивидуално изработени шини.МОЛЯ,ако някой знае стоматолог,който може да ми ги изработи на разумна цена да ми даде координати.

# 6
  • в 1001-та нощ
не знам коя цена е разумна  newsm78

# 7
Ами до сега по-ниска цена от 50лв.не съм чула,да не говориме че някои стигнаха до 100.Просто ми се струва неразумна тази цена при положение,че сета от 4 шприци,пастата и силиконовите плаки ми излезнаха 60лв.Незнам може и да греша затова проучвам newsm78

# 8
Термопластичните плаки за масова употреба, които се продават в дрогериите са съвсем различни от тези, от които се изработват шините в кабинет. В кабинета се взема индивидуален отпечатък, дава се в лаборатория, където изтеглят шините на апарат под вакум.
Така че е нормално да са доста по-скъпи, от тези, които се продават като козметичен аксесоар Peace.
Само лабораторната цена на една такава шина е 35-40 лв, прибави и цената на отпечатъка и мисля, че сумите,които са ти поискали звучат съвсем разумно.

Общи условия

Активация на акаунт