Израел 53

• 41 365
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
  Ооо, забравих да ви се похваля за още нещо. Вчера в "Моцецим", като правих порьчката за леглото, ме попитаха за номера на личната ми карта и аз с голяма гордост я извадих и показах.

# 541
  • T"A
Аз сега чак се сетих, че щях да ти препоръчвам консултантка в Моцецим, при която ние направо се чувствахме царе, но докато се сетя и ти си поръчала вече  Blush Поне се надявам да е било добро обслужването  Peace

Аз пак влизам да ви тормозя с поканата. На мен ми пречеше това, че не ставаше ясно, че детето има рожден ден. Доста промени направихме, вкл. да добавим снимчица, но начинът, по който тя е вмъкната, не се хареса на Ментов. Пък аз точно така си я представях...
http://media.snimka.bg/8498/023250631.jpg?r=0
(цветовете не са такива, просто се губят заради смяната на формата)

Какво мислите сега?

P.S. 10 часа в събота щяло да бъде наказание за хората  Confused посъветваха ни да изместим малко часа...

# 542
  • София-България, Израел - където си поискам

на мен поканата със снимчица повече ми харесва Peace ако може една на мен да изпратите Laughing

# 543
  • София
Поканата е много идейна, пропуснах да те похваля предния път като я показа. Но ще се съглася с Ментов - снимката не ми харесва как е сложена. Дребничка ми е, на фона на големия шрифт. И ето ти една идея, ако позволиш: тъй като като цяло поканата е малко ретро, или поне на мен така ми дъха заради цветовата гама, защо не сложиш снимчицата в къдрава рамка, сещаш ли се, от едно време, беличка с къдрички. Дано си ме разбрала. Или простоя уголеми снимката до средата на междуредието между заглавието и часа и още толкова да стърчи след последния ред.  Thinking Или ако искаш да сазиш стриит-излъчването да е малко ала графити, примерно в два цвята макс, тип скицирано.  Thinking

АЙде продължавам да си бъркам манджите на котлона   chef

# 544
И на мен смичицата ми е мъничка и мисля, че ако шрифта долу бъде като горния  би било по- добре. Часа... шабат би било добре около 11, но ти трябва да се съобразиш първо с режима на Йойо.

# 545
привет на всички ! и весели празници (има доста тия дни)   Hug и честито elinda , приятно ми е да чета подобни новини  thumbsup

влязох в 9тия месец вчера.  и докато до вчера ме беше страх да не се роди по-рано бебето ,сега ме е страх от преносване  Grinning изобщо каквото чуя все го отнасям към себе си  ooooh!  затова искам да направя малко проучване за първородните бебета. по-рано или по-късно се раждат обикновенно спрямо термина си ? как беше с вашите бебчета?

# 546
  • София
Рая, Ида се роди на термина. Йоси го преносих, уж, с 4 дена, но по мое мнение и изчисление, се роди и той на термин. Всичко е Божа работа, "кол бе яде ашамайм". Бъди спокойна и си изкарай приятен последен месец, без да го мислиш "кога?". Когато - тогава. Като дойде момента няма как да го пропуснеш, така че - кураж и чакаме хубавата новина като й дойде времето  Hug

# 547
  • T"A
Мерси много за съветите! Това за къдричките на снимката и аз си го мислих, а някак сме пропуснали при направата...

Тали, ние каним за 10:30 с идея да дойдат към 11  Crazy че след това рожденикът няма да има сили да духне свещичката на тортата...  Rolling Eyes

Рая, Йойо се роди 4 дни след термина, определен от лекарите. По мои изчисления трябваше да се роди на 10-ти и съм убедена, че щеше да се роди точно тогава, ако не бяха попришпорили процеса (родих 5 часа преди да стане 10 май)  Peace

Терминът е една доста относителна дата, служи по-скоро за ориентир, не и се връзвай  Grinning Най-изнервящо е, че хората започват да питат "Е, кога ще раждаш вече", а и без това тръпнеш в очакване... Доносено бебе е много хубаво - здраво и силно, и, казват, по-лесно се гледа  Grinning

# 548
  Елинда, супер новини, много се радвам Hug С 2-та часа интервю и мен ме стъписа, при мен беше 40 мин, а при мъжо 5 мин Crazy
   Ментуш, подкрепям идеята на Илка, и може би да е малко по-голяма снимчицата Thinking За часа сте прави, нали тук си има официално закъснение Mr. Green
   Илка, пропусна ме за слинг-а, като се снимате с Йоси в него ще го видя Grinning

# 549
  • София
мимкис, въобще не съм те видяла, че си писала за слинга. Нещо чета по диагонал тия дни, нали все за срещичката се разбирате, а просто няма начин да се включа, въпреки че ще сме значително по-близо от сега  Embarassed
слинга е от http://www.zilana.com/buy-shal.html този, който е на зелените точки, промоционален, само 32лв. днес пристигна. готин е, но нещо плата малко ме изненада, разтеглив е само по ширина, но не и по дължина и може би ще ми трябва време да му свикна, защото другия е разтеглив в двете посоки. А другия е от тук: http://-spam070-/%d0%bf%d0%be%d1%80%d1%8a%d1%87%d0%b0%d0%b9/ - от вълненото трико за зимата, но малко бучка и вече е топличо за него.
Но като цяло ми е супер удобно да го нося в слинга, нищо че вече отива към 10кг. А днес и мъжът ми даже пробва новия, мерак му беше и на него, и той много го хареса и каза, че така може по цял ден да си се разхожда из Йерусалим, че даже и щели да се молят двамата мъже задно Wink
Ето, пълен отчет.
Като се снимаме ще се покажа Simple Smile

# 550
  • София

...

Дядо Хаджи, какво имаш предвид като казваш туристическа агенция - за пътуването БГ-Израел или агенция, която да организира екскурзията вътре в страната?
...

Вътре в Израел. Защото у нас тука се предлагат едни програми дето ... хайде да не взимам думата по тоя повод, че ще стане дълга и широка.

# 551
  • София

...

Дядо Хаджи, какво имаш предвид като казваш туристическа агенция - за пътуването БГ-Израел или агенция, която да организира екскурзията вътре в страната?
...

Вътре в Израел. Защото у нас тука се предлагат едни програми дето ... хайде да не взимам думата по тоя повод, че ще стане дълга и широка.

за самостоятелни ексурзийки в израел знам, че руските са много добри

# 552
Мерси _илка и Mentha   Hug   наистина когато става дума за дни , не е проблем, но тия дни срещнах 2 случая на преносване сред приятели , там ставаше дума за по 2 седмици (42ра седмица).  на едната и се наложи цезарово сечение дори, защотото бебето стана твърде голямо за да излезе.  затова се замислих дали е нещо ,което се случва често.. или е по-скоро параноята ми  Embarassed      

# 553
   Илче, мерси много. Моя е летен, но се отпусна тотално, еластичен беше и на двете страни, както и твоя зимен. Дано е добър плата на летния да си го ползваш дълго, аз се чудя между слинг нов и ямо(тукашното производство), нещо между слинг и кенгуро май се води newsm78
   ПП. Ако ядете и каши, препоръчвам тази марка като сте тук http://www.bnd.co.il/%D7%93%D7%99%D7%99%D7%A1%D7%95%D7%AA/. Без добавки са храните Peace

# 554
  • София
Ще го видим слинга що за стока.  Thinking Аз имам друг, с халки, на същата фирма, Лана, и е пушка, но не е толкова удобен за дълго разнасяне.
А мерси за инфото за кашите. Те как се приготвят? Дали може само с вода, че нещо хич ме няма в цеденето. Насилствения млекодобив е минимален,  Embarassed Коя е оризова? мерси предварително за инфото.

шабат шалом от нас!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт