Израел 53

• 41 347
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
  • Някъде там...
Най-после вкъщи, жива и здрава  Crazy Накратко: Имах страхотна срещичка с едни много красиви дами и двама невероятни джентълмена  Heart Eyes Прекарахме страхотно заедно деня, обачеееееееееее на връщане влака спука гума и нямали резервна та сменяхме влака  Crazy Отне 1 час беше кофти и изнервящо  Tired После казаха, че влака не спукал гума ами имало съмнителен пакет на линиите  Shocked Незнам кое е вярно, но важното е, че съм си вкъщи жива и здрава след един прекрасен ден  Heart Eyes
Благодаря ви мацки  Hug

# 586
Даам, днес беше отново много приятна среща!
Хубави мами, сладки малки кавалери и една красива бъдеща мама  Hug! Радвам се, че се видяхме.
Аз пък на връщане изпуснах рейса (отново, както и сутринта), чаках го 20 и закаснях да си прибера детето, набрах 911 (разбирайте милото) и го стартирах да иде да го вземе. Той за късмет беше наблизо (защото работата му е из цял Израел). Чак се плеснах по челото, защо аджеба не се сетих по- рано... така можех да остана още малко във вашата компания.

Също забравих да отбележа факта, че вчера имахме годишнина- 14години откакто имигрирахме по тези земи  Crazy. Днес кротко отбелязахме факта, все пак е такъв ден.

Хайде  Hug и до нови срещи!

# 587
  • На дивана, под юргана
... Аз пък на връщане изпуснах рейса ...

Ти пък! Аз и на идване го изпуснах, затова и не можах да дойда. Чакам аз 66, чакам го... а той не идва и не идва!  Laughing

# 588
  • Някъде там...
Ти пък! Аз и на идване го изпуснах, затова и не можах да дойда. Чакам аз 66, чакам го... а той не идва и не идва!  Laughing

Mr. Green

# 589
Тиги подозирам, че през юли ще е доста по- редовен транспорта  Grinning!

# 590
  • София
шалом, шалом!
айде един свеж поздрав от рова йеуди  Hug
открихме си фри-интернет така че, живот и здраве, ще се включвам с актуална информация за бъдещото ни местонахождение.

# 591
Момичета, днес си изкарах страхотно! Благодаря ви, че ви има!  bouquet Hug

Илче, добре дошли по нашите земи! Hug Как беше полета?

# 592
  • София
 каква е тази тишина от вас? аз се притесних, че тия дни не съм влизала и мога да изпусна нещо, пък то!  ooooh!
ще разправям като се приберем.за сега трупам впечатлния.
иначе полета не беше от най-приятните. но важното е, че мина.  ooooh!

# 593
Ей, човек от празници 100 кг. ще стане  Laughing  Crazy...
Вчера по случай йом Ацмаут (денят на независимостта) правихме в училището вечеря в израелски стил- разбира се фалафел, хумус, салати... днес Гергьовден (Честит Празник) агне нямам, ама мятам едно разкрито- бабино- ментово пиле и сваренка царевица...
Ама това е само началото като знам на самият ацмаут какви са скари, пушеци, мръвки...

Весели празници- всички и на всички  Hug!

# 594
  • София
Ей, човек от празници 100 кг. ще стане  Laughing  Crazy...
Вчера по случай йом Ацмаут (денят на независимостта) правихме в училището вечеря в израелски стил- разбира се фалафел, хумус, салати... днес Гергьовден (Честит Празник) агне нямам, ама мятам едно разкрито- бабино- ментово пиле и сваренка царевица...
Ама това е само началото като знам на самият ацмаут какви са скари, пушеци, мръвки...

Весели празници- всички и на всички  Hug!

Абе отдавна е доказано, че евреите разбирате от празници.  Laughing

# 595
  • T"A
Аз съм с болки в костите тези дни и нямах мн. настроение да пиша...  Sad А и започнахме да оглеждаме квартири в КС и първите дни бяха малко разочароващи... Пазарът на недвижими имоти в Израел е наистина, ама наистина голям сапунен мехур Crazy

+++ На срещата забравих диска на Бубето и една книга на МЧ, за което се извинявам.  Blush

И нещо по-позитивно - купих една чанта на малкия по ибей и понеже ми хареса, а и видях, че е израелско производство, се разтърсих да видя марката и попаднах на снимки на дъщеричката на Том Круз със същата чанта  Mr. Green

http://blogs.babble.com/famecrawler/2009/11/23/suri-wears-those- … ls-yet-againgeez/

А сайтът на Мануела с много други красиви неща е тук: http://www.manuelladesign.com/site/

Много се зарадвах, че една дизайнерка от Бецалел в Ерусалим, която не се е прочула кой-знае колко, е спечелила със свой продукт таково селебрити като Сури Круз  Mr. Green

# 596
Ей, голямо затишие покрай тези празници в темата, направо си беше мълчанието на агнетата.  Rolling Eyes
Имам едно питане към кулинарите - ползвали ли сте оризово олио? Вчера доста се чудех дали да си взема царевично, оризово или от гроздови семки и накрая взех последното. Вече го пробвах на салата - много е приятно, лекичко е. Пише, че става и за готвене, но все още не съм експериментирала.   newsm78

# 597
  • T"A
Верано, аз също ползвам от скоро олио от гроздови семки, но за готвене, защото четох, че има висока точка на горене (потвърждавам от опит - наистина не гори бързо). За салати ползвам само зехтин, но ти тук ще видиш какви ароматни и богати на вкус зехтини има и ще разбереш защо в Израел това е най-ползваната мазнина  Grinning Аз даже съм носила в Бг за подарък, но когато можеше да се носи в ръчен багаж, при дрехите си не бих посмяла да пренасям зехтин, хихи Grinning
Царевичното не е с толкова добри качества, а за оризово не бях чувала...
Но имаме оризов оцет за суши  Simple Smile

# 598
Мента, аз понеже почти не пържа (освен панирани филийки и палачинки) олиото (слънчогледовото имам предвид) е продукта, който най-бавно свършва в моята кухня. Салатите винаги ги правя със зехтин, но вчерашната с гроздовото също ми допадна. А на етикета на оризовото пишеше, че е извлечено от оризови трици. Знам, че суровоядците много ценят подобни нетрадиционни за родния пазар масла, особено от тиквени семки, сусам и др.
Вие приготвихте ли се вече за първия рожден ден на малкия разбойник?  Grinning

Снощи дадоха по новините, че малкото момиченце Габи вече се е прибрало в Бг след тримесечен престой в Израел и казаха, че операцията е успешна. Дай Боже бързо да се възстанови и това да е  последното  му тежко изпитание!   Praynig

# 599
  • T"A
Организираме се за рождения ден, но до празнуването му има седмица (понеже се пада точно в навечерието на Деня на независимостта). А пък, като раждах, в западните държави се отбелязваше Денят на майката  Simple Smile

Снощи дадоха по новините, че малкото момиченце Габи вече се е прибрало в Бг след тримесечен престой в Израел и казаха, че операцията е успешна. Дай Боже бързо да се възстанови и това да е  последното  му тежко изпитание!   Praynig

Гледах репортажа на бТв (имаше клипчета в сайта им). Най-вълнуващо беше как баба и я чака, а Габи си е поръчала какво да и сготви  Hug 

Дано всичко е зад гърба им!

Общи условия

Активация на акаунт