Израел 53

• 41 339
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
  • Някъде там...

Бях на много красива церемония  Heart Eyes
Поклон пред светлата им памет  Flowers Rose

# 616
    Момичета, благодаря ви за подкрепата!  Добре, че ви има!   Тали, а на теб специално благодаря за подробното обяснение!
Днес ходих пак-гладна и жадна. За 3 часа ми взеха 4 пьти крьв- ведньж на гладно и после 3 пьти  след пиене на глюкоза. Единият ми резултат е много висок, а останалите 3 са в норма. За сега ми препорьчаха да сьм на диета и да си следя в кьщи стойностите.

С това гроздово олио ме заинтересувахте. Ще го потьрся и аз да го пробвам.

Илка, как мина днес деня? Имаш ли нови впечатления и какви?  И аз като идвах тук в началото за малко, ми харесваше много, виждах само хубавото. После, като се сбльсках с истинския живот, хора и проблеми ми стана ясно, че навсякьде има от всичко, всяко място си има плюсовете и минусите.

МЧ, как е малкото Червеничко? Много ми стана мьчно за него. Дано да сте спали снощи? А преди др Фишер, с какьв крем го мажеше?

Мента, а ти как си?

А кьде се изгубиха двечките от северната част на страната?

... И малко Бг култура- на 11-ти май вьв "Витоша" ще е Шкумбата. Не знам колко струва билета. Предния пьт, като беше тук Мамалев имаше две представления- едното вьв "витоша" а едното в Бат Ям. Бях на това в Бат Ям и ми хареса.

Ааа, Бубе, ти си се появила. Разкажи подробности.

# 617
  • Някъде там...
Ох елинда, дано до тук да е с твоя диабет, минало-забравено  Praynig За свеки, съгласяваш се, усмихваш се и си го преместваш в другия крачол  Mr. Green
(сега се върнах да чета)
Червеничко, Мента дано вече всичко вкъщи е наред  Peace
Елинда, всяка година се провежда възпоменателна церемония. Започва с сирената и завършва с химна. Има песни, разкази, палят се свещи за загиналите. В частност се почитат загиналите от селото, раказват историята им... Хубаво и тържествено е, всички са с бели дрехи, като зави сирената всички скочиха като един човек и настана тишина. Интересно беше  Peace Сега слушаме по радиото красива музика и си приготвяме шкембаците за утрешния състезателен ден  Mr. Green При нас има игри, хапване, музика, заря...веселие  Heart Eyes

# 618
  • София-България, Израел - където си поискам
Елинда, нормално е 1-ят резултат да е висок, това е този след приема на глюкозата, след това за 3 часа трябва да влезе в норма. Мисля,че ако внимаваш с храната всичко ще е о.к Peace

# 619

Почит към всички дали живота си в името на Израел и Израилевия народ !

Тази година празникът съвпада с  денят на Победата - падането на фашистка Германия !

http://www.youtube.com/watch?v=0QMLokFky2E

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Нямах възможност да ви следя  Sad Моя приятелка преживя спонтанен аборт и  последните 2 седмици бях до нея , нямах време за глезотийки ..  Гледам да съм до нея и да и дам поне подкрепата  ,която и е нужна въпреки ,че  всичко е незначително в сравнение с болката и .
Ще дочитам , съжалявам ако се включвам неадекватно по близко дискутирани теми  Peace

Илче , аз ако видя Йерусалим ... просто не знам ... толкова копнея за този град ...  А картината с пиещите руснаци и злободневните впечатления ми е толкова странна ...   Wink Като си дойдете , климатизирате и имаш време с удоволствие ще ти се насладя на разказите  Heart Eyes

Прегръдки на всички и супер прекарване на хубавия празник  Heart Eyes
А клипче от церемонията да имате под ръка ?  Rolling Eyes

# 620
  • София
Никой не е забравен и нищо не е забравено !
Паметта към героите е най-силната признателност !

# 621
Ментуш, отидох да купя крема в един магазин, недалеч от нас и се зачетох в съдържанието, описано на гърба на кутията. Уф, стори ми се почти толкова химично, колкото и Д-р Фишер...и се отказах. Сигурно е по-щадящ от този , който използвахме...Но с всички тези диоксиди и тем подобни ми дойде в повече.Мислех си , че е изцяло на растителна основа...
Все пак може би ще взема от него накрая.

Елинда, искрено се радвам, че резултатите са ти в норма Hug . Сигурно само първия, който се прави 1 ч. след глюкозата, е бил висок...Но явно след това нещата са се балансирали. Браво на теб! Отличничка!

Малчо днес е по-добре. Обривът започна да избледнява. Да се надяваме, че до 2-3 дни ще изчезне напълно.

Аз тази година  опитвам да не гледам церемониите,че много ми действат.И ми засяда една буца в гърлото...Много е тежко.

За Йом а-Ацмаут имаме покана за ал а-еш, но сигурно няма да ходим. Много е пренаселено в парка на този празник. Ще си направим ал-а-еш някой друг ден. Най-вероятно ще отбележим присъствие  на стрийт партитата по Ибн Гвирол и Неве Цедек. Чакам с нетърпение  тържествата на ерев йом а-ацмаут на Кикар Рабин. Всяка година сме там и гледаме концерта и фойерверките.

___

Почит към всички дали живота си в името на Израел!

# 622
  • T"A
bowuu

---
Много неща исках да ви пиша, но ми се затварят очите и затова само за олиото  Blush

И нашето е на същата марка, както това, което Верано е купила, италианско  Peace Елинда, струваше ми около 20 шекела с мивца в Еден  Peace (което май излиза по-евтино, отколкото го продават в България, нали?) Но ти сега трябва да почиваш, но ако ме поканиш на гости, ще ти донеса една бутилка  Simple Smile

Анди, тук времето е толкова топло, че всички ходят с онези къси панталонки, за които ти ме светна, че са на мода  Wink всеки път, като ги видя, си спомням за теб Simple Smile

# 623
Ментуш, честита ви 1-ва годинка! Hug Hug Hug
Нека Йо-Йо да расте, здраво, умно, щастливо, щуро, палаво и добро дете.  bouquet
Много да ви радва и много да се гордеете с него!
А вие с Ментов-бъдете послушни!  Wink

newsm59 newsm38  ura Tada Tada baloni bdbaloni

Последна редакция: пн, 09 май 2011, 01:11 от Мъничко червеничко

# 624
  • Някъде там...
Честит рожден ден на Йойо!!!

# 625

Честита първа годишнина на прелестния Йоави ! Да бъде жив, здрав , много щастлив ,  хубавите неща да преобладават в живота му , да бъде победител !

Честит празник и на една прекрасна майка , интелигентна и незаменима съфорумка ! Честит празник мило майче, да ти е жив и здрав сина и да изпълва майчиното ти сърце с радост и щастие !

Честит празник и на ген Метов задочно макар ! Някога ако имам син много би ми се искало да прилича толкова на баща си ,колкото откривам Него в Йо-Йо !  Heart Eyes и да бъде поне една 10 прелестен като Бам Бам   Embarassed[/b]

Честит празник семейство Ментови  Hug Hug Hug

# 626
Елинда радвам се,че резултатите са се нормализирали  ! Само така , пожелавам ти всичко да бъде наред с хубав и безпроблемен финал  Wink Wink

МЧ , миличкото малко МЧ - прегръдки и на двама ви и бързо оздравяване ! Пиши как се развиват нещата .. Ех така като има болнички в темата е много кофти  Confused

Мента , значи като ги видиш тез панталонки , за мене се сещаш  Joy Wink А преди време  ми беше казала , че като видиш залез или оцветено небе се сещаш за мен ( щот бях луднала форума със разни небесни прекрасноти , нали са ми вечна страст  Heart EyesGrinning Времената се менят  Joy

# 627
      nbirthday newsm59 nbirthday

Честит Рожден Ден на Малкия - Голям Сладур!
Да е много здрав и не много послушен!
Да има прекрасно детство, с много щури игри и безброи щастливи мигове!
  bigdance2 newsm38  bigdance2

Честит празник и на мама и на тати!
                           party002  party002  party002

# 628
МЕНТА, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! НЕКА ОНОВА ЧУВСТВО, КОЕТО СИ ИЗПИТАЛА, КОГАТО ЗА ПЪРВИ ПЪТ ГУШНА МАЛКОТО ТЕЛЦЕ, НИКОГА ДА НЕ ТЕ НАПУСКА! НЕКА МАЛКОТО ЧОВЕЧЕ РАСТЕ ЗДРАВО И ЩАСТЛИВО И СКОРО ДА ДОЙДЕ ДЕНЯ, В КОЙТО ДА СЕ ГОРДЕЕШ С НЕГО! НАСЛАЖДАВАЙТЕ СЕ НА ВСЕКИ МИГ ЗАЕДНО!
ВЕСЕЛ И НЕЗАБРАВИМ ДЕН ВИ ПОЖЕЛАВАМ!
Hug Hug Hug
 bdbaloni  happy bd newsm38

# 629
Йойо, мило детенце,
 честит първи рожден ден! Желая ти да растеш здравичък, умнчък, бодър, засмян и лъчезарен! Да множиш годинките безчет и да нижеш смелите си крачки като герданче....една след друга, една след друга....до най-големи висоти!!!  Обичам те много!    

Скъпи родители, честито ви пораснало момче! Бъдете много щастливи заедно! Обичайте се!  Радвайте на щастието да сте заедно и да отглеждате това прекрасно детенце! Весел празник![/size]  

Общи условия

Активация на акаунт