Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXVI

• 48 710
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
  • Русе/София
Снощи гледах "Отстреляй бившата" http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=225081&hit=1
Хареса ми,но не е от запомнящите се задълго филми.Става за убиване на времето

Като че ли очаквах повече от филма.

# 76
  • Далече
Гледах Get Low и неочаквано за мен самата ми хареса доста. Необичайна история на места тъжна, на места смешна и мистериозна, за възрастен отшелник от Тенеси, който организизра собственото си погребение и присъства на него.

# 77
  • Toronto
Сагата за Форсайтови я изгледах с голям интерес, най-вече защото сюжета ми беше интересен. Деймиън Люис беше един доста по-човечен отколкото съм си го представяла Соумс (вярно, че толкова отдавна съм чела книгата, че спомените ми може да са неточни). Вярно, на моменти беше жесток, но в същото време бях в състояние да видя вътрешните му борби и какво в края на краищата води до това му поведение. Бих го определила по-скоро като нещастен, отколкото жесток. Най-много ме дразнеше обаче Джина Маккий, според мен изобщо не беше подходяща за ролята на Айрини. Помня я от Нотинг Хил, там ми беше много симпатична. Обаче като Айрини - тц Naughty
Освен това, за разлика от Solley, аз пък препоръчвам шведската поредица. На мен ми беше много интересна, а що се отнася до изродите, те са навсякъде, не бих казала, че в Скандинавия са по-концентрирани заради липсата на  слънце Laughing Освен това не съм виждала по-красиво лято от скандинавското и абсолютно не е вярно, че имало слънце само 2 часа, хихихи - митове и легенди, които нямам представа откъде идват. Скандинавия е зелена и красива през лятото, има много цветя, които не изсъхват, понеже не става много горещо, но пак е достатъчно топло. Всъщност не съм виждала по-красива страна от Норвегия, но и Швеция не лъже. Ако на някой му е интересно да разгледа, тук съм си направила едно слайдшоу със снимки от Норвегия: http://www.slide.com/mscd?bnc=bnc&pxcid=v3m9Hf-CnYqUOzeDTmFc … ltvKJFocv&nc=

# 78
  • София
Solley., благодаря за препоръката на The Forsyte Saga, точно нещо такова ми се гледа.  bouquet

съгласна съм с tuparowa, че са прелестни северните страни, а лятото им е очарователно. влюбена съм в Копенхаген, в топ 3 на любими градове ми е и бих живяла там. tuparowa, снимките ти са прекрасни Hug
въпреки че след като изгледах "Неуместният човек" тръпки нещо ме побиха и тогава май всички в Кино клуба бяхме със сходни впечатления. съгласна съм, че сякаш има нещо злокобно в северните нации, но ние като чужденци може да не прихванем тази лудост, ако живеем там, или пък точно обратното, знае ли човек Laughing

Последна редакция: пн, 07 мар 2011, 21:09 от Aurora

# 79
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Чак пък злокобно, до вчера гледах световното от Осло и публиката ми се стори слънчева, ентусиазирана и подкрепяща еднакво и свои, и чужди състезатели. За сравнение- когато посетих предното първенство в Либерец, чехите бяха намусени от родните неуспехи и се сещаха да скандират само когато се видеше чешко знаме нейде. Добре, че беше пълно с поляци, австрийци и естествено норвежци, че да се докара малко атмосфера по трибуните  Mr. Green

И понеже много наспамих, ето и кино-предложение от мен It's Complicated http://www.imdb.com/title/tt1230414/. Прекрасна Мерил Стрийп, и разкошен сладко-горчив хумор.

# 80
  • Toronto
Чак пък злокобно, до вчера гледах световното от Осло и публиката ми се стори слънчева, ентусиазирана и подкрепяща еднакво и свои, и чужди състезатели. За сравнение- когато посетих предното първенство в Либерец, чехите бяха намусени от родните неуспехи и се сещаха да скандират само когато се видеше чешко знаме нейде. Добре, че беше пълно с поляци, австрийци и естествено норвежци, че да се докара малко атмосфера по трибуните  Mr. Green
Joy,  newsm10 И аз много харесвам норвежците, готини са, винаги съм се чувствала страхотно с тях!
За да не е спам, да взема да препоръчам Sanctum. Продуцент на филма е Джеймс Камерън ако не се лъжа, и макар че можеше да се предвиди какво ще стане накрая все пак го гледахме със затаен дъх - всички тези подводни пещери... беше много интересно и имах чувството, че все не ми достига въздух и на мен, като на водолаз без достатъчно кислород.

# 81
"Сага за Форсайтови" ми е любим, гледах го два пъти. А Соумс е най-дълбокият персонаж... Heart Eyes

Някой да е гледал продължението и да сподели впечатления?

http://www.imdb.com/title/tt0377125/

# 82
  • в сърцето на един мъж...
Анн, а има ли го по торентите?

# 83
Охо, придължение ли чух? Да, ако го има- свиркайте.
  Прегледах линка. Да няма недоразумение нещо... описали са само последните четири епизода. Да не би, когато са правили сериала, да са разделили епизодите просто. Като в imdb. са описали като Series II?

Последна редакция: пн, 07 мар 2011, 19:42 от ТинаХрис

# 84
Досега го търсих. За съжаление не го откривам.  Confused

# 85
"Сага за Форсайтови" ми е любим, гледах го два пъти. А Соумс е най-дълбокият персонаж... Heart Eyes

Някой да е гледал продължението и да сподели впечатления?

http://www.imdb.com/title/tt0377125/

Съдейки по описанието, това са последните серии от линка в замунда, където бяха общо 13 епизода, според Imdb  обаче епизодите са 14 общо (двата сезона от първата част и продължението) Thinking
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=246138&hit=1

И аз се насладих на Сагата, много добре ми дойде в тези студени и мразовити дни.   

# 86
# 87
И последно не мога да се въздържа и ще кажа две думи за "Единствената любовна история, която Хемингуей не разказа" – гледах го преди две години на филм-феста. Мога да кажа, че за мен се нарежда в по-добрата част на личната ми класация на българските филми от последните години.

А откъде го теглиш?
Благодаря предварително!   bouquet

# 88
  • София
Сагата за Форсайтови я изгледах с голям интерес, най-вече защото сюжета ми беше интересен. Деймиън Люис беше един доста по-човечен отколкото съм си го представяла Соумс (вярно, че толкова отдавна съм чела книгата, че спомените ми може да са неточни). Вярно, на моменти беше жесток, но в същото време бях в състояние да видя вътрешните му борби и какво в края на краищата води до това му поведение. Бих го определила по-скоро като нещастен, отколкото жесток. Най-много ме дразнеше обаче Джина Маккий, според мен изобщо не беше подходяща за ролята на Айрини. Помня я от Нотинг Хил, там ми беше много симпатична. Обаче като Айрини - тц Naughty

Аз писах и в другата тема по въпроса, но думите ти за Соумс ме привлякоха.
За мен той също е един много нещастен човек. Изключтелно нещастен, търсещ топлина...
Не знам дали актрисата, която игра Айрини е подхадяща. На мен ми хареса. Образът на героинята ме накара да я намразя. Този тип жени не ги разбирам, не искам да им подръжавам и не искам да ги имам около мен - студена, незнаеща какво иска, вечно търсеща спасение, лутаща се дори и след като намира спасението си. няма да кажа нищо повече, за да не прозвучи като спойлер
Отвсякъде си заслужава 13 часа пред екрана!
Снимките от Норвегия са невероятни   bouquet

# 89
Love and other drugs - снощи му отделихме време - ами, поплаках си, просто нямаше как - много приятен, макар и леко тъжен филм с участието на Принцът на Персия Simple Smile - Джейк Гиленхал... но бих го препоръчала, просто защото си струва да се види, не е поредната безмозъчна щатска комедийка.

Общи условия

Активация на акаунт