Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXVI

• 48 928
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Сарки, право в десетката, точно така го почувствах и аз  Simple Smile
+
житейските несполуки също оказаха влияние, тя искаше повече, отколкото той можеше да и осигури, а той се задоволяваше с малко и не разбираше нейното желание за нещо по-добро.

# 211
  • Ænima/Albuquerque
Нещо такова, да.
Абе много ми хареса филма, Гослинг трябваше да отнесе номинацията за Оскар.  Crossing Arms

# 212
Точно да напиша като Сарказм. Разбирам я до толкова героинята, доколкото да не го е обичала чак толкова много. Но не я оправдавам, защото в този случай си е чисто използване. Предвид той колко я обичаше.
  И друго, това може да е спойлер, няма да пиша в бяло, не ме четете, просто. Simple Smile
Синтия си беше някаква шматка, която не знае какво иска. Когато борчето сгафи, тя се мотаеше като патица, вместо да изтича за хапче ПланБ, действието не се развива 45та година, все пак.
 После, борчето не е като да не се върна при нея, за да се раберат и т.н., тя си избра да се прави на крайно засегната от постъпката му и да не му даде абсолютно никакъв шанс да се изяснят.
  Но да заживееш с човека, който е до теб предвид ситуацията и после да си мрънла и недоволна, кому бе нужно?
 Че и да крещи накрая "Не мога повече", изобщо не разбрах какво не може, не може да живее да е толкова обичана ли? Не искаше да му роди дете ли? Живееше си с нейни угризения, разбирам, не ѝ беше леко. Дразнеше ме това, че се опитваше да изопачи нещата и да накара него да се чувства виновен.

# 213
Не помня някой от тази тема ли препоръча, или от друга, но изгледах "A love song for Bobby Long"   - http://www.imdb.com/title/tt0369672/  Благодаря Hug

Много ми хареса филма - обичам Джон Траволта, тук и Скарлет ми хареса, макар че само пафкаше цигари, не ме дразнеше. Някой път я харесвам, друг път - не.

# 214
Много ми хареса филма - обичам Джон Траволта, тук и Скарлет ми хареса, макар че само пафкаше цигари, не ме дразнеше. Някой път я харесвам, друг път - не.

На мен ми беше много симпатична, но след това видео  Sick не мога да я понасям никъде  #2gunfire

Ако някой се засили да гледа Birth http://www.imdb.com/title/tt0337876/ мога да се опитам да го откажа  Mr. Green Изобщо не ми хареса филмът. Нито Никол Кидман беше това, което съм гледала, нито режисурата ми допадна... Изгледах го с надеждата да се случи нещо до края... но не би  Crossing Arms

# 215
  • Belgium
Аз съм препоръчвала "A love song for Bobby Long" , въпреки Скарлет Йохансон ми беше харесал  hahaha

Снощи по телевизията гледах Bordertown (http://www.imdb.com/title/tt0445935/) с Дженифър Лопес и Антонио Бнадерас.  Не мислех, че ще ме грабне, но направо ме стисна за гърлото. Брутален, истински, без никаква украса. Няма щастлив край, няма го големия добър герой, който да спаси всички на финала. По действителни случаи, които продължават и до днес. Препоръчвам, но само за хора със здрави нерви. Брутално истински филм.

# 216
  • Ænima/Albuquerque
Снощи по телевизията гледах Bordertown (http://www.imdb.com/title/tt0445935/) с Дженифър Лопес и Антонио Бнадерас.  ... По действителни случаи, които продължават и до днес. Препоръчвам, но само за хора със здрави нерви. Брутално истински филм.

+1
Заслужава си да се види, наистина.  Peace

# 217
Че какво толкова е казала Скарлет? Вярно не сме Рим.

# 218
  • Ænima/Albuquerque
На мен ми беше много симпатична, но след това видео  Sick не мога да я понасям никъде  #2gunfire

Винаги съм се чудила, като приказват и ни се подиграват, когато прекосят океана, очакват никога да не разберем ли?

И случая с Майкъл Пейлин... нямам думи просто! http://www.youtube.com/watch?v=A4tzkrJYBWE

Джуди, начина, по който се хилеха и двамата - blood sausages, ха-ха, ние сме аборигени и нямаме никакъв туризъм - добре, че ни казаха!  Crossing Arms

# 219
Снощи по телевизията гледах Bordertown (http://www.imdb.com/title/tt0445935/) с Дженифър Лопес и Антонио Бнадерас.  ... По действителни случаи, които продължават и до днес. Препоръчвам, но само за хора със здрави нерви. Брутално истински филм.

+1
Заслужава си да се види, наистина.  Peace

Гледала съм го, много е хубав! Кара те да се замислиш.

Джей Лено  Stop Нямам думи, италианец да го беше казал нямаше да ме издразни толкова, ама ограничен американец....

Последна редакция: сб, 12 мар 2011, 14:27 от Ibsena_

# 220

Винаги съм се чудила, като приказват и ни се подиграват, когато прекосят океана, очакват никога да не разберем ли?

И случая с Майкъл Пейлин... нямам думи просто! http://www.youtube.com/watch?v=A4tzkrJYBWE

Джуди, начина, по който се хилеха и двамата - blood sausages, ха-ха, ние сме аборигени и нямаме никакъв туризъм - добре, че ни казаха!  Crossing Arms

spam2
Мен също ми е много болно като слушам такива коментари. Първо и двамата се излагат достатъчно много като се изказват "неподготвени" - как била стигала рибата тон до България (пуска си крака и пристига), България не била туристическа дестинация  #Crazy , какво ядат в България, и моля ти се как може да имаме табелки, забраняващи оръжието в заведенията...

За справка - 90% от американците имат лично оръжие, а милата госпожица се възмущава, че в България е забранено да си размахваш оръжието по заведенията...
Съжалявам за спама, ама не мога да се сдържа... видеото е старо, но всеки път като я видя и се сещам...  #Cussing out

# 221
Току-що изгледах The wedding date. Препоръчвам го дори и само заради секси гласа на Dermot Mulroney. Няма да казвам за какви неща си мислих докато го слушах  Embarassed Embarassed Embarassed
По ваши препоръки изгледах и Scusa ma ti chiamo amore. Страхотен  Heart Eyes На свой ред го препоръчвам. За тази вечер съм си проготвила втората част- Scusa ma ti voglio sposare  Heart Eyes Не знаех кой е Раул Бова, но след филма вече го обичам  Joy ммммм  Heart Eyes

# 222
caprice напълно те разбирам за Dermot Mulroney  Wink,само че аз наскоро го гледах в INHALE.Много ми е симпатичен,а как готино е остарял,секси някак ми е  това негово прошарване...

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=247034&hit=1

# 223
  • Toronto
Не знам какво има за сърдене тук, визирам клипа със Скарлет Йохансон. На Скарлет не и харесало особено в БГ, чудо голямо. Джей Лено пък дали въобще знае къде е БГ? Има ли някакво значение? Не била туристическа дестинация. Ами вярно си е, и то не защото няма какво да се види, а няма кой да го рекламира и да го покаже. Ние сами не можем да се оправим толкова години, пък ще се сърдим на хората. Що не кажат, че да отидеш в Италия е "awful"? Наденичките на италианците сигурно са много по-различни от нашите  Laughing Това е положението, няма какво да се обиждаме. И откъде пък изкарахте тази статистика, че 90% от американците имали оръжие? Айде да не прекаляваме, каквото сами си направим, никой не може по-добре (в случая - по-зле). Смятам, че ние, българите, има едно важно нещо, което трябва да научим, и това е да уважаваме чуждото мнение. Не е задължително да сме съгласни, ама ние вадим нож всеки път, когато някой вижда или чувства нещата по различен начин.
Снощи гледах In a Better Wordl. Хареса ми много и го препоръчвам, има над какво да се замисли човек - струва ли си да отвърнеш на насилието с насилие, колко силен трябва да си за да съумееш да "обърнеш и другата буза", кое е сила и кое е слабост... Ей такива работи. Гледайте го.

# 224
Не мога да повярвам, че някой се е впрегнал на Скарлет Йохансон за това интервю  Thinking  Че тя абсолютно нищо не каза за България, просто двамата се хилиха безпричинно - нали е шоу? Тя и за Рим спомена само, че храната е хубава. Цялата минута, която отделиха на България беше нещо като скеч, по- скоро долових самоирония от страна на Скарлет - ''ех, мислех че ще похапна в Рим, пък ядох в БГ... ''  Би следвало и римляните да се обидят, защото видите ли, в Рим няма нищо друго, освен прилична храна  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт