Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXVI

• 48 128
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
  • Somewhere far away
  И аз да излезе в торентите
А за торентите доста ще трябва да почакаш.. а и тоя филм не става за у вас пред компа.. този филм си е по-добре да се гледа на кино иначе се губят много неща... и просто няма смисъл.

# 661
Наистина ли Closer е пиеса? Не знаех.Това е любимият ми филм. Очаквах нещо подобно в Last Night, хубав филм, но що така свърши? Някак си недовършен ми остана. Но ми хареса.

# 662
  • Belgium
Наистина ли Closer е пиеса?

Да, пиеса е. Имаше и българска постановка.

andfig на кино ли гледа Water for Elephants?

Аз препоръчвам The Other Woman (http://www.imdb.com/title/tt1032825/) с Натали Портман. Много добра драма, хубав сценарий и прекрасно разказни взаимоотношения между доведен син и мащеха. За първи път гледам иначе досадната за мен Лиса Кудроу в ролята на противна злобарка и бих казала, че се справя добре. Хубав филм, все повече започвам да харесвам Натали.

# 663
По един глас за Waiting for Forever, The Eagle, Nuovo Cinema Paradiso (страхотен) и Le petit Nicolas  Peace.
 Книгата, по която е правен последния филм ми беше любима като дете. Не можах да повярвам като видях че има и филм. Филма много точно пресъздава книгата, смях се от сърце на хлапетата!

# 664
Емма, от къде свали "Малкият Никола"?

# 665
  • София
Аз свалих Малкият Никола от Замунда,но се оказа,че е със субтитри на руски

# 666
Емма, от къде свали "Малкият Никола"?
Аз току що го свалих от тук (с български субтитри е):
http://www.elit-bg.com/index.php?page=torrent-download&id=6c … 3df7ef728fda4551c

# 667
Гледах Waiting for Forever http://www.imdb.com/title/tt1296898/
Бях се настроила за романтична,лека комедийка,а ме остави сразена.Не можах да откъсна очи от екрана,докато не свърши,много ми хареса Peace
Страшно романтичен филм. В този жанр изоблства от бози, но този филм си заслужаваше.
Имаше идея, история, много добре направен. Благодаря за препоръката!

# 668
Catfish мъжът ми го свали от Isohunt, но не бил сто процента сигурен.

Правя си списъче за следващата седмица от предложенията ви Simple Smile

# 669
  • Пазарджик/Лондон
Гледах Waiting for Forever http://www.imdb.com/title/tt1296898/
Бях се настроила за романтична,лека комедийка,а ме остави сразена.Не можах да откъсна очи от екрана,докато не свърши,много ми хареса Peace
Страшно романтичен филм. В този жанр изоблства от бози, но този филм си заслужаваше.
Имаше идея, история, много добре направен. Благодаря за препоръката!

Сълзлив ли е?Гледа ми се нещо разтоварващо.....

# 670
Arizona, благодаря! Тегля го  Flutter
елказелка,  Hug.

# 671
Аелис този филм не е за разтоварване,историята е покъртителна.Но отдели някой ден да го гледаш,няма да съжаляваш

# 672
Аз сега разбрах, че е починала Людмила Гурченко.
В тази връзка ви препоръчвам Гара за двама. За тези, които не знаят, не са чували или не са гледали.  Има някои неща, без които не може .. в живота..  и този филм е едно от тези неща.

# 673
  Бог да я прости! Прекрасна актриса!

# 674
  • в сърцето на един мъж...
Ами да си дам и аз мойте два цента кино Mr. Green
Why Did I Get Married Too? - приятна комедия, която уж повърхностно обръща внимание на основни проблеми в брака и в крайна сметка въпреки лековатия тон те кара да се замислиш сериозно. Не беше лоша, с едно изключение - типично черен филм - направен от черни, за черни Grinning

El cantante - голяма изненада беше за мен този филм, очаквах много, вместо това трудно го изгледах, въпреки че харесвам салса и меренге и ми е много интересно как са възникнали и изобщо развитието им. Двойката Марк Антъни-Дженифър Лопес може да са добре семейно, но като екранни партньори нещо им се губи. Не го препоръчвам, освен ако не сте техни фенове.

Beauty and the Beast - американска модерна интерпретация на приказката. Голяма загуба на време, не препоръчвам. Явно е правена за "големи момченца" - красавицата беше с прекалено голямо деколте Mr. Green

The Green Hornet - гледах го заради Кристофър Валц, едва го издържах. Харесвам филми по комикси, този обаче не можа да ме грабне. Не препоръчвам.

Just Go with It - останах изненадана как една жена може да се обезобрази до толкова, че да не я познаеш Confused Въпреки това свежа, като изключим това, че не понасям Дженифър Анистън и ми е навсякъде еднаква, но за утрепване на 2 часа, става Mr. Green

All Good Things - интересно започна, очаквах повече класически трилър, съспенс, вместо това умрях от скука до края. Не препоръчвам, освен ако не сте почитатели на Кирстен Дънст или Раян Гослинг

Takers - приятно екшънче, без претенции за нещо особено, бързо действие, добри реплики. Хареса ми, става за гледане.

No Strings Attached - лично на мен, филма ми хареса. Започвам да обръщам повече внимание на Аштън Къчър и все повече да го харесвам. Започна да излиза от сянката на звездната си съпруга и да играе в по-високо ниво комедии Laughing Хареса ми, става за разведряване.

You Will Meet a Tall Dark Stranger - типичен Уди Алън, мисля няма нужда от представяне. Хареса ми.

Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole - много хубаво направена приказка, анимацията е страхотна, поуки може да си извадят и големи и малки. Хареса ми, препоръчвам, но не е за деца под 10 години.

Everybody Wants to Be Italian - безумна комедия, но за сметка на това страшно весела. Става за разпускане. Хареса ми.

Spread - интересна роля на Аштън Къчър, не типична романтична история. Хареса ми.

The Eagle - приятен екшън, в стил всички американски версии на исторически драми могат да бъдат разбозени, но не беше и фатално зле. Ако се интересувате от историята, исторически факти няма много вътре, но за сметка на това поне брадясали и нарисувани мъже може да открите Laughing

Perfume - невероятно тъп филм, за пръв път ми се случва да превъртам, за да стигна по-бързо до края. Никакъв смисъл, водят се едни диалози, не е ясно кой какъв е и за какво се бори. Не препоръчвам.

Morning Glory - приятен, разведряващ, хареса ми да видя Харисън Форд в ролята на мърморко, вместо на Инди Grinning Изгледах го с удоволствие, добър тандем са с Даян Кийтън.

Chasing Liberty - приятна романтична тийн комедия. Хареса ми, въпреки че имам лека забележка към Манди Муур - много заприличва на Дженифър Анистън по жестове Embarassed Не е в нейна полза, но като цяло ако сте пропуснали този ромком - гледайте.

From Prada to Nada - голяма боза, не й разбрах смисъла, но утрепах два часа, плакнейки очи по хубавите мъже Mr. Green

Facing Windows/La finestra di fronte - много хубав италянски филм. Благодаря за препоръката на Фреш! Филм за любовта, силна, невъзможна, преодоляла времето и за избора - между любовта и дълга. Препоръчвам!

И това е моето бягство от американската инвазия - потопих се в един друг свят, в романтика, в прекрасни отношения, жестове, думи, които карат сърцето ти да трепти. Прекрасно кино, съжалявам, че не се показва толкова много и е трудно достъпно Confused Препоръчвам всичките филми, не съжалявам за нито една минута от тях и се радвам, че момичетата, които ги гледаха, ги харесаха.  Peace

Comme les cinq doigts de la main - много хубав екшън, за честта, за семейството преди всичко. Историята на 5 братя, които са като петте пръста на ръката.

Les petits mouchoirs/Little White Lies - прекрасен, и весел, и тъжен. Накара ме да се смея и плача, прекрасен Беноа, прекрасна Марион.

L'affaire Farewell/Farewell - интересно направен екшън, без много действие, без стрелби, без бой, просто начина, по който се представя всичко, те кара да се замислиш. Видях "Перестройката" със съвсем други очи.

Le dernier vol/The Last Flight - много хубав, много добра игра на Марион и Гийом. Прекрасен тандем са, без много думи, само с картини показаха много.

Ensemble, c'est tout - прекрасно си пасват Гийом и Одри. Харесаха ми заедно.

Надявам се не съм отегчила аудиторията, но не бях писала отдавна. Препоръчвам всеки един филм от френската селекция, както и италянския филм. Много хубаво чувство ми оставиха.

Общи условия

Активация на акаунт