Нови придобивки в гардероба - 25

• 95 293
  • 679
  •   1
Отговори
# 570
  • Стара Загора
susikata, пак е щурмувала Баровки!  Laughing Страхотни са нещата им!  Crazy
Онзи ден видях една абсолвентка тук с корсета, който ти си взе (този - http://susikata.snimka.bg/other/aw-2010-2011.541632.22978875 ) и с черен панталон - отстрани беше с едно ефектно цвете. Много хубаво стояха и се открояваха на фона на всички рокли.  Laughing

# 571
P-r-o-l-e-t   
Страхотни дрехи , искам да попитам за белия панталон с риката от къде са ?   bouquet

# 572
Последните поръчки Heart Eyes

рокля
рокля 2
рокля 3
рокля 4
рокля 5 - идва ми широкя в бюста,ако някой я хареса да ми пише лс. Tired
обувки

# 573
Ох,мацки,къде ги складирате всички обувки newsm78 Crazy Hug
Разкошни неща пак виждам тук! Heart Eyes

# 574
  • Варна
Лу-Страхонти нещица. Heart Eyes,но ще споделиш ли и за пръстена?

P-r-o-l-e-t  сивата рокля много ми хареса,чия е?

susikata елегантна както винаги.

Tia_e Влюбена съм във всичките ти обувки.Страхотни попъдения както винаги.

Липсват ми само още 1-2 дами и придобивките им от последните дни

П.П Стискам палци за по бързо оправяне и да мяташ не само тези от 5 ами и онези от 2x5 Hug

Последна редакция: нд, 17 апр 2011, 23:43 от desuri

# 575
sparkling eyes, аз в момента имам една свободна стая и съм я превърнала в един голяяяяяям гардероб Mr. GreenАко трябва да я разчистя обаче, идея нямам къде ще ги събера ooooh!

desuri, Hug  bouquet
Обожавам обувки,ама пустия ми крак още не се е оправил и не мога и да си помисля,да се кача на ток,бил той и  5см ooooh! Обаче редовно продължавам да си купувам обувки и дано се оправя скоро,иначе само ще си ги гледам Tired

# 576
Обаче редовно продължавам да си купувам обувки и дано се оправя скоро,иначе само ще си ги гледам Tired

Не се притеснявай и аз си поръчах тези (в телесен цвят) с тенденцията изобщо да си ги гледам  Laughing ..Въобще ме съмнява, че ще мога някога да ги обуя..Токът е ужасно висок за мен..Още повече не се виждам с бебе в количка и с обувка на такъв ток  Crazy
Но..не им устоях, така, че те разбирам напълно...  Blush

Между другото, от къде и каква марка е 4-тата рокля, с розовото?   Heart Eyes  Praynig

# 577
Бубе,разкошни са Hug Грехота ще е да не ги сложиш поне веднъж Crazy
И аз имам едни платформи вече от 2г. и не съм ги носила още,но си ги гледам всеки ден Mr. Green

Роклята е на ВЕВЕ , имаше и в синьо/лилаво.

# 578
Обаче редовно продължавам да си купувам обувки и дано се оправя скоро,иначе само ще си ги гледам Tired

Не се притеснявай и аз си поръчах тези (в телесен цвят) с тенденцията изобщо да си ги гледам  Laughing ..Въобще ме съмнява, че ще мога някога да ги обуя..Токът е ужасно висок за мен..Още повече не се виждам с бебе в количка и с обувка на такъв ток  Crazy

Между другото, от къде и каква марка е 4-тата рокля, с розовото?   Heart Eyes  Praynig
страшни са от къде са Simple Smile)

# 579

страшни са от къде са Simple Smile)
И аз искам да попитам същото  Simple Smile

# 580
# 581
Здравейте!!!
Страхотни неща сте показали ; честито на всички.

Ето от мен едно пръстенче Heart Eyes
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=162509573804541&set=a … ype=1&theater

# 582
обувки като на буба има в асоса, по-хубави са според мен. моделът е report inez. аз съм си ги поръчала, но от нордстром, защото в асоса освен че бяха двойно по-скъпи, нямаше и моя номер Peace

нейните по картинката съдя че са от ВС

# 583
 Да, от Викториа'с сикрет са моите. 128$ са. Не знаех, че има подобни модели и другаде, нито знам каква им е цената на друго място. Моите са на Колин Стюарт, който мисля прави обувки само за ВС.

Тиа, в Бебе не бях влизала скоро поради простата причина, че сега нищо не мога да си купя, защото не мога да преценя кой номер да си взема и дали ще ми става след това (след като родя)  Crazy  
Сега, обаче ще вляза в Бебе да видя от новата колекция ли е роклята, защото не ми е позната, а на Бебе нещата са ми крайно познати иначе  Laughing

Hug

П.С. Ето линк на обувките, за който се интересува : http://www.victoriassecret.com/ss/Satellite?ProductID=1265436889 … r&search=true

Обикновено ги няма в наличност, поръчват се и  трябва да се чака за тях.

Сега видях и тези другите, които Барбарелла показва, но не ми харесват.  Rolling Eyes
А тези са направо уникални, страхотни  Heart Eyes Все ще намеря кога и къде да ги обуя, гаранция  Blush

Последна редакция: вт, 19 апр 2011, 03:37 от БУБА

# 584
Момичет, според вас обувки с такава подметка дали са удобни? До сега не съм носила такъв вид, а ми харесаха и се чудя дали да ги поръчвам...  Thinking

http://img69.imageshack.us/f/4710411399018001.jpg/

Общи условия

Активация на акаунт