Нови придобивки в гардероба - 25

• 95 237
  • 679
  •   1
Отговори
  • Belgium
Заповядайте, момичета, успешни покупки на всички  Hug

старата тема

# 1
 Party
Пу, първа Simple Smile.
Надявам се следобяд да се похваля с нова чанта Simple Smile.

# 2
  • София
  bouquet
обувките от поста са  Heart Eyes

# 3
Веднага се записвам с едни обувки от събота Grinning 

# 4
  • София
Момичета щандове на SIX във всички Молове ли има? Вчера случайно бях в Дъ Мол, харесах си 2-3 чифта обеци и 2 пръстена, ама нямах никво време да пробвам, хей така само минавайки. Утре мисля да ходя до Сердика, че ми е най-близо та да си питам....има ли ги там...или трябва да бъхтя до Дъ Мол?

# 5
  • София
Момичета щандове на SIX във всички Молове ли има? Вчера случайно бях в Дъ Мол, харесах си 2-3 чифта обеци и 2 пръстена, ама нямах никво време да пробвам, хей така само минавайки. Утре мисля да ходя до Сердика, че ми е най-близо та да си питам....има ли ги там...или трябва да бъхтя до Дъ Мол?

Има сикс в сердика.Всъщност има само в тези 2 мола и в подлеза на НДК при моста на влюбените

# 6
  • София
Pink Flower   Hug зарадва ме мноооого  Hug

# 7
  • Варна
  bouquet

Даааа и на мен ми се иска по един чифт от тяха Heart Eyes

# 8
  • ...край Дунава
  bouquet

Всичко от първия пост е...мхм Heart Eyes
Вместо запис де, др седмица ще поснимам, като ми дойдат покупките Flutter

# 9
Жакетчето и чантата са просто върха  Flutter Flutter Чакам едни балеринки аз  Crazy

# 10
Алиена, сууупер сааааааааа!!!
Много ли са високи, откъде са ?

# 11
Алиена, сууупер сааааааааа!!!
Много ли са високи, откъде са ?

oт Bata мисля че са Peace

# 12
# 13
здравейте! Незнам дали тук е най-подходящото място да питам ,но все пак...Може ли някой д ами каже, къде във Варна се продават платове..и някой знае ли как се казва цвета на червеното-едно такожа мн светло червено има ли някакакво определено име..? Защото сега ще съм абитуриентка и нз във фирмата където ще си купувам или шия по мой модел рокля,такъв цвят ,затова питам..! И търсих в интернет разновидности при червеното..нюански..но нищо не ми излезе...!

# 14
здравейте! Незнам дали тук е най-подходящото място да питам ,но все пак...Може ли някой д ами каже, къде във Варна се продават платове..и някой знае ли как се казва цвета на червеното-едно такожа мн светло червено има ли някакакво определено име..? Защото сега ще съм абитуриентка и нз във фирмата където ще си купувам или шия по мой модел рокля,такъв цвят ,затова питам..! И търсих в интернет разновидности при червеното..нюански..но нищо не ми излезе...!

тук има ли такова червено каквото търсиш?

цък

Общи условия

Активация на акаунт