Нови придобивки в гардероба - 25

• 95 248
  • 679
  •   1
Отговори
# 15
# 16
Valandin защо неуспешни????Прекрасно изглеждат на снимките!
susikata много оригинален модел!Детайла е страшен!Цвета само не е моят но това ще стои идеално на блондинка според мен!
Аз пък какво си купих за последно?а да един много готин пръстен!скоро чакайте снимка!

# 17
Мисля.че долу горе..може да ми послужи..много благодаря! Сега видях,че има и форум за бала 2011!

# 18
  • София
Утре ще ми пристигнат новите спортни обувчета, waterproof сa  Heart Eyes, дано само съм улучила номера  Rolling Eyes

# 19
  • Стара Загора

Страхотни са.  Crazy Ще споделиш ли от къде са?  Praynig

# 20
susikata страхотни неща и аз искам да знам откъде са Simple Smile

# 21
  • ...край Дунава

Мммм, страхотно костюмче Crazy Ветейда или не? Rolling Eyes

# 22
Алиена, сууупер сааааааааа!!!
Много ли са високи, откъде са ?
От Бата са, да. Високи са не повече от 8-9 см, не съм ги мерила, но извивката е удобна. Имаше и дънкови.

# 23
Близначе, материята на роклята е ужасна, на снимката изглежда бляскава като сатен или нещо такова...наживо е като ушита от чувал Confused и кройката е под всякаква критика. Панталонът е хубав, но ми е мнооого голям, изглеждам късокрака и трътлеста и ми прави коремче, а обикновено ме описват като кльощава Confused

# 24
Valandin, жалко, панталонът много ми допадна.
ЛуHeart Eyes
Аз- мързел и още нещо.... Whistling
Апаратът ми е пълен със снимки на храна, а не на парцалки, които не липсват, но нямам муза да снимам. Повредила съм се, но ще се оправя, а до тогава продължавам тактиката на Славчето- да гледам без да се показвам  smile3534

# 25
Valandin, жалко, панталонът много ми допадна.
ЛуHeart Eyes
Аз- мързел и още нещо.... Whistling
Апаратът ми е пълен със снимки на храна, а не на парцалки, които не липсват, но нямам муза да снимам. Повредила съм се, но ще се оправя, а до тогава продължавам тактиката на Славчето- да гледам без да се показвам  smile3534

Aз протестирам Crossing ArmsАко спреш да показваш красоти почвам гладна стачка Mr. Green( което няма да ми се отрази зле)

Аз поръчах тези неща,чакам си ги с нетърпение Heart EyesСпретнах си абсолютен моряшки аутфит Mr. Green
балеринки
топ
червени панталонки
сини
обеци
този принт като цяло,хич не го одобрявам,ама сега ми се стори не толкова кичозен

# 26
  • София
От мен едни обувки вместо запис:

Тия, много са красиви всичките моряшки неща. Ще чакаме снимка комбинирано. Whistling

# 27
Мерси, момичета!
Костюмчето е на Veteida, да Simple Smile Не можах да устоя Embarassed

Tia_e, страхотни са!

# 28
  • Belgium
Тиа, много сладко моряшко аутфитче се е получило  Laughing

Милейди
, ако ти няма да показваш и аз няма да показвам пък  Crossing Arms Whistling

# 29
susikata ,разглеждах ти албума и видях бялото палто на снимка №13.Направо съм влюбена в него,би ли казала от къде е.
Всъщност всичките ти неща са страхотни,имаме подобни вкусове,може би за това ми харесаха толкова.Извинявай че така нахлувам в лично пространство,но често ви чета.
Но за това палто не се сдържах да не питам.
Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт