В момента чета...-5

• 47 221
  • 782
  •   1
Отговори
# 255
Сега се чудя коя да почна от двете :

Тази съм я чела и много ми хареса!!!

А на мен тази ми хареса...

# 256
# 257
# 258
Tази е една 3-те ми любими книги на Джером. Другите са "Трима души в една лодка' и "Трима на бумел". Чела съм ги отдавна и много ме разсмиваха. Наскоро зачетох "Как да се бъркаме в чужди работи", но не се получи със смеха, както при споменатите три. Може и да е причината в мен - и чувството ми за хумор,вероятно се похабява с годините  ooooh!

Последна редакция: ср, 23 мар 2011, 18:45 от Анонимен

# 259
Аз преди няколко дни прочетох "За вредата от следването на чужди съвети "от Джеръм и ми беше доста забавно ! Просто на тая случка с пияното пони няма как да несе смееш  Laughing Нещо обаче края на разказа не ми допадна , автора като че ли доста се отклонява от темата  newsm78

# 260
В момента чета една боза на Даниел Стийл...и се чудя защо въобще я чета.

# 261
И аз съм в същото положение. Не знам защо се мъча с четвъртата част на Безсмъртните: Тъмен пламък от Алисън Ноел. Направо ме подлудява, но съм си прохабила времето за предните три, като първата и втората бяха добри, но тази и предната ще ме уморят напълно...  Sick

# 262
и аз ти се чудя Wink
Мъжът ми е фен на Джером, но аз за съжаление не съм чела нищо. Преди няколко години купихме на един близък ни тогава човек книга от въппросния автор и се канех да му я искам, но после се разделихме с него и май ще се наложи да си купя някоя книга, като чета как го хвалите.
Въобще от тук доста инфо черпя, за което благодаря!  bouquet

# 263
"Всичко е съдбовно", Стивън Кинг:

От предишния сборник разкази на Кинг, който свърших, абсолютен фаворит ми е "Начин на оцеляване" - скоро не бях чела нещо наистина толкова добро.

# 264
Пробвах да чета "second chance" (на английски ) , но не става .Като цяло книги от този тип са ми изключително безинтересни .

# 265
"Всичко е съдбовно", Стивън Кинг:

От предишния сборник разкази на Кинг, който свърших, абсолютен фаворит ми е "Начин на оцеляване" - скоро не бях чела нещо наистина толкова добро.
Онзи със самоизяждането ли? Защото ако е той и на мен ми е адски любим. Виж как ме подсети само...

# 266
Онзи със самоизяждането ли? Защото ако е той и на мен ми е адски любим. Виж как ме подсети само...
Да, той. Simple Smile

# 267
  • ул. "Мечтание"
В момента чета "Харем" на Колин Фалконър.

# 268
  • Ямбол
А аз май се пренаситих на Мери Хигинс Кларк и тази сега която чета "Дневникът на един убиец" нещо ми върви бавно. Разсейвам се, не мога да вникна. А иначе ми допаднаха предишните две от нея, които наскоро прочетох. Но май не трябваше да е толкова скоро. Ще я избутам все пак, може и да стане интересно и да успея да вникна.

# 269
Преди малко завърших "Топъл мед и пчелен восък" на Марисол.
Приятна книга с вълнуваща любовна история, хубав край и типично женски теми, предадени от баба на внучка...Мисля, че би била още по-интересна на момичета 18-25 години Simple Smile
Книгата ми достави удоволствие.

Самата аз не съм чела нищо на Даниел Стийл и Нора Робъртс, но бих искала да прочета по някоя тяхна книга.
Какво бихте ми препоръчали, технини почитатели?

Общи условия

Активация на акаунт